PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir sitede 2 site barındırmak mümkün mü?


iwd35
02-05-2017, 17:43:31
Selamlar,
Mevcut çalışan bir sitem var. örneğin site1.com diyelim. Drupal cms var.

2. sitenin (site2.com) hostingini yanlış almışlar(windows hosting) ve birtakım sıkıntılar oldu, yeni hosting alma taraftarı değiller.

site1.com' de 1 adet mysql var. ben bu mevcut mysql içine windows server daki database'i (site2.com) import etsem ve site2.com dosyalarını buraya taşısam herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

cagatayaykac
15-05-2017, 11:15:32
site2'nin kodlamasını veritabanına göre düzenlerseniz sıkıntı olmaz

ranuna
15-05-2017, 14:21:30
Site 2 için sunucuda manuel path tanımlamak gerekir. Sunucu sahipleri de buna pek yanasmazlar sanırım

yazar25
25-05-2017, 17:41:27
yanlış alındıysa destekten degiştirmelerini isteyin

MrElefteria
02-06-2017, 13:37:07
olur, 2. sitede resimleri 1. site url adresinden gösterirsin. db bilgileri de aynı olur.