|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| arkadaşlar hostgatorda hesabım var.. kullandığım bir hosting var, şimdi aynı hesaptan başka bir host daha alamazmıyım? yeni açacağım site için.. yoksa yeni bir hesapmı açmam lazım
__________________ “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş - Hak yenir ama hazmedilmez. |
| |||
| hocam eğer host hesabınız Hatchling paket değil ise zaten diğer paketlerde sınırsız domain barındıra biliyorsunuz. ama yok benim 1 hesabım var +1 hesap daha kullanmak istiyorum derseniz. aynı kullanıcı bilgileri ile 2 farklı hesap açabilirsiniz. ama 1 paneldenmi yönetiliyor yoksa 2 ayrı farklı paneldenmi yönetiliyor hesap bilemem. benimde aynı bilgiler ile farklı maillerde 2 baby paket hesabım var 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. sadece bilgilendirme amaçlı bir ticket yazarsanız sizin için daha iyi olur.
__________________ D İ K K A T : ★⎛FULL JENERİK DOMAİNLER SATILIKTIR ⎞★ |
| |||
| Ben de hostgator u kullanıyorum.Aynı hesaptan başka bir host daha alabilmeniz gerekiyor. Online desteği kullanırsanız size yardımcı olurlar. Online destekleri çok iyi. Hatta Türk bile var destek ekibinde. Çarşamba ve perşembe günleri dışında saat 18:00 den ona ulaşabileceğimi söylemişti bana. Adı da Sefa. Bir sorun olursa beni isteyebilirsin demişti, siz de onu isteyebilirsiniz. Sizler içinde iyi olacağını düşündüğüm için bu bilgileri verdim.Umarım işinize yarar.
__________________ Veteriner Video - Veteriner İlaçları - Veteriner Medikal Malzemeleri |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |