|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Selam arkadaşlar, İnternetten bir kaç tane ürün siparişi verdim. Kredi kartı borçlarım vardı onları ödedim, sıfırladım. Ürün aldıkça ödeme yaptım kredi kartıma. Son ürünü alırken limitim kalmadı tekrar ödeme yaptım borcum için. Sürekli bişiler alıp ödeme yaptığım için aklım karıştı. Kalan Hesap Özeti Borcu 0.00 Borç Kaydedilecek İşlemlerim 257.40 yazıyor şu an. Yani bu daha borç olarak gözükmüyor ve ödememiş mi oluyorum?
__________________ || kral yapmayacaksın, kral olacaksın! || |
| |||
| hocam o gelecek aylara ait ödemelerin büyük ihtimalle. taksitlerin veya ertelenmiş ödemelerde olabilir. şimdi al sonra öde hesabı olan alışverişler. benim ileriki aylara ait 220.55 liralık taksitli ödemem var borç kaydedilecek işlemlerdede aynı tutar geçiyor.
__________________ Erdal Beşikçioğlu Konu TurkMarketing tarafından (22-10-2010 Saat 03:15:15 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| rica ederim ne demek ayın ödemesini yaptıysanız normal. taksitli alıp genel tutar kadar ödeme yaptıysanız yine normal böyle görünmesi. tek çekim yapıp ödeme yaparsanız böyle görünmüyor falan felan öyle bişeyler. iş bankı hiç sevmiyorum. batırdı beni. asgariyi ödemeyince 2. ay bi asgari daha ekleniyor. bide güya öğrenci kartı kullanıyorum ![]() daha genç yaşımda aldılar karalisteye
__________________ Erdal Beşikçioğlu |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |