Acun Medya Tarafından Uyarı Maili Aldım - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Like Tree5Beğeniler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 14-07-2011, 17:44:34
 
Arrow Acun Medya Tarafından Uyarı Maili Aldım

Merhabalar,
Az önce mail kutuma Acun Medya olduğunu iddia eden bir kişi tarafından uyarı mesajı aldım.

"Sender's name : Acun Medya
Sender's Email : mirka@acunmedya.com
Referrer : http://www.thevoiceturkiye.org/p/bize-ulasn.html

Tüm hakları Acun Medya'ya ait olan The Voice Türkiye yarışması hakkında başlatmış olduğunuz bu site yasal değildir. Özellikle Acun Medya ile hiçbir bağlantısı olamdan bu program adı altında başvuru kabul etmek yasalara aykırıdır. Lütfen siteyi kapatınız yoksa kanuni işlem başlatmak zorunda kalacağız.
Acun Medya"

Kontactr kullandığım için bu mailin gerçek mi sahte mi olduğunu anlamadım. Ama sayfada iddia edildiği gibi başvuru formu bulunmuyor fakat öyle bir bağlantı ismi evet var. O bağlantı linkinin olduğu sayfada ise gerekli açıklama mevcut.
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 14-07-2011, 18:14:29
 
Standart

Evet Mirka Savic isimli kişiden gönderdiğim maile cevap geldi. Uyarı gerçekmiş. 48 saat içerisinde kapatacağımı belirttim. Sayfa yarışmanın ismiyle aratıldığında ilk sırada çıkıyor idi. Çekemedi adam siteyi. Sayfanın alan adını satmak istiyorum satış konusu açacağım.
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 14-07-2011, 18:23:32
 
Standart

Enayi arıyorsun yani
Perspektifkf, Bey4z, Sufis ve 1 kişi yazınızı beğenmiş.
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 14-07-2011, 18:25:41
 
Standart

Alıntı:
suatanlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Enayi arıyorsun yani
Saçmalama kardeşim, riski seven siteyi alır. Görende siten 500. sayfada sanacak enayi arıyorsun diyecek. Cahil misin nesin ?
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 14-07-2011, 19:33:03
 
Standart

Sende abartmışsın biraz ama başvuru formuda koyulmazki fan sitesi olarak açsan birşey olmazdı
__________________
Link Takip v0.2 Çıktı !
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 14-07-2011, 19:34:56
 
Standart

başvuru formu yok zaten.
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 14-07-2011, 20:15:13
 
Standart

Alıntı:
Arslanbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
başvuru formu yok zaten.
Olsun onlar o şekilde değerlendirmez. Senin o siteyi fan sitesi şeklinde yapman lazımzı şuan orjinal site buymuş gibi duruyor
__________________
Link Takip v0.2 Çıktı !
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 14-07-2011, 20:38:05
 
Standart

Hocam iyi güzel çalışmışsın başvuru formu diye link kategori vs açmasaydın bişey olmazdı. onları kaldır. bişey olmaz. başvuru diye konu açarsın onuda acun medaynın resmi sitesine nebilim biyere yonlendirirsin bişey olmaz tahmınımce.
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 14-07-2011, 22:52:08
 
Standart

Sayfayı yayından kaldırdım, Acun efendide kına yaksın. Adamla o kadar yazıştık anladığım tek şey şu. "Onlardan daha iyisini yaptım, çekemediler"
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 14-07-2011, 23:03:26
 
Standart

Alıntı:
Arslanbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayfayı yayından kaldırdım, Acun efendide kına yaksın. Adamla o kadar yazıştık anladığım tek şey şu. "Onlardan daha iyisini yaptım, çekemediler"
Emin ol senin yaptığından daha fazlasını yaparlar.
Ama o kadar uğraşmak varken sadece bir maille işi çözmüş adamlar.
Bu mesajınızı beğenenler: sechkine
__________________
Hostgator - Basketbol - Kartuş ve Toner
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:03:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252