
27-06-2010, 16:11:21
|
| |
bu yazıyı msnden bi arkadaş yolladı.(benim hiç bir alakam yoktur.Lütfen bana pm yada cevap yazma) Alıntı: 
Evet arkadaşlar maalesef bu utanmaz adam site adımı grafiklerimi çalmış bu 1 degil 2 degil gerçekten bu adam tam bir özenti yukarı'da yazdıgı mesaj'da tam bir fiyasko...
Ben bunu engellemiştim açıktı site adını yazmış kişisel iletisine gördüm hemen çıkıstım işte haklıymış gibi üste çıkmaya başladı benim adresim cinevies.blogspot.com en eski benim istediginiz araştırmayı yapın google'a SineVies.blogspot.com yazın yine benim adresim çıkar zaten...Yukarı'da verdigim resimdede sanırım herşey gayet net olarak belli oluyor tam bir utanmaz bu adam arkadaşlar kesinlikle tanışmayın bu adamla kesinlikle! bana bugün arkadaş host domain aldı wp ye geçicez dedi ama ekledigim filmlerin aynısını eklemeye halen daha devam ediyordu bende r10 da yayınlayacagımı söyledi bide utanmadan diyorki 4 gün beklesen silerdim ben siteyi wp ye geçicektim silmiyorum siteyi ! diyor silmesse silmesin arkadaşlar Allah büyük elbette iyinin yanında olucaktır.. Er yada geç bu olay'da aydınlıga kavısacaktır ben eminim.
Soruyorum size üstteki resimdede gayet net bu adam mı hakkım yoksa ben mi? üstelik bir arakdaş emeğine sağlık demiş "emek"? 2 dk'da hazırlamış gerçekten...
|
Konu jekymark tarafından (27-06-2010 Saat 19:44:18 ) değiştirilmiştir..
|