Bi Mail geldi? Ne demek istiyor? - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri Dön   Google Fan Webmaster Forum > R10 Webmaster Kütüphanesi > Makale & Çeviri yazılar

Makale & Çeviri yazılar Paylaşmak istediginiz makaleler yada çeviri yazılar.

Kapalı konu
 
LinkBack Konu Seçenekleri
  #1 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 14:22:53
Üyeliği durduruldu
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Mesajlar: 860
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 7
PixeL isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı Bi Mail geldi? Ne demek istiyor?

Gönderen: "M Saive" <invest@disponent.com>

Hello,

Please email me price for the name mentioned in the subject line.

If you have other domain names for sale please send us the complete list with
prices for consideration.

I'm a very busy person so it may take several hours before I respond :-)

Our company develops software. By the way, investing in domain names is not the main
direction of our investing strategy but a good way to generate additional income.

Looking forward to do business with you.

Regards,
Michael Saive
President
Disponent Solutions

================================================== ==========================
NOTICE - This communication may contain confidential and privileged
information that is for the sole use of the intended recipient. Any
viewing, copying or distribution of, or reliance on this message by
unintended recipients is strictly prohibited. If you have received this
message in error, please notify us immediately by replying to the message

Ne demek istemiş burada.. Önemli birşey mi?
and deleting it from your computer.

================================================== =========================
Text Reklamlar
  #2 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 14:24:23
mrt mrt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Mesajlar: 249
iTrader Puanı: (3)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 18
mrt isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

http://www.r10.net/domain/23456-goru...ight=43v3r.net
  #3 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 14:51:44
Üyeliği durduruldu
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Mesajlar: 860
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 7
PixeL isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Ben konuyu okudum şimdi benim domaini mi almak istiyor adam?
Yani benden fiyat bekliyor öyle mi?

Ayrıca nasıl cevap yazabilirim buna.?

Biraz daha açıklarsan sevinirim
  #4 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 14:54:52
mrt mrt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Mesajlar: 249
iTrader Puanı: (3)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 18
mrt isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
Alone´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben konuyu okudum şimdi benim domaini mi almak istiyor adam?
Yani benden fiyat bekliyor öyle mi?
Ayrıca nasıl cevap yazabilirim buna.?
Biraz daha açıklarsan sevinirim

konuyu son sayfasina kadar okumadiniz gibi gozukuyor..

kisaca dolandiricilar , maili silip muhatap olmayin
  #5 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 15:14:28
Üyeliği durduruldu
 
İstanbul Avrupa Şubesi
Mesajlar: 860
iTrader Puanı: (7)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 7
PixeL isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Teşekkürler
  #6 (permalink)  
Eski 11-11-2006, 15:15:43
 
Nerden: somewhere
Yaş: 26
Mesajlar: 1.059
iTrader Puanı: (16)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 44
drstranger isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

senlen işbirliği yapmak istiyormuş, ne kadar ciddi onu bilemiyorum. Elindeki satılık domain listesini görmek istiyor. Spama benzer gibi durmuyor, Adama uygun bir karşılık verebilirsin. O Resmi sayılabilecek bir Uslup Kullanmış, Software Company olduklarını soyluyor. Kolay Gelsin.
__________________
CNBC-e Dizileri İngilizce Yeminli Tercüman
Kapalı konu


Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Konu Seçenekleri

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:14:09 .


 
Telif Hakları vBulletin v3.7.4 © 2000-2008, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Hosted by Radore Hosting Datacenter

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

R10.net Donanım sponsoru Radyomix.fm

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202