PHP Ogame Scripti ( Bol eklentili,botlu,2.9.2 üzerinden geliştirildi. ) - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > E-Ticaret > Alışveriş Bölümü > Script Satışı
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Script Satışı Kendi yazdığı scriptleri satmak isteyenler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 02-11-2010, 00:39:29
 
Standart Ogame Scripti ( Bol eklentili,botlu,2.9.2 üzerinden geliştirildi. )

Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda alıntı yaptığım kısım önceki satış konumdan alıntıdır.Konuyu görmek için http://www.r10.net/script-satisi/683...istirildi.html adresine tıklayın.

Şimdi yeni versiyonda neler değişti:
- 2 adet tema secenegi eklendi ( 1 farkli tema digeride klasik tema demoda detayli inceleyebilirsiniz. )

- Overview yani Genel durum sayfasi duzenlendi ( Görsel olarak )

- Artik banka hesap bilgilerini,kontor ile ödeme icin numaraları,paypal mailini girmek icin bir sürü dosyayı editlemeye gerek kalmıyor hepsini tek bir dosyada topladım tek dosyadan düzenlenebilmekte.

- Önceki scriptimde sorun olan inaktif üyelerin ve eski mesajların silinme süreleri düzenlendi.En önemlisi silinen inaktif üye artık bırakıyordu yani galakside görünmeyen gezegenler kalmaktaydı bu da koloni yapılmasını engelliyordu bu versiyonda düzeltildi.

- Filo gönderme kısmındaki bir bug ile ( önceki versionda çözememiştim. ) oyuna hata verdirilebiliyordu ve veritabanindan bir tablodan kayit silerek düzeltilebiliyordu.Hatta önceki versiyonla beraber verdiğim metin dosyasinda düzeltme yönteminide belirtmiştim.Şu an bu bug fixlendi artık açık çalışmıyor.

- Radar ( phalanx ) düzenlendi.Gözlem subayi artik calisiyor tabii ki offical ogamedeki gibi bir radardan bahsetmiyorum ama su an stabil sekilde calismakta.

- Bot sistemi eklendi ( Su anda bot yapilan uyelerin aninda inaktifligini kaldirmakta fakat bina basim vs.. ozelliklerinin cok stabil calistigini soyleyemem zira benim kodladigim bir eklenti degil sadece uyarladim biraz daha test edecegim eger sonuca ulasirsam satin alan arkadaslara ucretsiz verilecektir bot fonksiyonlarini iceren dosya. )

- ( Karanlık madde ile ) Tersane/Savunma basim iptal özelliği eklendi.Hammaddelerin %70ini geri döndürecek şekilde ayarlandı.

- Artık gezegen ışınlama kısmı manuel değil karanlık madde karşılığı ve üye karanlık maddeye sahip ise boş koordinatlara kendisini ışınlayabiliyor.

- Satin al ve anka kisimlarindaki buglar giderildi.

- Anka gemilerinin hizlari komuta ile ayni yapildi ve anka tersanedeki karanlik madde cinsinden fiyatlari dusuruldu ( Önceden 60k km istiyordu hic alana rastlamadım tabii hızıda düşüktü şimdi komuta ile eşit ve 5k km istiyor sadece. )

- Artık paypal ile yapilan ödemelerde admine otomatik mesaj atilmakta ( test ediliyor )

- Destek kısmından gelen bildirimleri panele girip kontrol etmek gerekiyordu artık bildirim geldiğinde admin hesabına mesaj gelmekte..

Genel olarak değişiklikler bunlar belirtmeyi unuttuğum şeyler olabilir.Olmuş ise sonradan eklenecektir.Ayrıca scriptime hala "sıfır bug" gibi veremeyeceğim bir garanti vermiyorum.Şu an en oynanabilir,sorunsuz hale getirmeye çalıştım.Satış sonrası teknik destek yoktur çünkü oyuncuların sorularını bile bana soranlar oluyor fakat kurulum için sorularınızı cevaplarım zaten pürüz çıkacağınıda sanmıyorum.Daha önceki satışlarım için http://www.r10.net/itrader.php?u=23791 trader sayfama bakabilir, önceki konumu inceyebilirsiniz.

Script icin demo adresi : http://www.zogame.eu

Fiyat : 70 Lira

Önceden scriptimden alan arkadaşlar için upgrade dosyaları : 20 Lira ( Not : Upgrade işlemine bot dahil değildir. )

Sadece bir eklenti istiyorum diyorsaniz ( 2.9.2 versiyonlu scriptler için ) eklenti başı fiyat 10 Lira 'dır

Yapılabilecek eklentiler;
- Destek modülü
- Gezegen ışınlama modülü
- Satın al modülü
- Tersane/savunma basim iptal modülü

Eklentiler dosya olarak verilecektir destek modülü sql icermektedir ..

İletişim için pm atabilirsiniz.

Önceki konumdan alıntı;

Alıntı:
scorLex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir kaç ay önce ogamecity 'i satın almıştım.Scripti geliştirmem burdan başlamakta.Sıfırdan değil ogamecityde kullanılan script üzerinden geliştirme yaptım.Alt yapısı xg project 2.9.2 versionudur .Öncelikle bunları belirtmekte fayda var.

