|
|
| |||||||
| Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar |
| |
|
| | | LinkBack | Seçenekler |
| |||
| Gereken bilgiye sizi yönetimden verirler benim sitemde virus salıyordu sağa sola hemen kaldırdım cozum oldu Duydugum bilgiye gore isimtescil firması domain e el koyup herkeze virus bulastırmaya başladığını... Sozun sahibi değilim ama gelismeler bu yonde.. ilk once reklamları kaldırınız fazla zarar gormeden.. Gereken Bilgiyi size Adrayon Reklam firma yoneticileri verecektir...
__________________ Kırşehir Kaman, Aman Allahım Aman.. Konu alpera07 tarafından (26-09-2011 Saat 20:02:00 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Değerli yayıncılarımız, www.adrayon.com sitemiz, domain firması isimtescil.net ile düştüğümüz itilaf sonucu pasife alınmıştır.Bundan sonra www.adrayon.net olarak hizmetine devam edecektir.Lütfen kodlarınızı www.adrayon.net üzerinden yenileyiniz. İstatistik ve verilerinizde hiçbir kayıp yoktur. İsimtescil.net firması, dns bilgilerimizi değiştirmiş ve hesabımızı pasif hale getirmiştir. Bu yüzden, dns bilgilerimizi değiştirememekteyiz. Kendileriyle yaptığımız görüşmede herhangi bir sonuç alamamış bulunuyoruz ve durumu Eyüp Cumhuriyet Başsavcılığına bildirmiş durumdayız. adrayon.com sitesinden şu anda bir virüs yayılmaktadır,bunun nedeni isimtescil firmasının dns bilgilerimizi değiştirmesinden kaynaklanmaktadır. Bu durum karşısında www.adrayon.net domainimizi aktif hale alarak, çalışmamıza devam ediyoruz. Saygılarımızla www.adrayon.net
__________________ SB Bilgisayar İnternet Ve Bilişim Hizmetleri |
| |||
| http://www.timothykempbloodstock.co....photos/zmb.exe %temp%\update.exe Botnet exesini yayan peki isimtescilmi sizmisiniz? Domain firması domaininizi yönlendirdi ve exemi yayıyor? Bunu siz belirtmişsiniz zaten ondan soruyorum. Ben isimtescil yayıyor demiyorum.Kendi görüşümce isimtescil böyle exe vs gibi şeyler yapacak firma değil. Ben bugüne kadar dns bilgisi değiştirildiği için virüs yayıldığını görmedim. Hacklendiysen hacklendim de yardım edelim, yok kendim yayıyorum diyorsanda benim sitem olsa ilk iş exeyi indirir savcılığa gider veririm. Tüm zararım dahil de çatır çatır alırım. Senin yüzünden 3-4 kişi aradı sitem yönleniyor diye. Telefonlarda reklam firmasının sorumsuzluğu yüzünden bizim uğraşma zorunluluğumuz yok... Sonuç olarak iframedensonra.vbs yayılan dosya bu ve buna bağlı exe yayılıyor. Yapan kişi Türk kısaca...
__________________ 468x60 Reklam kodu gelicek buraya:D Konu sametyigit tarafından (26-09-2011 Saat 21:45:32 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| İsimtescil kurumsal bir firma emin olun her türlü yasal projeleriniz için idealdir.Bu arada isimtescil konuda bahsedildiği gibi bir şeyi yapabilecek konumda değil bence bir yanlışlık var.
__________________ “Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz.” |
| |||
| Şuanda olaya baktım adrayon.com üzerinden virüs yayarken ns adresleri ns5.adrayon.com. ['188.132.222.230'] ns6.adrayon.com. ['188.132.222.230'] ve yeni adersiniz adrayon.net dns ve ip bilgiside aşağıdaki gibidir. ns1.adrayon.net. ['188.132.222.230'] ns2.adrayon.net. ['188.132.222.230'] Yani söylemek istediğim iki sunucununda ipleri aynı ve virüs halen daha devam etmekte. Bu durumu açıklayabilirseniz memnun olurum. Not: Sonuçları intodns üzerinden an itibari ile kontrol ettim. |
| |||
| Alıntı:
artık almışlardır alacaklarını isim tescil... Terbiyesizler işte.. |
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |