ztmc.net'den gelen reklam talebi - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri Dön   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Cevapla
 
Konu Seçenekleri
  1  
Eski 04-04-2008, 00:41:53
selim7124 selim7124 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı ztmc.net'den gelen reklam talebi

Merhaba arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama aradım en uygun yer olarak buraya karar verdim. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Internet Marketing Solutions - ZTMC diye bir siteden bir mail gelmiş. Siteme sanırım reklam vermek istiyorlar ben pek anlamadım sizlerede sormak istedim. Sizede böyle bir mail geldimi neyin nesidir haberiniz varmıdır.
Gelen Mail
Alıntı:
Are you currently accepting advertising on your website siteadresi.com?


Thank you,
Jenny
Marketing Manager
ZTMC, Inc.
jenny@ztmc.net


I personally visited siteadresi.com on 2/19/2008. If you have received this information in error, or are not interested in accepting advertising on your site, simply respond to this email with "do not contact".
Site adresini reklam olmasın diye vermedim. Pek önemsemedim maili ama yinede aklımda bir merak kalsın istemiyorum.
__________________
Her Türlü Smf Desteği Verilir. Pm ...Mitsubishi Evo Maniac ...
Alıntı ile Cevapla
  2  
Eski 04-04-2008, 14:53:42
aslanim aslanim isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

adam sitene reklam vermek istiyor ,reklam kabul ediyormusunuz diyor.

19 şubatta ziyaret etmiş siteni,eğer mesejı hatalı olarak alırsan veya reklamı kabul etmessen "do not contact" diye maili yanıta diyor
__________________
Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu ==> Uefa&Super Cup
Alıntı ile Cevapla
  3  
Eski 04-04-2008, 15:52:20
selim7124 selim7124 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

Alıntı:
aslanim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
adam sitene reklam vermek istiyor ,reklam kabul ediyormusunuz diyor.

19 şubatta ziyaret etmiş siteni,eğer mesejı hatalı olarak alırsan veya reklamı kabul etmessen "do not contact" diye maili yanıta diyor
Orasını bende anladım da neyin nesidir. Bir firma mailimidir yoksa kıytırıkdan boş bir mailmidir. Daha önce karşılaşan varmı böyle bir mail ile onu sormak için konu açtım. Tercüme için değil.
__________________
Her Türlü Smf Desteği Verilir. Pm ...Mitsubishi Evo Maniac ...
Alıntı ile Cevapla
  4  
Eski 04-04-2008, 16:05:12
aslanim aslanim isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

Alıntı:
selim7124´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Orasını bende anladım da neyin nesidir. Bir firma mailimidir yoksa kıytırıkdan boş bir mailmidir. Daha önce karşılaşan varmı böyle bir mail ile onu sormak için konu açtım. Tercüme için değil.
kabul ediyorum diye bir mail at bence bakalım ne teklif veriyorlar anca ozaman anlarsın sanırım
__________________
Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu ==> Uefa&Super Cup
Alıntı ile Cevapla
  5  
Eski 18-07-2008, 01:50:43
Cagonni Cagonni isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

kabul edin arkadaşlar bu teklifleri.çok iyi para veriyolar ayrıntı için bana ulaşın
__________________
yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet..
Alıntı ile Cevapla
  6  
Eski 17-10-2008, 22:45:54
Tyreece Tyreece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

Sitesini inceledim işini düzgün yapan bir şirkete benziyor. Bu tip şeyler insanın eline pek fazla geçmez. İyi düşünün, iyi değerlendirin.
__________________

Alıntı ile Cevapla
  7  
Eski 17-10-2008, 22:52:11
vulture vulture isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

sonucu bize de bildirin arkadaslar
Alıntı ile Cevapla
  8  
Eski 22-10-2008, 02:48:01
mobilist mobilist isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

Bana reklam verdiler. Nofollow kabul ediyorlar ama amaçlarını anlamadım. Türkçe bir sitede yabancı nofollow linkler... Neyse, ödememi aldım umarım uzun süre çalışırlar.
__________________
PR6 TR siteden link, İngilizce-Türkçe çeviri, Joomla ücretli prof. destek için ÖM atın.
Alıntı ile Cevapla
  9  
Eski 22-10-2008, 03:15:50
karaLi karaLi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold üye
 
Tanımlı

banada mail attılar.

text link veriyolardı sanırım. ilgilenmedim
Alıntı ile Cevapla
  10  
Eski 22-10-2008, 04:11:15
mobilist mobilist isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Tanımlı

Sizce amaçları ne?
__________________
PR6 TR siteden link, İngilizce-Türkçe çeviri, Joomla ücretli prof. destek için ÖM atın.

Konu mobilist tarafından (22-10-2008 Saat 19:07:51 ) de değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konu Seçenekleri

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:21:37 .


Telif Hakları vBulletin v3.8.4 © 2000-2010, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş