Sitede zararlı yazılım uyarısı - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 07-03-2011, 19:45:17
 
Standart Sitede zararlı yazılım uyarısı

Beyler sitemde zararlı yazılım uyarısı çıktı.

Siteyi kontrol ettim ancak hiçbir zararlı yazılıma rastgelemedim.Bi bakarmısınız stopbadware den istek gönderdim ancak site hala zararlı yazılım diye gösteriyor.

www.filmsek.com site adresi
__________________
Search Engine Optimization Engineer
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 07-03-2011, 19:55:04
 
Standart

Host hizmeti aldıgın yerde barınan bir site zararlı yazılım bulunduran siteler durumuna girmiş.
Sende büyük ihtimal aynı ip yada server da bulundugun için yanmışsın

"Kötü amaçlı yazılım sedpoo.com/ alan adları da dahil 1 alanda barındırılıyor."
"This site was hosted on 2 network(s) including AS28753 (NETDIRECT), AS6623 (CNET)."
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 07-03-2011, 20:00:19
 
Standart

Alıntı:
yildirimr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Host hizmeti aldıgın yerde barınan bir site zararlı yazılım bulunduran siteler durumuna girmiş.
Sende büyük ihtimal aynı ip yada server da bulundugun için yanmışsın

"Kötü amaçlı yazılım sedpoo.com/ alan adları da dahil 1 alanda barındırılıyor."
"This site was hosted on 2 network(s) including AS28753 (NETDIRECT), AS6623 (CNET)."
Host değil kardeş, dedicated kullanıyorum.Ve o ipde tek bir site var oda filmsek.com
__________________
Search Engine Optimization Engineer
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 07-03-2011, 20:05:26
 
Standart

google webmaster tools tan bakman lazım zararlı kodun hangi dosyalarda olduğuna. orada gösteriyor
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 07-03-2011, 20:29:34
 
Standart

Lease Web ten hizmet alıyormussunuz hocam.
Zaten zararlı sedpoo.com silmişler sunucudan.
Siteniz 1 gün içinde düzelir...
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 07-03-2011, 23:20:18
 
Standart

Alıntı:
yildirimr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lease Web ten hizmet alıyormussunuz hocam.
Zaten zararlı sedpoo.com silmişler sunucudan.
Siteniz 1 gün içinde düzelir...
Aynı ipde değildiki filmsek neden ondan olsunki.Sitede zararlı yazılımda yok, google webmasters tools dan bakıyorum hangi sayfada ne yakalamış onuda göstermiyor anlamış değilim bişi.
__________________
Search Engine Optimization Engineer
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 09-03-2011, 22:38:58
 
Standart

Sitede hala virüs uyarısı veriyor herhangi bir virüs yok sitede ne varsa eski dosylaarı attım yine yok yine yok.Siteye bugün uğramış google yine zararlı içerik görmüş ne iş anlamadım ya
__________________
Search Engine Optimization Engineer
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 09-03-2011, 22:42:53
 
Standart

Google web toolsdan bildir 3 4 saate düzelir
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 09-03-2011, 23:37:33
 
Standart

Alıntı:
suatanlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Google web toolsdan bildir 3 4 saate düzelir
evet kesin düzelir .3 günden beri stopbadware ve webmaster toolsdan bildirim yapıyorum.Birşey olduğu yok, her gelmesine siteye virüs bulundu diyor yine birşey anlamadım.
__________________
Search Engine Optimization Engineer
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 09-03-2011, 23:39:32
 
Standart

Alıntı:
<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" style="border: medium none; width: 728px; height: 90px;" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://www.zapkolik.com/filmsek.php?ref=esf&amp;t=728"></iframe>
böyle bir iframe kodu var muhtemelen bu sebep oluyor google iframe kodu olan siteleri bazen zararlı içerik olarak gösterebiliyor özelliklede hedef sitede zararlı içerik varsa

Konu bloods tarafından (09-03-2011 Saat 23:43:05 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:28:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252