Bana şöyle bir mail geldi! - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 18-05-2010, 18:39:25
Üyeliği durduruldu
 
Standart Bana şöyle bir mail geldi!

Arkadaşlar bir sitem var askmesk.com diye netide bende yaklaşık 6 senelik domain bugun bir mail geldi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım size danışmak istedim?

-------------------------------------------------------------
Dear Manager,

We are a professional intellectual property rights consultant organization, mainly engaged in domain name registration and internet intellectual property rights protection.

We formally received an application from Jianqiang International Investment Co., Ltd on May.18, 2010, whom applied for registering the internet keyword “askmesk” and some related domain names with our organization.

During our preliminary investigation, we found the keyword of those domain names is identical as your trademark. Therefore, we need to confirm with you whether you consigned Jianqiang International Investment Co., Ltd to register with us or not? Or, is Jianqiang International Investment Co., Ltd your partner or distributor? If you don’t have any relationship with this company, they may probably have other purposes to obtain those domain names and internet keyword.

We have already suspended this company's application temporarily due to the seriousness of this issue. In order to avoid the vicious domain name grab, please let your principal make a confirmation with me via telephone or email as soon as possible. Thank you for your support to our work!

Best Regards

---------------------------------------------------------------


İngilizcem yok ama anladıgım kadarı ile bu alan adı ile ilgileniyorlar sizce nedir?
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 18-05-2010, 18:42:14
 
Standart

domaini istiyor senden hocam hikaye
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:33:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252