ideasoft bile otoclick yapıyor. - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler Yeni açılan siteler, sitelerden haberler duyurular

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 27-08-2011, 00:03:59
 
Thumbs down ideasoft bile otoclick yapıyor.

bu akşam bir şekilde ideasoft'un www.eticaret.com sitesine girdim. mouse de bi gariplik var. facebook otoclick aklıma geldi. Kaynağa baktım ki bir de ne göreyim
Kod:
<script type="text/javascript" src="/wp-content/themes/IdeaPressT/js/click.js"></script>
yazık yaa. siz de bunu yaparsanız biz ölelim artık.

Duyuru : çok beğenene madalya vermiyorlar arkadaşlar...
__________________
ücretsiz ilan ver
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 27-08-2011, 00:14:09
 
Standart

Adamlar sayfalarının beğeni sayısını artırmak için yapmamışlar bunu. Site eticaret sitesi arayanlar gireceği bir site. Düşünsenize script satıyorsunuz kişiler sizinle irtbata geçmezler ise kim scriptinizi araştırıyor ya da ilgi duyuyor bilmiyorsunuz. Ama otoclick bunu değiştiriyor . Siteye giren sayfayı beeniyorsa sitenize girmiş demektir. Son sayfanızı beğenen potansiyel müşterileri görebilirsiniz ve onlarla irtibata geçebilirsiniz demektir.
Etik olmayan bir hareket ama talep eden kişilere ulaşmak içinde mantıklı bir yol.
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 27-08-2011, 00:21:57
 
Standart

sizce , sizden izin almadan sizin adınıza yapılan bir eylem yasal mıdır ? etik midir ? ben kendimce bu işlemi hırsızlık olarak nitelendiriyorum. yapanlar da hırsızdır. ki kurumsal bir şirkete hiç yakışmıyor.
__________________
ücretsiz ilan ver
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 27-08-2011, 00:29:02
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Alıntı:
gacal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizce , sizden izin almadan sizin adınıza yapılan bir eylem yasal mıdır ? etik midir ? ben kendimce bu işlemi hırsızlık olarak nitelendiriyorum. yapanlar da hırsızdır. ki kurumsal bir şirkete hiç yakışmıyor.
Size katılıyorum.
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 27-08-2011, 01:56:48
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

Alıntı:
siflali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size katılıyorum.
bende etik bulmuyorum.her ne amaçla olursa olsun kişilerin rızası dışında yapılan herşey yasadışıdır. ya facebook olmasaydıda başka bi şey olsaydı ? abartmak istemem ama bunu yapan onuda yapabilir yani. sonuç olarak zihniyet meselesi.
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 27-08-2011, 02:28:09
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Sizin fan gruplarınıza, işlerinizi beğendikleri, sizi beğendikleri için girmeleri ayrı bir mutluluk. Otoclick yerine sizi, siz olduğunuz için kabul edenler girsin.
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 27-08-2011, 18:03:49
 
Standart

bu sitede facebook otoclik ticareti yapılıyor... gidin olrda bahsedin bu etiklerden
__________________
Kişisel Gelişim
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 28-08-2011, 13:38:04
 
Standart

ideasoft denen firma zaten yaramaz bir firma. biz de kendilerinden 1500dolarlik tasarim paketi aldik. neyse 1,5 ay gecti sitede urunler girildi bir baktik ki bahsedilen tasarimlar yapilmamis bir arkaplan falan konulmus. Aradik tasarim yapilmamis diye verilen cevap alirken baksaydiniz oldu. Mahkemeye veriyoruz simdi firmayi.

ayrica bir haftadir site surekli cokuyor teknik servisten bir cocukla konustum ayni serverda baska siteler saldiri aliyor ondan serverda problem yasiyoruz dedi. neyse daha yetkili bir kisi ile gorustum tabi onceki konusmadan haberi yok bana sorunun ttnet'ten oldugunu aslinda girilebildigini soyledi. Aslinda proxyler ile bakildi ve hattamahkemede kullanmak uzere serverin pinge cevap verdigi ama sayfa gonderemedigi tespit edildi. Bu sirket yalan dolan uzerine kurulu iste boyle yontemler ile insanlara mudahale etmek bile ne kafada olduklarini gosteriyor.
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 24-09-2011, 17:53:26
Gold üye
 
Standart

http://www.r10.net/sikayetim-var/102...-gormedim.html

bende kendilerinden şikayetçiyim. işte konum yukarda. ben bukadar lakayıt bir firma görmedim.
__________________
Türk Online Ödeme Sistemi MSN KULLANMIYORUM! Gazeteci
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:46:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252