Oyun sitemde "caillou" oyunları için ihtar gönderdiler - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Webmaster Genel konular sorunlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Webmaster Genel konular sorunlar Webmaster genel konular sorular sorunlar

Like Tree1Beğeniler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 18-09-2011, 11:02:49
 
Standart Oyun sitemde "caillou" oyunları için ihtar gönderdiler

Arkadaşlar sizce oyunları kaldırmalımıyım,Kaldırmaz isem siteye ne tür bir yaptırım uygulayabilirler.


Sayın İlgili,
Türkiye sınırları içerisinde \\\"caillou\\\" markalı ürün ve hizmetlerin sahibi Dünya Pazarlama A.ş\\\'dir. Yapmış olduğumuz araştırmalarda.Sitenizde içeği caiilou olan ürünler bulunmaktadır. İlgili sitenizde bulunan caillou isimli ürünlerin yayından kaldırılmasını ve yayınların 24 saat içerisinde kapatılmaması ve alan adının ihlali söz konusu ise iadesi konusunda tarafımıza yardımcı olunmaması hallerinde hakkınızda cezai ve hukuki işlemlere başlanacağı ihtar olunur.

--
İyi Çalışmalar,

Av.Serdal Aycibin
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 18-09-2011, 11:11:55
 
Standart

Öncelikle maili atanan kişinin avukat olduğunu teyit etmem gerek. Google'da çıkan sonuçlar tatmin edici değil.
__________________
video izle
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 18-09-2011, 11:24:16
 
Standart

Evet mailde ne adres nede telefon numarası vardı.
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 18-09-2011, 11:51:06
 
Standart

gönderen maili ve ipsini gözüküyormu bulabilirmisin ? daha net bilgi verebilirim.
__________________
VBulletin Kurulum,Özel Seo Optimizasyon,Eklenti İşleri.İletişim hidden_ra@hotmail.com
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 18-09-2011, 11:58:30
 
Standart

Her mail gönderene kafayı takmayın resmi ihtarname isteyin,madem o kadar rahatsızlar size güzel bir iadeli taahhütlü bir ihbarname göndersin.

İmza yok açıklama yok telefon yok kaşe yok zart yok zurt yok.Bende azrailim canını alıcam,arabayı bırak sağa da iki rekat namaz kıl diyip arabaları çalan tiplerden olmasın
__________________
Bana "ALLAH" yeter.
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 18-09-2011, 11:59:04
 
Standart

http://www.turkiyeavukatlari.com/avu...erdal-aycibin/

Gönderen maili burdakiyle aynı.Sanırım gerçek kişi.
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 18-09-2011, 12:29:56
 
Standart

resmi bir şekilde bence iste öyle her maili dikkate alsaydın ooo
google mail atsa tamam da sanmıyorum...
__________________
VBulletin Kurulum,Özel Seo Optimizasyon,Eklenti İşleri.İletişim hidden_ra@hotmail.com
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 18-09-2011, 13:15:46
 
Standart

Alıntı:
HiddeN_Ra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
resmi bir şekilde bence iste öyle her maili dikkate alsaydın ooo
google mail atsa tamam da sanmıyorum...
Google niye mail atsın

Mailin içeriği doğru, maili gönderende dünya pazarlama/samanyolu grubunun avukatlarından biri gerçekten.
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 18-09-2011, 13:21:16
 
Standart

Alıntı:
Elazığlı168 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Google niye mail atsın

Mailin içeriği doğru, maili gönderende dünya pazarlama/samanyolu grubunun avukatlarından biri gerçekten.
google atsın demedim googleden bir uyarı gelseydi tamam derdim.
fakat nerenin avukatları oldugunu bilmiyorum resmi bir kurum oldugunuda bilmiyordum.eğer dediğin gibiyse dikkate alınması gerekir tabiki
__________________
VBulletin Kurulum,Özel Seo Optimizasyon,Eklenti İşleri.İletişim hidden_ra@hotmail.com
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 19-09-2011, 01:29:39
 
Standart

benim dizi film sitem için telif hakkı nedeniyle mail geldi ampec ten ilk maile cevap yazmadım 2 maile ben kaynak değilim google da benden üst sırada su su siteler var onlar kaldırırsa bende kaldırırım dedim cevaben mahkemeye vereceğiz dediler bende bu adresteyim çok aramayın dedim 3 yılı geçti nerdeyse ))) ses yok
__________________
¢σρуяιgнт © ѕιη¢є 1980-2012
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252