|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Merhabalar değerli ****host.com çalışanları: Temiz internet misyonu amacıyla sürekli devam eden internet tarama sonuçlarında hosting hizmeti verdiğiniz **** ip’li (****oyun.net) web sitesi uluslararası hizmet sözleşmesi kapsamında ***** içerik katagorisine girmektedir. Bu yüzden bu gibi sitelerin barındırılması tamamen yasa dışı olup çok çeşitli ve ağır yaptırımları bulunmaktadır. Not: Hack-*****-*****-MP3 sitesi barındırmak yasaktır. İşin etik ve vicdani açısına bakınca bu gibi siteler çocuklarımız üzerinde çok ağır hasarlar meydana getirme özelliğini taşımaktadır. En basitinden dünyaca ünlü ve internet kullanıcılarının yüzde 98'inin kullandığı "google" arama motorunda basit bir oyun adı yazıldığında bu site v.b çocuklarımızın önüne gelmektedir ve herhangi bir filtre bulunmaktadır. Çocuklarımızın üzerindeki bu ağır hasarın tabiki sorumluları olacaktır. Bu sorumlulukların en büyük sahibi site sahibi ve bu siteyi barındıran belkide bu işten para kazanan hosting çalışanlarıdır. Bu gibi sitelerin sizin çocuklarınızın önüne gelmesini ister misiniz ? Bu siteyi barındırmakla bir çok çocuğun ister istemez bu siteyle karşılaşarak yüzlerce çocukta ağır hasarların meydana geldiğini biliyor musunuz? Yasaları bir kenara bırakıp sizden vicdan yasalarınızı çalıştırmanızı bekliyoruz.. Yayından kaldırılan bu tarz bir site belki binlerce cocugumuzun iç dünyasını bulandırma yolunda bir kazanç olarak bu haklı mücadelede artı hanenize yazılacaktı. Fakat unutmayınızki binlerce çocuk o sitede o bölüme girecek ve bunun manevi tek sorumluluğu da site sahibi ve sizin saygın firmanız olacaktır. Bu yazımı anlayışla karşılaşacağınızı, yasalara aykırı olan ve çocuklarımız için çok zararlı olan bu site için siz gibi saygın bir firmadan gerekeni yapacağınızı umuyor ve bütün samimiyetimle bekliyorum. Samimiyetime inanarak dönüş yaparsanız sevinirim. Ayşe Balaban Bilişim Suçları Uzmanı Böyle bir mail geldi ve mail adresi de Ayşe Balaban [ayse_balaban@hotmail.com.tr] şeklinde. Ben pek inandırıcı bulmadım. Google aramalardaki bir rakibin yaptığını düşünüyorum. Siz de fikir belirtirseniz sevinirim.
__________________ imza... |
| |||
| Bilişim suçları uzmanları diye bir kavram yok,ayrıca uyarmıyorlarda,suç kapsamına giriyorsa direk yasal işlem başlatıyorlar zaten.Bunuda C.Savcılığı yapıyor. Bu arada belki rakibiniz böyle birşeyi yapmış ama her durumda bu suçtur
__________________ Aşk Duasına Çıktım , Sevenler Ayrılmasın Diye... |
| |||
| Alıntı:
dipnot : bugunlerdede bu moda oldu banada geldi sözde showtv den sallamadım bakalim ne olacak |
| |||
| Banada pek inandırıcı gelmedi ama iyi yazmış
__________________ Bu Sayfa Kaçmaz. |
| |||
| bilişim suçları şube müdürlüğünün gönderdiği maillerde genelde vatan caddesindeki merkezleri adres olarak geçer,diğer bir hususta bir kurumun personeli,varsayımlar kullanarak mail atmaz,neymiş sizin çocuğunuz olsaymış karşınızdaki,böyle bir mail varmı bu zamanda,direk kapanır hocam domain, kaldır sil v.s gibi bişeyler söz konusu değil,bu ne şekilde olur arkadaşlarda söylemiş ya farklı bir rakip şahıs tarafından yada iş olsun diye yazılan bir mail,nerde görülmüş özel mail adresi ile devlet kurumundan uyarı alan.bu konu ile de şunuda unutmayalım,özel mail adreslerinden gelen uyarıcı mailleri kesinlikle kaale alıp size yaptırım uygulamasına izin vermeyin.yılanın başını küçükken ezmeli
__________________ Özel Eğitim ve Rehabilitasyon |
| |||
| kağıtta yazanları buraya koyarsanız okuyup değerlendirebiliriz.
__________________ www.nekil.com |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |