Magic Trafic Bot - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Webmaster Genel > Programlar
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Programlar Kullandığımız programlar ile ilgili haberler yeni çıkan versiyonları hakkında bilgi ve linkler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 03-02-2009, 05:34:31
Üyeliği durduruldu
 
Standart Magic Trafic Bot

Merhaba arkadaşlar bu ruslar işi biliyor çok harika bir program yazmışlar anladığım kadarıyla denemek nasip olmadı daha.ruscadan anlayabildiğim kadarı ile program sitede gezinerek sitenin popülaritesini arttırıyor vede bu sayede arama motorlarının botlarını siteye çekiyormuş.

Web Hosting - Dedicated Server
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 03-02-2009, 09:19:28
 
Standart

Amacın nedir bunu yayınlamakta?

Sadece SUPERAntiSpyware.com - AntiAdware, AntiSpyware, AntiMalware! aşağıdaki trojana buluyor.
http://virusscan.jotti.org/ : bu sitede online tarama yapıldığında bile virüs bulunamadı uyarısı veriyor.

SCVHOST.EXE - Trojan.SCVHost/Fake.Process}

Ayrıca, scvhost.exe dosyası türk ***** forumuna remote bağlanmaya çalışıyor.
__________________
Aikido
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 03-02-2009, 16:45:26
Üyeliği durduruldu
 
Standart

ne saçmalıyorsun sen ya.ne halt olduğu bilinmeyen antiviruslerle taratırsan böyle saçma sapan sonuç verir.ayrıca senin verdiğin tarama sitesindede tarattım 0 zararlı yazılım buldu.neden karalamaya çalışıyorsun beni anlamadım.

alın arkadaşlar böylelerine inanmayın virustotal ve virusscan.jotti.org tarama sonuçlarını görün ona göre indirin.

Virustotal. MD5: f73ed619e43e7cc06bf00f26ec848f3d
Virustotal. MD5: 007122dc4ae702052560b8b0b0cdb55c
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 03-02-2009, 18:26:32
 
Standart

Alıntı:
ixirmedia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne saçmalıyorsun sen ya.ne halt olduğu bilinmeyen antiviruslerle taratırsan böyle saçma sapan sonuç verir.ayrıca senin verdiğin tarama sitesindede tarattım 0 zararlı yazılım buldu.neden karalamaya çalışıyorsun beni anlamadım.

alın arkadaşlar böylelerine inanmayın virustotal ve virusscan.jotti.org tarama sonuçlarını görün ona göre indirin.

Virustotal. MD5: f73ed619e43e7cc06bf00f26ec848f3d
Virustotal. MD5: 007122dc4ae702052560b8b0b0cdb55c
Arkadaşım, paylaştığın dosyada trojan var.
Antivirüsler bulamıyor, nod32 ile tarattığım halde bile nod32 bulamadı.
Zaten ben yazdım http://virusscan.jotti.org/ : burda bile virüs yoktur uyarısı veriyor.

senin verdiğin dosya 2.085kb ve tıklanıldığında hata veriyor, ve bir türk ***** sitesine romete bağlantı yapıyor. Sencede garip değil mi?



Orjinal dosya Magic Traffic Bot - Explode Web Site Traffic And Get Instant Traffic And Sales To Any Website adresinde ve 1.182kb. ve setup olarak kuruluyor.

Ve sen SUPERAntiSpyware.com - AntiAdware, AntiSpyware, AntiMalware! programına sıradan saçma sapan diyorsan kendi görüşün saygı duyarım.

__________________
Aikido
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 04-02-2009, 01:00:02
Üyeliği durduruldu
 
Standart

hocam benim alıntı yaptığım site bir rus sitesi türk ***** sitesiyle ne gibi bağlantısı olabilir ki ayrıca paylaşımı yapan adminlerden birisi idi.ki gelelim onlarca antivirus programının söylediklerini hiçe sayıp adı sanı bilinmiyen free bir spywarenin dediği şeyi söylüyorsunuz.zamanında hp yazıcımın sürücüsünüde trojan olarak görmüştü nod32.postunuzu editleyip yanlış bilgilendirmeyi iptal etmenizi rica ediyorum
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:14:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252