Ücretsiz 100 $ MSN adcenter - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri Dön   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Yahoo- Msn - Diğer arama motorları

Yahoo- Msn - Diğer arama motorları Yahoo! ve msn arama motoru optimizasyon haberler, yenilikler

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri
  #1 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 17:15:31
Üyeliği durduruldu
 
Antalya Şubesi
Mesajlar: 150
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 6
istrn isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Cool Ücretsiz 100 $ MSN adcenter

Microsoftun geliştirdiği yeni bir sistem galiba fazla bilgim yok yalnız Google adwords mantığı MSN in.. üye olan üyelere 100 $ Bonus veriyor yalnız kredi kartı bilgilerini tanımlamanız gerekiyor ben sanal kartımı tanımladım 100 $ verdi MSN e reklam verdim.. henüz aktif degil ama reklamlarım. isteyenler denesin
Tanımladığınız kredi kartından 5$ ücret çekiyor. ama benden 1.35 YTL fln çekti


1000 kişi için geçerlidir.
2007 ocak ayında sona erecek.
Amerikadaki kişiler için geçerliymiş ( ben Floridadan bir adres yazdım )

Promosyon kodu : BNR-100-1006

Gerekli Link ; http://www.startadcenter.com/lcoff/

Gelsin REPler

Konu istrn tarafından (19-11-2006 Saat 17:24:25 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: ücret düzenleme.
Alıntı ile Cevapla
Text Reklamlar
  #2 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 17:19:04
Üyeliği durduruldu
 
Antalya Şubesi
Mesajlar: 150
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 6
istrn isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
HaRuN23´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konuyu biraz daha açarmısın?

Tam olarak anlamadığın neresi onu söylersen yardımcı olmaya calısıyım..
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 17:27:08
spiderbot
Guest
 
Mesajlar: n/a
Tanımlı

abi florida mlorida kredi kartı bilgileri felan fake maille kandırılmış olmayasın?
msn in adsense adwords gibi bir reklam secenegimi var ? piyasaya cıksa bizim niye haberimiz olmadı (yada benim) google var yahoo var mynet varda msn!!!
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 17:32:51
Gmail - ait Avatar  
Yurtdışı Şubesi
Nerden: ciyara.gen.tr and adslprotesto
Mesajlar: 1.382
iTrader Puanı: (6)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 20
Gmail isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Whois Startadcenter.com [2006-11-19]
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 18:06:13
 
Bursa Şubesi
Nerden: NewYork
Yaş: 24
Mesajlar: 2.458
iTrader Puanı: (13)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 69
HolyBoY isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
Gmail´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
whosi bilgileri proxy li microsoft niye whois ini proxy lesin
bu işte bi iş var sakın girmeyin bi kredi kartı tuzağı olabilir
__________________
gerek yok imzaya
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 18:16:52
Üyeliği durduruldu
 
Antalya Şubesi
Mesajlar: 150
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 6
istrn isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Talking

Alıntı:
spiderbot´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi florida mlorida kredi kartı bilgileri felan fake maille kandırılmış olmayasın?
msn in adsense adwords gibi bir reklam secenegimi var ? piyasaya cıksa bizim niye haberimiz olmadı (yada benim) google var yahoo var mynet varda msn!!!
walla senin haberinin olmamasının nedenlerini kendinde aramalısın sitenin adresini görüpte whois çeken arkadaşlar "Start here" linki var ona tıklayınca

https://adcenter.microsoft.com/signu...v_market=en-us

bu adrese gittigini görüceksiniz . fake şeyler bana göre degil.. siteye girip biraz araştırıp öyle yorumda bulununuz arkadaşlar tnks
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 18:44:58
Casey - ait Avatar
 
Trabzon Şubesi
Yaş: 32
Mesajlar: 514
iTrader Puanı: (5)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 36
Casey isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Cool

Alıntı:
istrn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
walla senin haberinin olmamasının nedenlerini kendinde aramalısın sitenin adresini görüpte whois çeken arkadaşlar "Start here" linki var ona tıklayınca

https://adcenter.microsoft.com/signu...v_market=en-us

bu adrese gittigini görüceksiniz . fake şeyler bana göre degil.. siteye girip biraz araştırıp öyle yorumda bulununuz arkadaşlar tnks
bir nevi dediğin doğru + sanal kartı ele geçirip ne yapıcaklar diye küçük bir soru itham ediyorum normal kartla üye olanların oranı fazla onun için bu devirde artik kimse babasının oğluna güvenmiyor.
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 18:57:23
spiderbot
Guest
 
Mesajlar: n/a
Tanımlı

sadece herhangibir tehlikeye karsı fikrimi söyledim -senin iyiligin için- bana adres madres vermemiştin dostum!
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 19:33:31
Üyeliği durduruldu
 
Nerden: Yerel Disk
Mesajlar: 987
iTrader Puanı: (13)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 75
eXtreme isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

tamamen FAKE
Microsoft hiç böyle site açar mı bir tipine bakın. Ve de açarsa da microsoft.com/ads gibi birşey açar.
domain kaydı da...
Domain servers in listed order:
NS.RACKSPACE.COM 69.20.95.4
NS2.RACKSPACE.COM 65.61.188.4
sakın bu siteye bilgilerinizi girmeyin.

Konu eXtreme tarafından (20-11-2006 Saat 01:28:53 ) de değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Eski 19-11-2006, 19:39:13
Yuc3L - ait Avatar
 
Kahramanmaraş Şubesi
Nerden: morg (:
Yaş: 25
Mesajlar: 924
iTrader Puanı: (12)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 137
Yuc3L isimli üyemiz daha yolun başında.Yuc3L isimli üyemiz daha yolun başında.
Tanımlı

https://adcenter.microsoft.com/ typo yok dimi
__________________
pr'li oyun siteleri ile çapraz link değişimi için özel mesaj gönderin
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Konu Seçenekleri

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:30:28 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.4 © 2000-2008, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

R10.net Donanım sponsoru Radyomix.fm

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202