Serkan Urhan'ın İlginç Spam(!) Taktiği - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 04-09-2008, 12:18:01
Üyeliği durduruldu
 
Standart Serkan Urhan'ın İlginç Spam(!) Taktiği

blog.serkanurhan nokta com sitesinden e-posta gelip duruyor. Yok yorum yazmışız, hata olmuş; herkese mail gidiyormuş. Ben bu şahsın sitesine daha önce yorum falan yazmadım bana spam gelen adresle. İletişim bölümünden de yazdım artık mail atmayın diye ama hâlâ geliyor. Hani mail'in aktif olarak kullanılıp kullanılmadığını anlamak için de fena taktik değil gibi. Bu kişi buradaysa açıklasın durumu lütfen çok ayıp oluyor. Tecrübeli webmaster olduğu belli, mail'leri durduramayacak birisi de değildir sanırım.

blog@serkanurhan.com
Buna aynı şeyler yapılsa iyi olur mu acaba?
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 04-09-2008, 12:20:59
 
Standart

Çeşitli blog'lar da durum tartışılmıştı.
Bir dönem kendisine sponsor olmuştur.
Tanırım yani.
Spam yapma gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum,eklentiden kaynaklandığını söylemişti.
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 04-09-2008, 12:51:54
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Teşekkürler.
Tamamen kapanmıyor mu bu olay, çözene kadar göndermesin mail. Ayrıca hiç hatırlamıyorum sitesinde yorum yazdığımı; ki o adresimi çok çok nadir yazarım çok güvendiğim sitelere. Neyse kendisi halleder umarım.
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 04-09-2008, 20:13:40
 
Standart

Boşuna demiyoruz her siteye orjinal MSN / Mail adresinizi vermeyin diye
__________________

Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 07-09-2008, 20:03:07
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Alıntı:
Bilge47 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boşuna demiyoruz her siteye orjinal MSN / Mail adresinizi vermeyin diye
Vermedim diyoruz efendim. Yeni başlamadım bu işe.
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 07-09-2008, 20:25:17
 
Standart

valla normal hocam ne diyim üye olmadığım bilmediğim halde msn adresimdeki maile paso google gruplarından bitanesinden mail geliyor e-yolla diye bişey deli oldum maili kullanmıyorum bile gittim şikyet edip kapattım yani anlamıyorum bu nasıl iştir.Sen mailini vermiyorsun siteyi tanımıyorsun bile sana mail geliyor
__________________
Alarm Sistemleri | Kamera Sistemleri
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 25-09-2008, 18:09:29
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Valla çok iyi küfürler yiyor kendisi. Zahmet edip bu başlığı görürse iyi olacak.

Return-path: <nobody@server.rambilisim.com>
Envelope-to: xxxxxxxxxxxxxxxxx
Delivery-date: Thu, 25 Sep 2008 15:29:48 +0300
Received: from server.rambilisim.com ([212.68.41.210])
by client-42-43-68-212.ni.net.tr with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256)
(Exim 4.69)
(envelope-from <nobody@server.rambilisim.com>)
id 1Kipyd-0006hL-Qv
for xxxxxxx; Thu, 25 Sep 2008 15:29:48 +0300
Received: from nobody by server.rambilisim.com with local (Exim 4.69)
(envelope-from <nobody@server.rambilisim.com>)
id 1KionV-0006n2-F1; Thu, 25 Sep 2008 14:14:13 +0300
To: blog@serkanurhan.com
Subject: =?UTF-8?Q?[Bir_Grafiker_'in_Web_G=C3=BCnl=C3=BC=C4=9F=C3=BC_//_Serkan_URH?= =?UTF-8?Q?AN]_Turkcell_iphone'u_279_ytl'den_sat=C4=B1=C5=9Fta?=
Date: Thu, 25 Sep 2008 14:14:13 +0300
From: Serkan URHAN <blog@serkanurhan.com>
Message-ID: <abf275fdb67764a461733be53fcaf3b1@blog.serkanurhan. com>
X-Priority: 3
Reply-To: "Serkan URHAN" <blog@serkanurhan.com>
X-Mailer: PHP5.2.5
Precedence: list
List-Id: =?UTF-8?Q?Bir_Grafiker_'in_Web_G=C3=BCnl=C3=BC=C4=9F=C3= BC_//_Serkan_URHA?=
=?UTF-8?Q?N?=
MIME-Version: 1.0
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - server.rambilisim.com
X-AntiAbuse: Original Domain - rapkolik.net
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [99 99] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - server.rambilisim.com
X-Spam-Status: No, score=0.0
X-Spam-Score: 0
X-Spam-Bar: /
X-Spam-Flag: NO
'Turkcell iphone'u 279 ytl'den satışta'
Belki 1 aydır, belki eylül ayı başından bu yana Türkiye'nin en iyi
saklanan sırlarından birisi bugün açıklığa kavuştu. Turkcell'in bu gece
24:00 itibarıyla Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında şenliklerle satışa
başlayacağı Apple iPhone 3G'nin fiyatı belli oldu.
Yazının devamı bu linkte:
http://blog.serkanurhan.com/2008/09/25/turkcell-iphoneu-279-ytlden-satista/
blog@serkanurhan.com
http://blog.serkanurhan.com - Bir Grafiker 'in Web Günlüğü // Serkan URHAN
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 25-09-2008, 18:25:28
 
Standart

mobilist

Return-path: <nobody@server.rambilisim.com>
Envelope-to: xxxxxxxxxxxxxxxxx

bu kısımdaki; xxxx.. ismi gizlemişsin ama birde linke bak istersen
__________________
mesajımı beğen, pm at 1TL göndereyim. one like one lira :D
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 25-09-2008, 19:30:42
 
Standart

Alıntı:
AhmetCAKIR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çeşitli blog'lar da durum tartışılmıştı.
Bir dönem kendisine sponsor olmuştur.
Tanırım yani.
Spam yapma gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum,eklentiden kaynaklandığını söylemişti.
Eklentiden kaynaklanması için sisteme o eposta adresinin kayıtlı olması gerekmezmi?
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 25-09-2008, 21:35:30
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Bugünlerde spam maillerimde azalma var nedense.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:27:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252