İhtarNameyi Yayınlıyorum - Sayfa 28 - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Domain & Hosting firmaları > Hosting şirketleri > Türk hosting firmaları
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Like Tree70Beğeniler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  271  
Alt 02-02-2012, 19:49:28
 
Standart

google şahsi bir isim global elma armut gibi anlamlara gelen bir isim değil oyüzden sıkıntı yaşarsınız diye düşünüyorum
__________________
www.bonusum.com,
Alıntı ile Cevapla
  272  
Alt 05-03-2012, 11:37:39
 
Standart

son durum nedir ?
__________________
Bedava Bilet ! | Satılık : Kutahya.tv | Erzurum.tv | Burdur.tv | Karabuk.Tv | Siirt.tv |
Alıntı ile Cevapla
  273  
Alt 05-03-2012, 11:43:42
 
Standart

Alıntı:
blackcobras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür Ederimde Ben Yazmadım İmzayı Niye Diye Sorma Orasıda Bende Kalsın
Nedenini ben biliyorum.
__________________
Reggae Gone
Ragga
Alıntı ile Cevapla
  274  
Alt 14-03-2012, 13:46:30
 
Standart

Alıntı:
SyhByz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son durum nedir ?
Herhangi Bir Gelişme Olmadı Daha Hocam...
__________________
www.bonusum.com,
Alıntı ile Cevapla
  275  
Alt 14-03-2012, 13:54:02
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Hocam dert etme , çek 1m $ fiyat çok istiyorlarsa alsınlar. .com.tr olsa belki elinden alabilirlerdi fakat bu domainle ilgili sana hukuki olarak birşey yapabileceklerini sanmıyorum , aksine bana kalırsa sen bu belgeleri göstererek karşı dava aç karıştır ortalığı akılları başlarına gelsin
Alıntı ile Cevapla
  276  
Alt 14-03-2012, 14:06:49
 
Standart

Silkroad Online başta olmak üzere bir çok online oyunun yöneticisi Joymax resmi sitesi olan joymax.com , aynı ismi taşıyan kendi sitem joymax.org için bana bir mail göndermişti hakkınızda hukuksal bir süreç başlatılabillir diye . Bende cevap olarak uzunca , siz bu domaini alıp kendi sitenizin aynısını koyacaksınız ancak ben bu domainle sizin şirketinizin ve oyunlarınızın Türkiye de desteğini , Türk oyunculara ulaşmasını sağlıyorum tarzında bir geri dönüş yapmıştım Adamlar bir anda dava açmak yerine bana maddi ve manevi destek vermeye başladı . Bence orta yol bulmaya bak .

Ancak şöyle birşey de var eğer adamlar iyi niyetli değilse bu domaini sana bırakmazlar , marka tescili yapamazsın . Çünkü aynı böyle bir vaka geçenlerde r10 da başka bir arkadaşın başına geldi .
http://www.r10.net/dedicated-amp-co-...pesinde-5.html

Bu konuyu mutlaka inceleyin
__________________
ye yooouw
Alıntı ile Cevapla
  277  
Alt 04-04-2012, 17:53:43
 
Standart

Banka Dava Açmış Yarın İfade Vermeye Gideceğim Hayırlısıyla...
__________________
www.bonusum.com,
Alıntı ile Cevapla
  278  
Alt 04-04-2012, 17:58:38
Hoz Hoz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Standart

Alıntı:
blackcobras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Banka Dava Açmış Yarın İfade Vermeye Gideceğim Hayırlısıyla...
İyice coştular. Davadan birşey çıkmaz.
__________________
Game Over
Alıntı ile Cevapla
  279  
Alt 04-04-2012, 18:22:27
 
Standart

İnşaallah Hocam...
__________________
www.bonusum.com,
Alıntı ile Cevapla
  280  
Alt 04-04-2012, 20:29:08
 
Standart

Savunmanı iyi yap. Askeri Mahkemede er olarak katiplik yaptım. Elinde delil, döküman, çıktı v.s ile git. Daha önceden böyle birşey yaşanan olayın kararını al ve hakime sun. Domain senindir. İstediği kadar avukatı ve savunması olsun
Bu mesajınızı beğenenler: blackcobras
__________________
10 Gb Alan, 100 Gb Trafik, Sınırsız alt özellikler Windows Hosting Reseller Yıllık 49 TL
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:52:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252