|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Arkadaşlar orjinal 0 bir iphone aldim.Fakat kullanımı hakkında bilgim yok sim cart taktından sonra sadece acil aramalar için kullanilabilir durumda diyor.Ne yapmam gerekiyor netten itunesi indirmemiz vs mi gerekiyor ?
__________________ Kaleminde Saklı Kaderimize ; Bir Satırlık Saadet Ver... |
| |||
| itunes i indirin ama onunla alakası yok ama lazım olacağı için indirin zaten onun ile birlikte güncel sürümüde indirmiş olursunuz. Sim kartınızı telefona tanıtmanız gerekiyor menü ekranına girebiliyor musunuz? AYARLAR KISMI VAR ORADAN Telefon ayarı kısmı var telefon numaranızı orada görmeniz lazım eğer yoksa ekleyin numaranızı oraya ama 0 koymadan ekleyeceksiniz. Numaranızı girdikden sonra şebeke çekmesi gerekir çekmiyorsa en yakın iletişim merkezine giderseniz yardımcı olurlar. Genelde sıfır iphone alırken sistemi yükleyip verirler eğer etkinleştirilmemişse etkinleştirmeniz gerekli o konuda bilgim yok.
__________________ Web Tasarımı İletişim Numaralarımız: 0212 618 17 17 - 0212 587 74 11 - 0212 720 21 77 * Banlandıktan sonra forumlarda veya 2. şahıslardan msnimi alıp sonra benim banımı açarmısınız demeyin açılmaz. Bu konu ile alakalı http://www.r10.net/ban-cezasi-sorunlari/ kategorisine konu açabilirsiniz. Benim adıma ürün veya reklam veya herhangi birşey satmaya çalışan kişiler var bu kişilere inanmayınız. 0212 618 17 17 numaralı hattan çağrı atmasını isteyiniz aksi taktirde sorumluluk kabul etmem. |
| |||
| Alıntı:
__________________ Kaleminde Saklı Kaderimize ; Bir Satırlık Saadet Ver... |
| |||
| tunesi vs de yukledim yok sinyal yol çekmiyor telefon ondan galiba vodafondan aradilar işte 250 lira üstü konuşma yapan kullanicilarina belirli tahahhütler ile verilen bir ürün.Orjinaldir boyle bir sorun çıkarmasi soğuttu beni telefondan.yarın bir gotureyim.
__________________ Kaleminde Saklı Kaderimize ; Bir Satırlık Saadet Ver... |
| |||
| apple kayıt yaptırdınızmı ? itunes u bilgisayaraınıza kurun, daha sonra telefonu hatsız şekilde bilgisayarınıızın usb portuna takın. itunes size uyarı verecektir. Daha sonra itunes sizden iphoneunuzu kayıt ettirmenzi isteyecek bir mail adresi ile telefonunuzu apple kayıt ettirin. son gücen versiyon iphone fw yi yükleyin. Sonra hattınızı takın
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| |||
| Siz telefonu nerden aldınız yoksa 3 gün önce Almanya'dan bana gelen iPhone gibi mi ? Orda tanıtım amaçlı veriyormuşlar çok konuşanlara amcam bana verdi götürdüm Vodafone Bayiisine dedi bunu Almanya'da çok konuşanlara veriyorlar bunu Almanya'da buna kayıt edilen hat ile kullanabilirsiniz ancak.
__________________ Social media adviser. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |