|
|
| |||
| Merhaba arkadaşlar, www.bir.tl olarak hizmete açtığımız Açık Arttırma sitemize ücretsiz üye olun. Tüm ürünleri bir kuruş bile masraf ödemeden satın alın... İhtiyacınızın kalmadığı ürünleri en uygun fiyata satın... Ücretsiz Dükkan açarak 100 adet ürünü yine ücretsiz satın...Size özel Online Dükkanınız ve domain adınız olsun... www.bir.tl' yi kurmamazın amacı piyasada yer alan ve "hem satıcıdan hem de alıcıdan" masraf kesen sistemlerin önüne geçerek tüm vatandaşlarımıza daha yararlı hizmetler sunmaktır. Üye olarak desteklerinizi esirgemeyerek daha verimli çalışmalar yapmamızı sağlamanızı rica ederiz... Gelecek projemiz www.temapaketi.com... |
| |||
| iyi reklam bütçesi ayırırsanız metrobüslerde falan tutunmalık yerlerde reklamlar oluyor, otobüs duraklarında reklam panoları(tv reklamlarına göre daha ucuz olduğu için söylüyorum) bu isimle marka olabilirsiniz güzel bir düşünce. sitenin temasını falan profesyonel bir şekilde yapın fiyatlar hoş durmuyor banner paintte yapılmış gibi.tabi yazılım da önemli burada. proje iyi düşünülmüş isim de güzel. |
| |||
| Şahsi fikrim olarak tasarım çok kötü. Saygısızlık olarak algılamanızı istemem uğraşmışsınız emek sarfetmişsinz fakat ben siteye girdiğimde alış veriş yapacağımı düşünmüorum. Bence öncelikle kullanıcıyı siteye çeken, kalmasını sağlayan kodlamadan önce tsarım.
__________________ rüya tabirleri |
| |||
| Üstad öncelikle hayırlı olsun diyelim. Şahsi görüşlerim; - İlk olarak tasarıma bir el atmanız olacaktır. - İkincisi sağlıklı ve geri dönüşü iyi reklamlar. - Daha profesyonel ve gelişmiş geniş kapsamlı bir script. - Sitenin ismine binaen bence tüm eklenen ürünlerin açılış fiyatı 1TL ve artışlarda 1TL olsun. Ama min. alış fiyatı ekleyebilsin üyeler. Sadece site ismine uygun olması açısından bunu yazıyorum. Umarım başarılı olursunuz.
__________________ Bütün Scriptlerde Büyük İndirim - Scriptler | Satış Ortaklığı |
| |||
| Merhaba arkadaslar önerileriniz ve eleştirileriniz icin cok ama cok teşekkür ederim... Tasarım konusunda gercek düşüncem Google stratejilerini izleyerek cok daha sade hale getirmek... Yazılım ve database tarafında o kadar cok çalıştık ki logoyu bile gelişi güzel yaptık... Sitedeki renkleri bile kaldırıp butonları bile sadece yazıdan ibaret olmasını dusunuyorum! Yani resim olarak sadece ürün resimleri olmasını istiyorum! Sizce Google gibi sade bir site yapsam yanlış bir stratejimi izlemiş olurum?!
__________________ Hüseyin KOCA, WebParkAjans Bilgi Teknolojileri |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |