Web Siteleriniz Risk Altında [UYARI] banada Bu Konuda yardım Edin.. - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 14-05-2010, 16:02:44
 
Standart Web Siteleriniz Risk Altında [UYARI] banada Bu Konuda yardım Edin..

Güvenli Tarama
Tanı sayfası: gothguilt.ru
gothguilt.ru sitesinin şu anki listelenme durumu nedir?
Bu site şüpheliler listesine alınmıştır ve bu web sitesini ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir.
Bu sitenin bir kısmı 90 günü aşkın bir süre içinde 1 kez şüpheli etkinlik nedeniyle listeye alınmıştır.
Google bu siteyi ziyaret ettiğinde ne oldu?
Geçtiğimiz 90 gün içinde bu sitede test ettiğimiz 16 sayfadan 0 sayfanın, kullanıcının rızası olmadan kötü amaçlı yazılım indirilmesine ve yüklenmesine neden olduğu saptanmıştır. Google, bu siteyi en son 2010-05-14 tarihinde ziyaret etmiş ve bu sitede en son 2010-05-14 tarihinde şüpheli içerik bulunmuştur.
Malicious software includes 28 exploit(s), 7 trojan(s).
This site was hosted on 14 network(s) including AS16276 (OVH), AS8935 (INTOUCH), AS16265 (LEASEWEB).
Bu site, kötü amaçlı yazılımın dağıtılmasına aracılık yapmaya devam ediyor mu?
Geçtiğimiz 90 gün içinde, gothguilt.ru sitesinin facebookvideolar.com/, webmotion.pl/, racingpulse.in/ alan adları da dahil 9 siteye kötü amaçlı yazılım bulaşmasına aracılık ettiği saptanmamıştır.
Bu sitede kötü amaçlı yazılım barındırılıyor mu?
Evet, bu site 90 günü aşkın bir süredir kötü amaçlı yazılım barındırmaktadır. tr.tc/, france-collections.com/, tortumlum.com/ alan adları da dahil 21 alanı etkilemiştir
Bu nasıl oldu?
Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.






ARKADAŞLAR BU SİTENİN İP ADRESİNİ NASIL BULABİLİRİM VE SERVERDEN TAMAMI İLE NASIL BANLAYABİLİRİM BU SİTE YÜZÜNE TEXT YEMEKTEYİZ VE VİRUSLÜ OLARAK GÖRMEKTEDİR GOOGLE SİTEYİ. BU HERKEZİN BAŞINA GELEBİLİR DİĞER WEBMASTER ARKADAŞLARINDA KONUYA DİKKATLE EĞİLMELERİNİ BEKLİYORUM SAYGILAR..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 14-05-2010, 16:34:07
 
Standart

Flood Olarak Algılanmasın Lütfen javascript kodlarındaydı bütün textler temizledim hepsini siteyi düzelttim ftp vs. hepsini değiştik sorunu çözdük ama bu siteyi banlamak istiyorum serverdan tamami ile ip adresi ve serverdan nasıl banlayabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. yani banlı bi ip sunucuya girmeye calışan normal kullanıcıya nasıl web sayfası görüntülenemiyor vs. gibi oluyorsa bu siteyide o şekilde banlamak istiyorum yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 14-05-2010, 18:02:50
 
Standart

bu konuyu okuduktan sonra virüs bulaştı kaynak kodlarına baktım r10 un iframe kodlarından başka birşey görmedim.başka bir yerden bulaşma ihtimali daha yüksek olmasına karşın ilgili arkadaşlar konu sayfasını denetleyebilirler mi
__________________
Wordpress Alışveriş Teması Satışta Bilgi PM
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 14-05-2010, 18:27:35
 
Standart

Site IP Adresi Şu sanırım
88.84.145.36
__________________
Çocukluğumu geri ver bana dünya?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:27:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252