serverimden mail göndermeye çalışıyorlar - Webmaster Forum & Webmaster Okulu
Webmaster Forum & Webmaster Okulu  

Geri Dön   Webmaster Forum & Webmaster Okulu > Webmaster Genel > Site & Server Administration > Site Güvenliği & Saldırılar

Site Güvenliği & Saldırılar Site güvenliği ddos saldırılar, flood çözümleri, firewall ayarları

Cevapla
 
LinkBack Konu Seçenekleri
  #1 (permalink)  
Eski 26-02-2008, 12:54 AM
k42 k42 is offline
Üyeliği durduruldu
 
Konya Şubesi
Yaş: 22
Mesajlar: 131
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 2
k42 isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı serverimden mail göndermeye çalışıyorlar

slm arkadaşlar logarı kontrol edince fark ettim spf kadım falan var ama

bunun gibi

Code:
Feb 25 23:33:25 vidpic3 postfix/smtpd[5187]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[72.252.208.138]: 554 5.7.1 <out@fearfactory.pl>: Recipient address rejected: Access denied; from=<aram@accu-type.com> to=<out@fearfactory.pl> proto=ESMTP helo=<72.252.208.138>
Feb 25 23:33:25 vidpic3 postfix/smtpd[5187]: warning: restriction `_unauth_destination' after `reject' is ignored
Feb 25 23:33:25 vidpic3 postfix/smtpd[5187]: lost connection after DATA from unknown[72.252.208.138]
Feb 25 23:33:25 vidpic3 postfix/smtpd[5187]: disconnect from unknown[72.252.208.138]
Feb 25 23:35:36 vidpic3 postfix/smtpd[5190]: connect from 206.214-225-89.dsl.completel.net[89.225.214.206]
Feb 25 23:35:36 vidpic3 postfix/smtpd[5190]: NOQUEUE: reject: RCPT from 206.214-225-89.dsl.completel.net[89.225.214.206]: 554 5.7.1 <aukcja@antyportal.net>: Recipient address rejected: Access denied; from=<shreeramshreeram61@snds.com> to=<aukcja@antyportal.net> proto=ESMTP helo=<206.214-225-89.dsl.completel.net>
Feb 25 23:35:36 vidpic3 postfix/smtpd[5190]: warning: restriction `_unauth_destination' after `reject' is ignored
Feb 25 23:35:37 vidpic3 postfix/smtpd[5190]: lost connection after DATA from 206.214-225-89.dsl.completel.net[89.225.214.206]
Feb 25 23:35:37 vidpic3 postfix/smtpd[5190]: disconnect from 206.214-225-89.dsl.completel.net[89.225.214.206]
Feb 25 23:38:57 vidpic3 postfix/anvil[5184]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:24.20.74.90) at Feb 25 23:30:13
Feb 25 23:38:57 vidpic3 postfix/anvil[5184]: statistics: max connection count 1 for (smtp:24.20.74.90) at Feb 25 23:30:13
Feb 25 23:38:57 vidpic3 postfix/anvil[5184]: statistics: max cache size 1 at Feb 25 23:30:13
loglar var bunu nasıl engellerim şimdidne teşekkürler yada dava acabilirmiyim bunlara

Konu k42 tarafından (26-02-2008 Saat 12:58 AM ) de değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  #2 (permalink)  
Eski 26-02-2008, 08:45 AM
trickster - ait Avatar
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Nerden: kendi dünyamdan
Mesajlar: 1.080
iTrader Puanı: (4)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 64
trickster isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Open Relay'ı deaktif et yada sadece localhost erişime izin ver.
__________________
CO-LOCATION 99YTL - VPS 50YTL
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Eski 26-02-2008, 10:32 AM
k42 k42 is offline
Üyeliği durduruldu
 
Konya Şubesi
Yaş: 22
Mesajlar: 131
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 2
k42 isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

tskler arkasim hemen deniyorum
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Eski 26-02-2008, 11:05 AM
k42 k42 is offline
Üyeliği durduruldu
 
Konya Şubesi
Yaş: 22
Mesajlar: 131
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 2
k42 isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

evet localhost yaptım oldu benim serverde saten tek site barınacak sorun olmaz heralde bide bu spam olayını bilen varmı

v=spf1 a mx ptr a:mail.x.com a:x.com ip4:88.198.7.103 ip4:88.198.7.103/8 ip4:78.47.76.225 -all

spf kaydım bu serverde tek site barınacak sekilde doğrumudur reverse dns yaptım yukardaki ipye karsılık sitemin 88.198.7.103 resolves to "www.x.com" Top Level Domain: "x.com" gib sey cıkıyor
postfix kullanıyorum server olarak başka hangi nedenlerdne hotmaide junk düşebilir yahoo gmail sorun yok bi tek hotmail bu postfix teki header olayındna olabilirmi tskler
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Konu Seçenekleri

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adam akıllı toplu mail yollama programı lazım ? WebMasterEfsane Programlar 18 24-01-2008 02:03 PM
Hostgator spam mail gönderiliyor diye bir klasörün chmod'unu sıfır yaptı. Düzelir mi isimbulamiyorum Yabancı hosting firmaları 6 25-12-2007 11:37 PM
ASP.NET - Form Mail ( Detaylı Anlatım ) UuuR Asp.NET 12 13-05-2007 08:17 PM
Cpanel ve mail Problemi neo Hosting şirketleri 8 28-07-2005 09:53 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:49 PM .


Telif Hakları vBulletin v3.7.0 © 2000-2008, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191