Koineks
  • 20-07-2016, 15:17:04
    #19
    1/2
    FoxTr adlı üyeden alıntı
    Duruma göre bakacağım hocam malum 3 saat yol gitmem gerekiyor, ameliyat şehir dışında olacak.
    simdiden cok gecmis olsun tekrardan, cuma yada cumartesi falan donecek olursan arac yoksa otogardan yada tren ile geliyorsan tren garından alıp evine bırakabilirim hocam. 05448766511 ulasabilirsin. tabi profilde yazdıgı gibi denizlideysen
  • Sponsor Reklam
  • 20-07-2016, 16:04:03
    #20
    1/2
    FoxTr adlı üyeden alıntı
    Yarın sabah 9:30-10:00 arası burun ameliyatı olacağım.
    Burundaki eğrilik düzeltilecek ve etler lazer ile küçültülecek.
    Doktor tampon koymayacağını ama naylon kalıp kullanacağını söyledi özellikle sordum o naylon tampon mu diye hayır tampon değil dedi.
    Ameliyat yaklaşık 30-45 dakika sürecek.
    Doktor ameliyattan 4 saat sonra evime gidebileceğimi söyledi, şehir dışı olması nedeniyle 1 gece yatmayı düşünüyorum.

    İçimde garip bir heyecan ve inanılmaz bir korku var ameliyattan sonra canım çok yanar ve burnumdan nefes alamazsam boğulurum diye. Tavsiyeleriniz nedir?
    geçmiş olsun. Bu işlemleri özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz?
  • 20-07-2016, 16:15:39
    #21
    1/2
    semmajans adlı üyeden alıntı
    simdiden cok gecmis olsun tekrardan, cuma yada cumartesi falan donecek olursan arac yoksa otogardan yada tren ile geliyorsan tren garından alıp evine bırakabilirim hocam. 05448766511 ulasabilirsin. tabi profilde yazdıgı gibi denizlideysen
    Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Afyondayım ameliyat Eskişehir'de olacak ama Denizliye gittiğimde mutlaka arayacağım sizi görüşmek isterim.

    Seoliz adlı üyeden alıntı
    geçmiş olsun. Bu işlemleri özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz?
    Teşekkürler hocam Eskişehir Acıbadem hastanesi.
  • 20-07-2016, 16:22:30
    #22
    1/2
    Ben oldum. Hiç birşey olmuyor merak etmeyin. Beni de 3-4 saat sonra eve yolladılar.

    Tek sıkıntı narkozdan dolayı başım döndü ve kustum. Kusarken zorlamışım burnum fena bi şekilde kanamaya başladı. Sonra durdu. İlk gece uyurkan sadece ağzından nefes alman gerektiği için biraz uykusuz kalıyorsun. Ertesi gün normal hayatına dönüyorsun.
  • 20-07-2016, 16:29:22
    #23
    1/2
    okokok adlı üyeden alıntı
    Ben oldum. Hiç birşey olmuyor merak etmeyin. Beni de 3-4 saat sonra eve yolladılar.

    Tek sıkıntı narkozdan dolayı başım döndü ve kustum. Kusarken zorlamışım burnum fena bi şekilde kanamaya başladı. Sonra durdu. İlk gece uyurkan sadece ağzından nefes alman gerektiği için biraz uykusuz kalıyorsun. Ertesi gün normal hayatına dönüyorsun.
    ben 20 yıldır ağzımdan nefes alıyorum bir sıkıntı yok uykularımda hatta daha derin uyuyorum,10-12 yıl kadar oldu galiba bende burun ameliyatı olmuştum ama değişen hiçbirşey olmamıştı
  • 20-07-2016, 16:42:12
    #24
    1/2
    Geçmiş olsun Allah şifa versin.
  • 20-07-2016, 16:50:11
    #25
    1/2
    zulte adlı üyeden alıntı
    ben 20 yıldır ağzımdan nefes alıyorum bir sıkıntı yok uykularımda hatta daha derin uyuyorum,10-12 yıl kadar oldu galiba bende burun ameliyatı olmuştum ama değişen hiçbirşey olmamıştı
    Hocam demeyin öyle ya korkutuyorsunuz Burnunuzdan nefes alamıyor musunuz hiç?

    SeoHizmetMerkez adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun Allah şifa versin.
    Çok sağolun hocam iyi dilekleriniz için.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:50:11 -->-> Daha önceki mesaj 16:48:57 --

    okokok adlı üyeden alıntı
    Ben oldum. Hiç birşey olmuyor merak etmeyin. Beni de 3-4 saat sonra eve yolladılar.

    Tek sıkıntı narkozdan dolayı başım döndü ve kustum. Kusarken zorlamışım burnum fena bi şekilde kanamaya başladı. Sonra durdu. İlk gece uyurkan sadece ağzından nefes alman gerektiği için biraz uykusuz kalıyorsun. Ertesi gün normal hayatına dönüyorsun.
    Çok teşekkür ederim hocam böyle yorumları görmek cesaretlendiriyor. Ağrı, sızı durumu nasıl peki hocam?
  • 20-07-2016, 17:04:23
    #26
    1/2
    Geçmiş olsun dostum. Benim de babam olmuştu, tampon yapmayacağım demiş o iyi işte. Ameliyattan daha zor geliyor o tamponu çıkartması
  • 20-07-2016, 17:07:03
    #27
    1/2
    tvsinema adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun dostum. Benim de babam olmuştu, tampon yapmayacağım demiş o iyi işte. Ameliyattan daha zor geliyor o tamponu çıkartması
    Hocam ameliyat sonrası süreç nasıldı ağrısı, sızısı çok oldu mu ve kaç günde toparladı babanız?