• 13-09-2018, 07:12:06
    MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dolar dalgalı olduğundan ötürü henüz güncelleyemiyorum ama en kısa sürede fiyatları düzene sokacağım dilerseniz sipariş vermeden önce özelden veya iletişim araçlarından fiyat öğrenebilirsiniz.
    Tam sipariş veriyordum ki bu mesajı gordum...
    iPhone 7 plus 32 gb fiyat lütfen.
  • 13-09-2018, 16:24:55
    F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iPhone 8 Plus siparişi verildi kargolama bekleniyor.
    Hayırlı olsun ürününüz kargoya verildi, tarafınıza kargo takip kodu iletildi.
    *Tüm mesajlara dönüş yapıldı ayrıca konudaki fiyatlar bir süreliğine kaldırıldı sipariş geçmeden önce lütfen fiyat isteyiniz.
  • 13-09-2018, 16:49:54
    MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı olsun ürününüz kargoya verildi, tarafınıza kargo takip kodu iletildi.
    *Tüm mesajlara dönüş yapıldı ayrıca konudaki fiyatlar bir süreliğine kaldırıldı sipariş geçmeden önce lütfen fiyat isteyiniz.
    Hocam iPhone X ve iPhone 8 Plus 256 GB için fiyat istemiştim dönüş yapmadınız
  • 13-09-2018, 16:53:16
    iart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam iPhone X ve iPhone 8 Plus 256 GB için fiyat istemiştim dönüş yapmadınız
    Gözümden kaçmış olabilir hocam dönüş yapıldı şimdi.
  • 13-09-2018, 18:11:46
    MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10'da şu ana kadar 54,200 TL'lik satış gerçekleştirdik.





    Merhaba arkadaşlar, gerçek hayatta yaptığım bu işi forumda da yapmaya karar verdim.
    Türkiye'de Pasaport kaydı yapmadan 4 ay kullanım süresi olan bu iPhone'lara çok ucuza sahip olabilirsiniz.
    Fiyatlar düşebilir veya yükselebilir ama güncel fiyat listesi şimdilik bu şekildedir;

    *Fiyatlar dolar kurunun dalgalı olmasından ötürü güncellenmedi, şimdlik sipariş geçmeden önce fiyat isteyiniz.
    FİYATLAR
    iPhone 6S 16 GB= (Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 6S PLUS 16 GB= (1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 6S 64 GB= (1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 7 32 GB= (Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 7 Plus 32 GB= (Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 7 Plus 128 GB= (Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 8 64 GB= (Kapalı Kutu Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone 8 Plus 64 GB= (Kapalı Kutu Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone X 64 GB= (Kapalı Kutu Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili/Garantisiz)
    iPhone X 256 GB= (Kapalı Kutu Tüm Renkler Mevcut, 1 Yıl Uluslararası Garantili)
    SON GÜNCELLEME: (03.08.2018 Fiyat ve Renk-Stok Bilgileri Güncellenmiştir.)
    *Garantili ürünler ile garantisiz ürünler arasında 100 TL fiyat farkı olur. (Örneğin: Garantisiz 6S 1550 TL gibi)
    Cihazlar kutusuzdur, A kalite bir şarj(orjinalden farksız, garantili ve arızada değişim hakkı mevcuttur) ve yan sanayi bir kulaklıkla birlikte gönderilecektir.
    Yazdığım fiyatlar bulunduğum şehirde verdiğim bayi fiyatıdır.
    Sipariş vermeden önce ürün rengi ve stok sorunuz. Şayet istediğiniz ürün elimde mevcutsa aynı gün saat 16.00'dan önce kargoya verilecektir.
    NOT: Pasaport kayıt bedeli 280 TL'dir fiyata dahil değildir. Dileyen olursa IMEI Kayıt- Pasaport Kaydı + Harç Bedeli Toplam 280 TL adlı konumu inceleyebilir.

