Wordpress Açık ! - Sayfa 3 - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Genel Programlama > WordPress
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

WordPress R10 Wordpress Sevenler Kategorisi

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler
  21  
Alt 22-02-2009, 10:56:54
 
Standart

İndex hala duruyor.
Bir de bu tüm WP'ler için mi geçerli?
Yoksa sunucudan mı kaynaklanmış?


Sponsored Links
  22  
Alt 22-02-2009, 11:00:27
Üyeliği durduruldu
 
Standart

harbi hacklenmiş


  23  
Alt 22-02-2009, 11:04:52
 
Standart

Geçmiş olsun index hala duruyo ama bana sunucu kaynaklı bir hack gibi geliyor.


  24  
Alt 22-02-2009, 11:08:33
 
Standart

Merhaba,

Sanırım ; Sunucuya shell atıldıktan sonra, wordpress'in config dosyası okunur, oradan veritabanı giriş bilgileri alınır, yine shell yardımıyla veritabanını yetkişi giriş gerçekleşir. Daha sonra user tablosundan 1. kullanıcının bilgileri alınır. Parola kısımı ( Daha önce localhostta açtığı ve şifrelenmiş şifreyi daha önceden bildiği ) bir şifre ile değiştirilir. Ardından tema editöründen header,index dosyalarına index kodları eklenir.

Diğer olanak ise; Sadece config dosyasına yazma yetkisi var ise kodları ekler ve işlem tamamlanır.


  25  
Alt 22-02-2009, 11:22:24
Üyeliği durduruldu
 
Standart

aynı anda benim sitemde hacklendi arkadaşlar wpde açık çıkmış bu realvolkerı 2005 den berı tanıyorum dılenıyordı bırseyler ogrenmek ıcın sımdıde abılerıne abı de dıyor..


  26  
Alt 22-02-2009, 11:29:26
 
Standart

iyiki benim sunucu kapalı sabahtan beri yoksa hacklenirdi. inşallah bir önlem alınır. hemen wordpress.org a bakalım
__________________



  27  
Alt 22-02-2009, 11:30:06
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Oradaki herkesi tanıyorum REALWOLKER'de Madworm'le birlikte fifa.com u hackleyen acık bulmuş koskaca wordpress de sizde yuhlayın.


Lamer falan diyorsunuz lamerin tanımını bilmiyorsunuz galiba acık bulmus adam oyle gidip kendi bloguna basmamıs anladınızmı.


Bence helal olsun.


  28  
Alt 22-02-2009, 11:39:02
 
Standart

Oradan bi' cold1a bi'de Atib3rk 'i tanıyorum

Bence böyle büyük bir wordpress sitesini heyklemek yürek ister

Bi' kişi Lamer diye yorum atmış, onun arkasından herkes lamer diye yorumlarını devam ettirmişler ..

Lamer nedir? Birisi açıklayabilir mi


  29  
Alt 22-02-2009, 11:40:45
 
Standart

Birilerinin insanlara faydalı işler yapması, birilerine batıyor herhalde ki hacking'e başvuruyorlar. Biz de geçtik o yollardan. Anlaşılan bu arkadaşlar henüz Türk polisinin dayağını yememiş. Neyse, umarım wordpress-tr ekibi en kısa sürede siteyi düzelterek savcılığa başvurur ve bu olayın sorumlularını arar.

Yazık, gerçekten çok yazık.
__________________
Valid PSD to XHTML & CSS - msn [ at ] baygarez.org


  30  
Alt 22-02-2009, 11:44:24
 
Standart

Alıntı:
Dakota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oradaki herkesi tanıyorum REALWOLKER'de Madworm'le birlikte fifa.com u hackleyen acık bulmuş koskaca wordpress de sizde yuhlayın.
Lamer falan diyorsunuz lamerin tanımını bilmiyorsunuz galiba acık bulmus adam oyle gidip kendi bloguna basmamıs anladınızmı.
Bence helal olsun.
Helal Olsun?

Arkadaşım hatırlatırız ama orası buradaki neredeyse herkesin ekmek yediği sistemin resmi web sitesi.Bunu Bırak TR Yapımı o lamer destek vereceğine İnternetimiz gelişeceğine gidip dalga geçercesine siteye index yapıyor...

Önemli olan adını iyi göstermek.Oraya Hacked REALWOLKER yazacağına yöneticiye e-posta göndermesi ve uyardığı için adının orda geçmesi daha mantıklı ve kararlı bir yapı olurdu.Ama arkadaş dalga geçmiş.Geçsin bakalım sanki internete amerikadan giriyor.Burda gelişmeyen internet onu etkilemez sanki...

Yazık...


Konu Kapatılmıştır


Bookmarks
tesxc
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:32:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK