asilmp3.com - asilmp3.net - cadyforum.com satılıktır ! - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > E-Ticaret > Alışveriş Bölümü > Site Satışı
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Site Satışı Sitenizi satmak istiyorsanız.

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 04-12-2007, 00:31:50
Üyeliği durduruldu
 
Thumbs up asilmp3.com - asilmp3.net - cadyforum.com satılıktır !

Site adresi : asilmp3.com
Sitenin açılış tarihi: 11 haziran 2007
Açıklama: iyi bir mp3 bazlı site olarak kullanılabilir.
Site için istenen fiyat :40 YTL olarak düşünüyorum gelen tekliflere göre arttırılabilir ya da bu fiyattan satılabilir, açık arttırma değildir.

Site adresi : cadyforum.com
Sitenin açılış tarihi: 15 eylül 2007
Site için istenen fiyat :25 YTL

Site adresi : asilmp3.net
Sitenin açılış tarihi: 9 eylül 2007
Site için istenen fiyat :45 YTL

domainler isimtescil hesabında olup transferi ücretsizdir
iletişim : kadersizz_kul@hotmail.com

Konu serooo tarafından (04-12-2007 Saat 00:38:37 ) değiştirilmiştir..
  2  
Alt 04-12-2007, 00:36:02
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Domain satış bölümünde olması gerekiyordu konuların, yetkili bir arkadş taşırsa iyi olur.

iyi satışlar.
  3  
Alt 04-12-2007, 02:08:02
 
Standart

Alıntı:
Site adresi : cadyforum.com
Sitenin açılış tarihi: 15 eylül 2007
Site için istenen fiyat :25 YTL
sadece domaimi satıyorsun 25 ytl ye yoksa forumla bırliktemi ?
__________________
Meraklı köfteci
  4  
Alt 04-12-2007, 05:07:46
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Alıntı:
R@p£dooR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece domaimi satıyorsun 25 ytl ye yoksa forumla bırliktemi ?
sadece domaini satıyorum.
  5  
Alt 04-12-2007, 10:49:07
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

Site satışına yazmayın o zaman.
  6  
Alt 04-12-2007, 13:58:41
Dr.iq
 
Standart

arkadaşlar bu siteler benim yeğenimin buserooo nick'li şahıs yeğenin email adresini çalıp domainlerini ele geçirmiş ve şimdide satışa sunmuş serooo sen ne şerefsiz bir kişiliğe sahipsin ya? o çocuk nete yeni girdi ve umudunu tüm o sitelere bağladı sende lamerlik yapıp çocukların email'ini alıp gelip burada şerefsizlik yapıyorsun senin gibi adi insanların allah bin bir türlü belasını versin.. hemen vermezsen o çocuğun email adresini ve sitelerini r10 yetkililerden ip adresini alıp seni mahkemeye vereceğim.
__________________
Profesyonel web yazılım
  7  
Alt 04-12-2007, 14:15:06
 
Standart

Eğer dr.iq arkadaşımızın dediği doğruysa ayıp gerçekten çok ayıp bu işlere yeni giren birin şefkini kırıyorsun sizin gibilerin yüzünden artık internet dünyasında güven gittikçe azalıyor hocam bence hakkınızı sonuna kadar arayın versede vermesede savcılığa başvurun biliyorsunuz benim adsensede çalınmıştı bende peşini bırakmayacağım.
Kişinin kim olduğunu tam olarak tespit ettikten sonra mahkemeye vermenizi öneririm saygılar
__________________
|Gittik.. ve Geldik :)
  8  
Alt 04-12-2007, 14:38:14
Dr.iq
 
Standart

isimtescil.net'e kimlik bilgileri verildi ve yeğenimin domainleri geri alındı.Bu şerefsizin r10.net'den banlanmasını ve bu konununda kapatılmasını istiyorum.

__________________
Profesyonel web yazılım
Konu Kapatılmıştır


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:26:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252