• 19-08-2013, 02:04:53
    #10
    1/2
    metehanx adlı üyeden alıntı
    hocam başka tema kullanırsanız zaten sorun olmaz çünkü sorun çıkartan kısım özel alanlar. temanız son sürüme uygun olmayabilir. tema yapımcısına danışmanızda fayda var. bu düşük bir ihtimal tabi, ama bu düşük ihtimal de doğruymuş gibi geliyor bana.

    bir çözüm olarak wp 3.5.2'ye downgrade yapmayı deneyin. tüm 3.5.2 dosyalarını üstüne yazdırın downgrade yapmış olursunuz.
    pardon hocam ya yanlış yazmışım yani hangi temayı ya da bileşeni kursamda aynı sorun oluyor hostu silip baştan kurdum gene aynı. tüm wp dosyalarını yenisiyle değiştirdim hepsi sorunsuz ama wp-include klasörüyle ilgili hata veriyor bu defa. eskisini yükleyince sorun yok:S
  • 19-08-2013, 02:07:38
    #11
    1/2
    hatayı kopyalayın lütfen buraya
  • 19-08-2013, 02:13:37
    #12
    1/2
    metehanx adlı üyeden alıntı
    hatayı kopyalayın lütfen buraya
    hocam valla şimdi son çare sildim hostu sıfırdan wordpress kuracam eski dosyaları atmiycam. yeni sürüm indirdim onu kuriyim sonra tek tek tema eklentilerimi kurup deniycem çalışırsa en son yedek sql i yükliycem çalışmazsa heralde veda ederim siteye dün 3500 hitim olmuş ilk defa hitim yükseliyor ona yazığım geliyor
  • 19-08-2013, 02:20:58
    #13
    1/2
    St0rmy adlı üyeden alıntı
    hocam valla şimdi son çare sildim hostu sıfırdan wordpress kuracam eski dosyaları atmiycam. yeni sürüm indirdim onu kuriyim sonra tek tek tema eklentilerimi kurup deniycem çalışırsa en son yedek sql i yükliycem çalışmazsa heralde veda ederim siteye dün 3500 hitim olmuş ilk defa hitim yükseliyor ona yazığım geliyor
    hocam deli misin niye siteye veda edesin, güldürdün beni üstelik hitli bir site.
    çözeriz sorunu merak etme. sorun hala devam ederse hatayı kopyala buraya.
  • 19-08-2013, 03:04:35
    #14
    1/2
    metehanx adlı üyeden alıntı
    hocam deli misin niye siteye veda edesin, güldürdün beni üstelik hitli bir site.
    çözeriz sorunu merak etme. sorun hala devam ederse hatayı kopyala buraya.
    hocam valla sıfırdan kurdum wp. temayı eklentileri attım şuan çalışıyor sql yedeğini yükledim. daha denemedim son halini ayrıca şimdi uploads klasörünün yedeğini yüklüyorum ftp den. çözülür umarım.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:37:49 -->-> Daha önceki mesaj 02:32:13 --

    sunucuma saırım birşeyler oldu bağlantı gitti :s

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:04:35 -->-> Daha önceki mesaj 02:37:49 --

    Sorun giderildi. Nedeni neydi anlamadım ama sıfırdan kurunca sorun çözüldü sonunda eski haline döndü... Sorun için yardımcı olmaya çalışan tüm herkese teşekkür ederim...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319