Google zararlı site uyarısı yardım! - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 19-02-2010, 11:53:53
 
Question Google zararlı site uyarısı yardım!

Merhaba üzerinde çalıştığım sitede şu uyarıyı veriryor Google Chromo tarayıcısı ne yapmalıyım?

Alıntı:
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.sabricaliskanlisesi.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran randysumrall.net sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için randysumrall.net için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Zararlı online yazılımlardan nasıl korunacağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarıma zarar verebileceğini biliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim..
__________________
çok yakında..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 19-02-2010, 12:14:44
Üyeliği durduruldu
 
Standart

http://www.r10.net/r10-bilgi-arsivi/...zum-burda.html
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 19-02-2010, 12:17:51
 
Standart

Sitedeki virus'u temizleyip google'ye degerlendirme gönderin düzelir.
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 19-02-2010, 12:36:02
 
Standart

Sitedeki virüsü temizlemeden önce bilgisayarınızı da elden geçirin, FTP programınıza kaydettiğiniz şifreleri de kaldırmayı unutmayın, Virüsler genelde bu şifreleri çözüp sitenize kodu enjekte ediyor.
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 19-02-2010, 12:52:03
 
Standart

forumda çok sık açılan konulardan biri bu, bir başka yerde yazdığım cevabı aynen sizede yazıyorum umarım çözersiniz
önce kodları bi kontrol edin iframe gibi birşey sizden habersiz girilmişmi daha sonra dosyalarınızı http://virusscan.jotti.org/en adresinden online olarak taratın ardından
http://stopbadware.org/home/reportsearch buraya sitenizi yazın eğer listedeyse gözükecektir sonra tekrar değerlendirilmesini isteyin
Google amcanın tekrar değerlendirme yapıp aha silmiş demesi için şuraya uğrayın
Türkçe http://www.google.com/support/webmas...=cb&lev=answer
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 19-02-2010, 15:15:14
 
Standart

http://virusscan.jotti.org/en bu sitedeki firmaların yarısı var yarısı yok diyor. Ne yapacam şimdi ben
__________________
Forever joomla
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 19-02-2010, 15:29:27
 
Standart

var diyenlerin verdiği hatayı nette araştırın virus yazılımlarının hassasiyetleri farklı olabiliyor ona göre bir düüzenleme yapıp stopbadware bildirim yapın 1 hafta içinde en geç o uyarı kalkar, maalesef bu son zamanlarda epey sık yaşanır oldu, ftp ve konsol giriş bilgilerinizi değiştirmenizde de yarar var.
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 19-02-2010, 16:31:59
 
Standart

Çok teşekkür ediyorum ayrıca bir bilgi ben FileZilla ftp programını kullanıyordum, virüsler oradan bulaşmış
__________________
çok yakında..
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 19-02-2010, 17:22:52
 
Standart

varsa tüm toplist dizin kodlarını kaldır ve yeniden değerlendirme isteği gönder.Benimde başıma geldi toplist kodundan
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 19-02-2010, 17:50:22
 
Standart

burdaki mesajıma bakabilirsiniz.http://www.r10.net/ilan-panosu/57278...izliyoruz.html
__________________
Şapkalı Çocuk - Onarcade Hizmetleri - Tema Giydirme
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:13:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252