    İLETİŞİM;
    Skype: makayweb
    WhatsApp: 542 699 63 39
    Telefon + WhatsApp: 532 164 8x 9x (pm ile öğreniniz.)
    SIKÇA SORULAN SORULAR
    Soru 1- Ürünler sıfır mı?
    Cevap 1- Evet ürünler sıfır ama kutusuz renk seçenekleri ve kapasite için stok sorunuz.
    Soru 2- Taksit var mı?
    Cevap 2- Şu an itibariyle böyle bir seçeneğimiz mevcut değil.
    Soru 3- Nasıl teslim alabilirim? Ödeme şeklini nasıl yapabilirim?
    Cevap 3- Bulunduğunuz şehire kargo yapılabilir, alıcıya aittir.
    Ödeme ise şimdilik sadece havale yoluyla yapılabilir.
    Önce ödeme ardından kargo yapılacaktır ve kargo bilgieri alıcıya aktarılacaktır.
    Soru 4- Garanti var mı? Takas var mı?
    Cevap 4- Ürünler yurtdışı cihazlarıdır ve garantilidir. Ancak Apple 15 Ocak 2017 tarihinden itibaren Türkiye'de geçerli olan
    "1 Yıl Uluslararası Garanti" olayını kaldırdı. Bu yüzden cihazlar Türkiye'de garantili değildir. Ama kişi cihazı teslim aldıktan sonra,
    test etmesi ve varsa bir sorunu gözlemleyebilmesi için 1-2 günlük garanti verilebilir.
    Şu an içinde takas tekliflerine kapalıyız şimdlik sadece satış yapılmakta.
    *Ürünlerin garanti durumu güncellendi, ama yine de bazı ürünlerde garanti çıkamayabilir,
    çoğunlukla artık ürünlerin hepsi 1 yıl uluslararası garantili, garantisi başlamamış ve sim kartı takılmamış olarak gönderilecektir.
    Soru 5- Elden teslimat var mı? Nereden elden teslim alabilirim?
    Cevap 5- Elden teslimat için sıkça pm ve mesaj atılmakta. Türkiye'nin farklı noktalarında eş/dost bulunmakta
    ama onları da bu teslimat için denk getirmek lazım. Ben Lefkoşa/Mardin/Ankara üçgeninde kaldığım için sabit bir yerim yok.
    Elden teslimatı sadece Konya ve Ankara için yapabilirim.
    Elden teslimatı güvenemediğinden dolayı isteyenler ise, dilerlerse getli satış açılır aradaki fark alıcıya yansıtılır.
    Ama dediğim gibi herhangi bir şüpheniz olmasın profilimi, sosyal medya hesaplarımı ve kişisel web sitemi inceleyebilirsiniz.
    Soru 6- Ürünlerin kapasitesi kaç GB?
    Cevap 6- iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus standart kapasiteleri 16 GB'tır.
    iPhone 7/7 Plus standart kapasiteleri 32 GB, iPhone 8/8 Plus ve iPhone X standart kapasitleri 64 GB'tır.
    Soru 7- iPhone 8/8 Plus ve iPhone X ne zaman gelecek ve fiyatları nelerdir?
    Cevap 7- Bu ürünler birkaç gün içerisinde elimizde olacak. Ama henüz Türkiye pazarına girmediği için
    fiyatlar yüksek olabilir, ki bu fiyat yine Türkiye fiyatının çok aşağısında olacaktır.
    Stok bilgisi konuya eklenecektir.
    Soru 8- Pasaport kaydı nasıl yapılır? Vizem bitti kayıt yapabilir miyim? Yurtdışına çıkmadan kayıt yapılabilir mi?
    Cevap 8-Pasaport kaydı e-devlet üzerinden kişinin "imei kayıt hakkı" varsa yapılabilir. Bu hak pasaport sahibinin
    iki yılda bir telefon kaydetmesiyle oluşur. Örneğin; pasaportunuz var ve 2016'nın Aralık ayında kayıt yaptınız,
    bir sonraki kayıt hakkınız 2018'in herhangi bir ayında başlar.
    Vizesi dolmuş pasaportla yurtdışına çıkamazsınız, şayet kullanılabilir pasaportunuz varsa ve son 120 gün içerisinde
    A ülkesinden Türkiye'ye giriş yaptıysanız telefonunuzu kaydedebilirsiniz. Bu da BTK'da "Yolcu beraberinde gelen cihaz" olarak kayıtlara geçer.
    Pasaport kaydı yapılan bir cihaz ömür boyu kayıtlı kalır, kvklı cihazdan farksız olur. Pasaport kaydı yapılan bir cihazın hiçbir riski olmaz.
    NOT: iPhone X ve iPhone 8/8 Plus kapalı kutudurlar ve 1 yıl uluslararası Apple garanti kapsamındadırlar.

    Tüm R10 üyelerini yeni işyerimize çaya bekleriz
    Referanslar;






























    x için kayıtsız iphone 8 nisana kadar garantisi vardır nakit olarak ne kadar istersiniz kozmetik olarak 10 da 10
  • 14-09-2018, 00:25:46
    MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gözümden kaçmış olabilir hocam dönüş yapıldı şimdi.
    Ben de yazdim ama bana da donus yapmamissiniz
  • 14-09-2018, 00:29:49
    Dt.Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben de yazdim ama bana da donus yapmamissiniz
    Yazın hocam tekrar özelden dönüs yapayım hemen kusura bakmayın tekrardan.