Kim bunlar - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri Dön   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri
  #1 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 11:47:38
KoS - ait Avatar
KoS KoS isimli üye çevrimiçidir (Online)
 
Yurtdışı Şubesi
Nerden: Serbia
Yaş: 21
Mesajlar: 2.504
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 389
KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.
Tanımlı Kim bunlar

Bu siteler ne yapmaya calisiyor son 3gundur 2siteme asiri hit yolluyorlar 300-400 filan nedir bunlar ??
bayanlar.net e :
http://www.ze.bz/out/?i=46694 seklinde linklerden 250+
http://www.annuaire-rencontre.info
http://www.annuaire-du-x.info
http://www.2-find.org
http://www.annuaire-x-gratuit.info

sevsene.com siteme ise asiri gelmis sabah saat 11:39

http://www.ze.bz/out/?i=44302 334
http://www.annuaire-rencontre.info/out/?i=44302 14
http://www.2-find.org/out/?i=44302 9

ne yapmaya calisiyorlar bu kesinlikle spam bence ama sayfanın icinde birsey yok

1tane de web siteme www.linkcenneti.com ejder in sitesi :
dün : http://www.linkcenneti.com/git.php?id=3222 332
bugun :://www.linkcenneti.com/git.php?id=3222 55 aksama 300 olur

arkadaslar nedir bunlar sahte hiti napim sahte ise nasıl engelleyebiliriz.
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 11:51:48
MrManson - ait Avatar
Üyeliği durduruldu
 
Nerden: e.a
Yaş: 24
Mesajlar: 6.065
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (6)
iTrader Feedback: (88%)
Rep puanı: 777
MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.MrManson isimli üyemiz bir güneş gibi etrafını aydınlatıyor.
Tanımlı

bizim oralarda bi laf vardır hmm...

üzümünü ye , bağını sorma
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 11:54:18
KoS - ait Avatar
KoS KoS isimli üye çevrimiçidir (Online)
 
Yurtdışı Şubesi
Nerden: Serbia
Yaş: 21
Mesajlar: 2.504
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 389
KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.
Tanımlı

lem sizin oralarmis simdi yildirim mah. sinden sana ucarim Topcular uzak degil tekme gelir
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 11:59:33
cRueL - ait Avatar
 
Adana Şubesi
Nerden: Neden?
Yaş: 22
Mesajlar: 829
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 22
cRueL isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Ya adamlar site yapiyor önceden bende yapardim öyLe daha aklim tam ermez iken siteye sayfa eklemiyor diğer sitelerden link veriyor.. ama 300-400 hit mmmzz biLemicem
__________________
How are you?
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 13:05:43
Skeleton - ait Avatar
 
Nerden: http://localdost/
Yaş: 22
Mesajlar: 537
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 59
Skeleton isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Referrer spam diye bir olay var, büyük ihtimal siten ona maruz kalıyordur. Referrer spam nedir diyeceksin. Şimdi şöyle oluyor. Adamlarda bir program var, bir url listesi veriyorsun ve o listedeki URLlere senin sitenden sahte referrer yolluyor. Aslında senin sitende o url listesindeki (ki bu listede onbinlerce url bulunuyor) hiç bir sayfaya link yok. Bu ne işe yarıyor diyeceksin. Bazı siteler stats scriptlerini (özellikle awstats) şifresiz, herkese açık bırakıyor. Ve adamların yaptığı bu referrerlar bu awstatsa referrer link olarak geliyor. Buradan da adam onbinlerce backlink sağlıyor (tabi adam bunu her gün yapıyor) Bu backlink ler sayesinde arama robotları tarafından çok çabuk fark ediliyor ve çok çabuk sayfalarına robot çekebiliyor. Awstats olayının bir benzeri de bazı bloglarda var. Bu bloglar kendisine refer eden son 3-5-10 sayfayı kendi bloglarında bir köşede listeliyor. Spam yapan aynı şekilde buradan da link kazanıyor. Umarım yardımcı olmuştur (ve inşallah bu yöntemi kullanmaya başlamaz bunu okuyanlar )
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 13:11:43
MoNaRcH - ait Avatar
 
İstanbul Anadolu Şubesi
Nerden: sakist
Yaş: 23
Mesajlar: 2.184
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (19)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 289
MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Tanımlı

yaw iyi diyonda aynı şey benimde başıma geliyor. ve bendeki url ler biraz ilginç
ttnet superonline mynet meb.gov.tr gibi sitelerden gelioyr ve ayda her birindne 1000 er kişi gelioyr görünüyor..
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 13:26:18
KoS - ait Avatar
KoS KoS isimli üye çevrimiçidir (Online)
 
Yurtdışı Şubesi
Nerden: Serbia
Yaş: 21
Mesajlar: 2.504
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 389
KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.KoS isimli üyemiz çok iyi bir arkadaşımız.
Tanımlı

ttnet,superonline,mynet olabilir banada geliyor az cok


meb.gob.tr ise gecenlerde forumda anlattilar ya adam ayarliyor ondan user geliyor sana ama istedigi adresi ayarliyor onu goruyorsun ondan olabilir.

bana gelen ise hep ayni siteler ayniş script , id nolarim bile ayni adamlardaki ve anlamadigim linkcenneti ise turk sitesi o nasil yolluyor 350 filan bu imkansız
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 14:07:26
SweetDreams
Guest
 
Mesajlar: n/a
Tanımlı

Aynı gün bütün herkeşin aynı şeyi arayacağı tutmuştur belki
Örnek vereyim bi sevgi sitesi önlere çıkmak için o gün popup açmıştır. Ondan gelen hit diğer sevgi sitelerine dağılmıştır. Bu sırada bariz Türk erkeklerinin ilgisini bayanlar.net çekmiştir. Birazıda aaa burda ne var acaba merak ettim diyip tıklamasını sağlamıştır. Herşey olabilir. Hep olumsuz yaklaşmamak lazım.
Yabancılara birşey demiyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 14:10:16
MoNaRcH - ait Avatar
 
İstanbul Anadolu Şubesi
Nerden: sakist
Yaş: 23
Mesajlar: 2.184
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Puanı: (19)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 289
MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.MoNaRcH isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Tanımlı

Alıntı:
KoS´isimli üyeden Alıntı
ttnet,superonline,mynet olabilir banada geliyor az cok


meb.gob.tr ise gecenlerde forumda anlattilar ya adam ayarliyor ondan user geliyor sana ama istedigi adresi ayarliyor onu goruyorsun ondan olabilir.

bana gelen ise hep ayni siteler ayniş script , id nolarim bile ayni adamlardaki ve anlamadigim linkcenneti ise turk sitesi o nasil yolluyor 350 filan bu imkansız
myent ttnet normal geliyo sana ama adam oyun sayfasından yolluyor sitenin oyunla alakası yok arama bölümünden gelmiyo neyse gelsin napalım yada gelmiş gibi görünsün..
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Eski 18-09-2005, 14:20:44
iyiwebtr
Guest
 
Mesajlar: n/a
Tanımlı

Skeleton açıklama için teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Konu Seçenekleri

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mp3 Olmayan siteyi Kim Kapatır? Maharaja Webmaster Genel konular sorunlar 22 01-12-2006 18:49:40
Bu özellikleri kim saglayabilir. hook_leader Türk hosting firmaları 1 18-09-2006 18:51:48
Bunlar Bot olabılır Mı? AlwaysFc Webmaster Genel konular sorunlar 12 25-06-2006 10:38:53
Kim Bunlar Kim Bunlar...? RamseS Forumda 28 12-06-2006 21:19:34
Kim Bunlar ?? Kalyoncu Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler 17 29-09-2005 00:19:15

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:18:09 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.3 © 2000-2008, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199