.com uzantılı bir domaine ihtar! - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 12-07-2010, 23:13:39
 
Arrow .com uzantılı bir domaine ihtar!

TTnet elimde bulunan markası kendisine ait olan bir domain için bana ihtar da bulunmuş.Bu yasal mıdır? Ben:"ilk gelen alır" kuralı geçerli diye biliyorum.Konuyla ilgili net olarak bilgisi olanlar yardımcı olursalar çok iyi olacak.Kafamı kurcalıyor bu konu...
__________________
Oyun
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 12-07-2010, 23:14:48
Fukara Adsense'ci
 
Standart

domaini ttnet kurulmadan önce aldıysan sorun yok ama sonra aldıysan hakları var diye biliyorum
__________________
Final şeysi..
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 12-07-2010, 23:15:02
 
Standart

Alıntı:
forumcuali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TTnet elimde bulunan markası kendisine ait olan bir domain için bana ihtar da bulunmuş.Bu yasal mıdır? Ben:"ilk gelen alır" kuralı geçerli diye biliyorum.Konuyla ilgili net olarak bilgisi olanlar yardımcı olursalar çok iyi olacak.Kafamı kurcalıyor bu konu...
TTnet ile ilgili bir domainse elinizden alır şansınız yok çünkü TTnet tescilli bir büyük markadır.
__________________
tanklar.org onlineoyunlar.co internetspor.org
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 12-07-2010, 23:16:12
 
Standart

Alıntı:
iGuney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
domaini ttnet kurulmadan önce aldıysan sorun yok ama sonra aldıysan hakları var diye biliyorum
çok doğru
__________________
İstediğiniz Backlink Olsun!
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 12-07-2010, 23:16:28
 
Standart

domain ne öğrenelimde öyle konuslaım
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 12-07-2010, 23:20:23
hatalıysam pm atın
 
Standart

wirofonmu? içinde ttnet geçiyorsa başın ağrır..
__________________
→ Msn, gtalk, skype gibi online sohbet programları kullanmıyorum.
→ R10.NET ve diğer forumlar üzerinden 10 Mayıs 2012 itibari ile ticaret yapmamaktayım.
→ Adımı kullanıp sizi dolandırmaya çalışanlar olabilir, benden pm almadan ticaret yapmayınız.
→ R10.NET içerisinde oluşan sıkıntılarınnız için pm atınız.
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 12-07-2010, 23:20:28
 
Standart

kesinlikle şu kadar para verirseniz satarım demeyin. Kötü niyetle aldığınızı iddia edip bedavaya kapatırlar.
Uydurabiliyorsanız benzer bir konu uydurup sayfa yapın bence.
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 12-07-2010, 23:20:35
 
Standart

ttnet n çok buyuk ve tescilli marka olması önemli değildir? Register anlamsması ilk gelen alır mantığı ile çalışır .com için... Su durumda marka ve tescilli olması önemlidir?

Eger alan adını aldıktan sonra ttnet e satmak isterseniz? TTnet adını kötüye kullanırsanız veya marka aleyhinde / lehinde bir web sitesi yaparsanız? TTNET marka haklarını göz önünde bulundurarak dava açabilir.. Ancak aksi takdir de TTNET markası kötüye kullanılmaz satılmak istenmezse sadece marka hakkından ötürü dava açabilir ki bu da alan adı masraflarnı karsılaması kosulu ile TTNET e devrini söz konusu hale getirebilir. Ancak siteyi hiç bir şekilde kullanmaz iseniz devrini kabul etmeyebilirsiniz.. Ancak oldukça urastıracaklar ki nitekim alacaklardır da bir yollu ama devretmek zorunda değlsiniz bu alanda uzman bi avukatla çalışmanızı tavsiye ederim..
__________________
Link satışı
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 12-07-2010, 23:20:48
 
Standart

ailekorumasifresi.com
__________________
Oyun
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 12-07-2010, 23:22:59
 
Standart

Alıntı:
forumcuali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ailekorumasifresi.com
msn ninde var bu sadece ttnetin değilki :S ama yinede elinden alabilirler
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:02:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252