Ekstra eklentiler:
- Sorunsuz gezegen ışınlama eklentisi ( oyuncular paypal veya banka havalesi ile gezegen ışınlayabilmekte )
- Ticket Sistemi ( Oyun içine entegre ticket sistemi.Ticketlar panele yansımakta standart ticket sistemlerindeki özellikler bulunmaktadır. )
- Satın Al ( Oyuncular karanlık madde ile filo satın alabilmektedir.Filo fiyatları dosya içinden değişebilmekte. )

Göze çarpan ekstra eklentiler bunlardır diğerleri zaten standart olarak var ( Subaylar vs.. vs.. )

Yönetim Panelinde bazı düzenlemeler yapıldı.Panelde gezegen ışınlama kısmı bulunmakta.Standart scriptlerde duyuru silme özelliği yoktur.Eklersiniz ama sqlden silmeniz gerekir.Duyuru silme özelliği yapıldı.Oyuncu adı değiştirmede bazen sorun olabiliyor ve talep geliyor sqlden uğraşmamak için panele oyuncu adı değiştirme eklendi.Ayrıca Panelde hesap bilgilerinde kullanıcının karanlık maddesi hatalı gösteriyor standart scriptte bu ve bunun gibi bazı düzenlemeler yapıldı.Güvenlik gerekçesi ile panel girişine ekstra şifre koruması ekli zaten ( dosya içinden şifre değişilebilmekte . )

Bunların dışında;
- Görsel bazı düzenlemeler yapıldı.
- Gözüme çarpan bazı XSS,SQL açıkları kapatıldı.
- Bir kaç yerde filo hızı arttırma tarzı buglar vardı, kapatıldı.
- Binalar kısmındaki bazı buglar kapatıldı.
- Bazı fonksiyonlar yenilendi.

* Bunların dışında aklıma gelmeyen bir sürü düzenleme yaptım.2-3 aylık bir uğraş satmayı düşünmüyordum kendi sitem için yapmıştım fakat siteyi sattığım için scriptide satılığa çıkarıyorum malum sıfır bug iddiası ile bir çok arkadaş satış yapmakta.Benim kesinlikle öyle bir iddiam yoktur.Muhakkak kalan buglar vardır fakat ben elimden geldiğince temizlemeye çalıştım.Sitenin verdiği/verebileceği bazı sorunların ise çözümünü buldum ve satın alan arkadaşa zaten bunların bilgisini vereceğim.Onun dışında script özelliklerini saymaya gerek duymuyorum anlattıklarım haricinde alt yapı 2.9.2 versionudur .

Demo için http://www.ogamecity.com adresini inceleyebilirsiniz . ( Not : Site artık benim değildir, satılmıştır. )

Konu scorLex tarafından (15-01-2011 Saat 10:45:28 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 02-11-2010, 13:15:00
 
Standart

hayırlı işler kardeş
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 02-11-2010, 13:19:28
 
Standart

Alıntı:
( Not : Upgrade işlemine bot dahil değildir. )
derken en önemli upgrade elemanı bu olsa gerek. neden dahil değil? bot için ayrı bir para mı ödeyeceğiz?

biz şimdi size benim eski aldığım scripti upgrade edin dediğimde ne yapacaksınız? en üstte saydıklarınızsa bu alttaki modüller nedir ve bot işi nasıl olacak?
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 02-11-2010, 13:26:08
 
Standart

Alıntı:
Ejder_Alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
derken en önemli upgrade elemanı bu olsa gerek. neden dahil değil? bot için ayrı bir para mı ödeyeceğiz?

biz şimdi size benim eski aldığım scripti upgrade edin dediğimde ne yapacaksınız? en üstte saydıklarınızsa bu alttaki modüller nedir ve bot işi nasıl olacak?
Sanıyorum daha önce benden script almadınız bu nedenle sizin için bir sorun gözükmüyor fakat daha önce script alan arkadaşlara detaylı bildirim yaparım.Maksat ekstra ücret almak değil fakat upgrade paketinin mantığı sitenin normal çalışmasına etki etmeden, ödeme bilgileri, ayarlar vs.. gitmeden direk paketi atabilmek o nedenle bot dahil değil fakat isteyen daha önceden scriptimi almış arkadaşlara o dosyalarıda iletip ufak bir kurulum metnide sağlayabilirim.
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 02-11-2010, 14:49:31
 
Standart

Bugün eklenenler;

- Artık paypal ile yapilan ödemelerde admine otomatik mesaj atilmakta ( test ediliyor )

- Destek kısmından gelen bildirimleri panele girip kontrol etmek gerekiyordu artık bildirim geldiğinde admin hesabına mesaj gelmekte..
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 02-11-2010, 18:44:08
Kafasına Göre Üye
 
Standart

Merhaba. mSn adreSinizi pm atarmısınız. aSLında mümkünSe teLefon numaraSı aLayım.
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 02-11-2010, 19:05:13
 
Standart

Alıntı:
ScHLaNGe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba. mSn adreSinizi pm atarmısınız. aSLında mümkünSe teLefon numaraSı aLayım.
pm gönderildi ..
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 02-11-2010, 19:12:02
 
Standart

hayırlı satışlar hocam.
__________________
●●
Alıntı ile Cevapla
  9  
Alt 02-11-2010, 21:58:19
Gold üye
 
Standart

pm attım
Alıntı ile Cevapla
  10  
Alt 02-11-2010, 22:49:08
 
Standart

Msnde sorun var sanırım su an ekleyemiyorum ama duzelir sanirim bi 10 15 dakikaya online olursan görüşürüz ..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:10:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252