
07-06-2010, 11:27:05
|
| |
Yeni açtığım siteye virüs bulaşmış | | Arkadaşlar antivirüs programı olmayanlar siteye girmesin lütfen. Bugün şu mesajla karşılaştım.
Avg şu uyarıyı veriyor: Kod: Erişmeye çalıştığınız sayfa bilinen bir güvenlik açığı, yemleme veya sosyal mühendislik web sitesi olarak tanımlandı ve bu nedenle güvenliğiniz için engellendi. AVG Security Toolbar ve AVG gibi bir korumanız olmadığında, bilgisayarınız tehlike, virüse maruz kalma ya da kimlik bilgilerinizin çalınması riski altındadır. Lütfen devam etmek için aşağıdaki önerilerden birini uygulayın.
URL: www.divxdown.org/wp-admin/
Adı: Virüs bulundu HTML/Framer
Daha http://www.avg.com/tr-tr/virbase?IDN=MDg1ZWE5OTk1ZDUwMDAwMA#ixzz0q9ZYyTnx Ftp şifresini değiştirdim. Public_html yi tamamen indirdim. Avg ile temizledim. Tekrar yükledim. Düzelmedi.
adminpanel den yedek alıp yedeği indirdim. tarattım ve yedeğini yükledim. Düzelmedi.
Şimdi ftp yi tekrar indirip tarattığımda virüs bulamıyor. Ama siteye gittiğimde virüs uyarısı veriyor.
Ne yapabilirim başka? Virüs benim bilg. kaynaklanmıyor. Dün bir arkadaşa ftp şifresi verdim. O bağlandı. Bugün bu uyarıyı alıyorum. Diğer sitelerde bir problem yok.
Not: Şu an google indekslemesin diye index.php yi değiştirdim. Siteye girilmiyor. İsteyen olursa eski haline getiririm.
__________________ Varsın boyun olmasın bir söğüt kadar.Yaprakların bulutlara erişmezse bir zararın mı var? |