Türk - Amerikan - Ermeni üçgeninde garip bir durum. - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 22-09-2010, 18:55:01
 
Standart Türk - Amerikan - Ermeni üçgeninde garip bir durum.

İyi günler. Avim isimli düşünce kuruluşunun bilgi işlem sorumlusuyum. Kurumumuz Avrasya İncelemeleri Merkezi (AVİM) kökeni 1990'lıyıllara dayanan bir düşünce kuruluşudur. Dünya politikaları üzerine analizler üreten, akademik çalışmalar yapan, çeşitli uluslararası basın organlarında yer alan bir kurumdur. Üyelerimize günlük bülten yollamaktayız ve turkticaret.net ten aldığımız hosting hizmeti spam yaptığımız gerekçesiile durdurulmuştur. Lakin ortada şöyle bir durum vardır. Bültenlerin gönderildiği mail adresleri, web sitemiz üzerinden bülten talep edenlerin bıraktıkları mail adresinden elde edilmiştir. AVİM sadece hafta içi beş gün boyunca günde sadece bir adet maili, sadece kendi üyelerine göndermektedir.Yolladığımız mailde üyelikten çıkmak isteyenler için bir link bulunmaktadır. AVİM bültenleri yalnız üyelere gönderildiğinden, yani istekdışı olmadığından, spam grubuna girmemektedir. İşin bir başka ilginç tarafı yolladığımız bültenler turkticaret.net harici bir domain(avimbulten.org) ve serverdan yollanmaktadır. Maillerimiz spam olmamasına ve yolladığımız server ve domain başka olmasına rağmen kapatılan bizim mail yolladığımız server değil sitemizin ve kurum maillerimizin bulunduğu sunucudur. türkticaret.net ile yaptığımız görüşmelerde şikayeti spamcop.net adresinin yaptığını öğrendik. Kurumumuz ağırlıklı olarak türkiyenin lehinde ermeni sorununa karşı yayın yapmaktadır. Başımıza bu durumun gelmesini sağlayanın ermeni lobisi olduğunu düşünüyoruz.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim. Örnek veriyorum şimdi ben r10.net e gıcık olsam r10bulten diye domain alıp spam mail alsam r10.net i kapattırabilir miyim? böyle saçmalık olur mu?
Şu an netdirekt.com.tr ve sadecehosting ile görüşme halindeyim. Sizin fikirleriniz de benim için çok önemli.

İyi günler dilerim.
__________________
Şartlı refleks
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 22-09-2010, 20:54:58
 
Standart

Peki spam yapmadığımız halde bizi bunla suçlayabiliyorlar biz birşey yapamıyor muyuz? Ya da belirttiğim gibi ben r10bulten diye site alıp spam yapsam r10.net i kapattırabilir miyim? Hosting şirketi sahibi olan arkadaşların hiç mi bilgisi yok.
__________________
Şartlı refleks
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 22-09-2010, 22:29:14
 
Standart

size bıraktıkları mail adresleri arasında sahte mail adresleri varsa, spam nedeni budur. gönderdiğiniz maillerin bir çoğu bulunamıyordur, hosting sağlayıcınız da bu yüzden sizin mail kullanımınızı durdurmuştur.
__________________
En azından düşmanım ol!
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 22-09-2010, 23:30:09
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

farklı bir domaine ait adreslerle mevcut adresin kapatılması Söz Konusu Dahi olamaz

ancak siteniz üzerinden çeşitli mail göndeme scripti veya php mail gönderme dosyalarıyla Gönderim yapıyorsanız Hesabınızı Bu Bağlamı Dikkate alarak durdurmuş olabilirler
__________________
Linux Sunucu Yapılandırma Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderin

Konu vatanbilisim tarafından (22-09-2010 Saat 23:36:24 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:56:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252