PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pleskden sql alamıyorum


nagodre
15-05-2008, 22:55:27
2 forum sitem var.Birinden gayet rahat sql aldım.Fakat diğerinden alıyor ama sıfır(0) bayt nasıl bir şey anlamadım.Lütfen yardım edin arkadaşlar...

hsendogan
16-05-2008, 11:45:01
mssql management ile baglanarak alabilirsin.

nagodre
16-05-2008, 19:15:14
mssql management ile baglanarak alabilirsin.
Fazla anlamıyorum bu işlerden o yüzden bana daha detaylı bilgi verirmisin ?

hsendogan
16-05-2008, 22:20:09
bilgisayarında sql server veya bir tool var ise host firmandaki sql ine bu program ile baglanarak yedek alabilirsin.

nagodre
17-05-2008, 00:52:56
O sorunu host firması halledecek.Fakat pleskden cpanele yedek nasıl alınıyor.Sürekli sql eklerken hata alıyorum.

LineBilisim
17-05-2008, 00:57:50
MySQL mu MsSQL Mu acaba arkadaşlar mssql üzerinden yanıt vermiş.

nagodre
17-05-2008, 01:32:48
MySQL arkadaşım.

LineBilisim
17-05-2008, 01:42:43
mysqdumper ile alabilirsin..

http://www.mysqldumper.de/board/downloads.php?view=detail&id=17

bu sürümde türkçe karakterlerde sorun çıkmıyor son sürümde sorun çıkarıyordu.

mysql yedekleyebilir veya upload edebilirsin.
çok kullanışlı bir program.
yüksek boyutlarda sql upload edebilirsin.

ftp ye atıp yazma izni (777) veriyorsun. www.sitadı.com/mysqldumper olarak açıyorsun dil seçimini yapıp mysql kullanıcı adını ve şifreni giriyorsun daha sonra sol altta test yazıyorsa mysql adınızı seçiyorsun (Linux sunucuda test çıkmıyor sadece windowslarda geçerli)

script anasayfası gelince sol tarafta yazan Backup linkine tıklayarak Start New Backup butonuna basıyorsun ve ftp ye yedeklemeye başlıyor.

bittiğinde sayfada link olarak veriyor ve ftp de yedek olarak duruyor.

İyi Çalışmalar

LineBilisim
17-05-2008, 01:49:15
şöyle resimli anlatım buldum nette.
umarım yardımcı olur..
http://www.kanka-forum.com/vbulletin/17362-mysql-problemsiz-yedek-alma-ve-geri-yukleme-mysqldumper-resimli-anlatim.html

nagodre
17-05-2008, 01:55:46
@linebilişim saol bu saatte ilgin için.Fakat sitelerimin dns leri daha tam olarak düzelmedi.O yüzden bu dediğini şimdi yapamıyorum.Sonra yapacağım ve dönerim tekrardan buraya.

LineBilisim
17-05-2008, 02:02:58
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

açılan bir siten varsa oraya atarakta yapabilirsin.

server kısmına ip numaranı yazarak aynı işlemleri görebilirsin.

Not: Tabi sunucudaki mysql dışarıya açıksa yani kısaca host yetkililerin buna izin verirse..

İyi Çalışmalar Diliyorum

nagodre
17-05-2008, 02:06:03
Sanmıyorum.Artık yarına kaldı bu iş.İyi akşamlar size.

LineBilisim
17-05-2008, 02:07:19
tamam.
teşekkürler sizede hayırlı akşamlar