networksolutions da kayıtlı birkaç domain im için yurt dışı ödemesi yapmam gerekiyor. Hali hazırdaki sanal kartım ile sadece 1 tane domainin ödemesini alan ilgili site diğer domainler için sürekli sorun çıkarıyor.
Her domain için 10 dolar ödeme yapılması gerekiyor, alternatif ödeme yolu olan paypal ile ödeme yapılabilmesi için ise ( anladığım kadarıyla ) yurtdışı kayıtlı bir paypal hesabı ile ödeme yapılması gerekiyor.

llgilenirseniz ve ister sanal kart ile ister paypal ile domainlerimin ödemelerini yapabilirseniz iletişim kurmanız yeterli olacaktır.
skype/mail: cihanyasarduden@hotmail.com
tel: 0 555 316 8865
skype sürekli online olamayabiliyorum gerekli halde teden ulaşmanız da yeterli olacktır, domain adedi çok olduğu için meblağ biraz yüksek , domainleri teker teker de uzatabiliriz . ( her iki tarafın da güvenliği adına daha sağlıklı olacaktır )

Tradesi yüksek ve yurtdışı paypal hesabı olanlar yada sanal kartı bu işlem için uygunluk sağlayanlar iletişim kurabilir.