|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Arkadaşlar konunun yeri burası mı ve site adresi yazmak doğru mu bilmiyorum ama başlığa "bi sitenin sahibini arıyorum" yazsam sahibi de çıksa bakmazdı. Bu site ile iletişime geçmem gerekiyor çünkü sitelerinde bir müşterimizin adını kullanarak içerik girmişler ve arama motorlarında anahtar kelimesinde en üst sırada *** p-rnosu diye çıkıyor sitede yazan mail adresi doğru değil ve whois bilgilerindeki telefona bakan birisi de yok sanırım o hosting firmasına ait zaten. Bu sitenin sahibi mutlaka r10'a üyedir, tanıyan bilen, ya da o olabileceğini düşündüğünüz birisi varsa lütfen yardımcı olun.
__________________ Kuzular gördük, kurtlara döndü... |
| |||
| http://mirahosting.com/ domain register firması burası sanırım. Buraya mail atarak onun sizle iletişime geçmesini isteyebilirsiniz. Mira sahibi : http://www.r10.net/1060326447-post4.html
__________________ Search Engine Optimization Engineer |
| |||
| Alıntı:
__________________ Kuzular gördük, kurtlara döndü... |
| |||
| sitede üstte bi banner var o siteye git üye ol admin içerik ekliyo ve 1 den fazla admin var illaki ulaşırsın bunu denedinmi?
__________________ takım arabası |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
__________________ Kuzular gördük, kurtlara döndü... Konu emre1542 tarafından (14-10-2011 Saat 13:37:03 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Savcılığa suç duyurusunda bulunun 1 haftaya ifadeye çağırırlar site sahibini Sonra isterseniz şikayetçi olabilirsiniz gerekli işlemler başlatılır, hep diyoruz sitenizde yada whois bilgileri arasında bir abuse maili bırakın diye ama yok herkes herşeyi çok iyi biliyor, sonrada vay babam dava açıldı bana ne yapacağım diye konu açarlar |
| |||
| Alıntı:
__________________ Kuzular gördük, kurtlara döndü... |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |