ya aklıma gelmişken bir şey sorcam.
Bu sao nickli kişi benim siteyi script side ye atan kişi onun imza kısmında bi adres var o adresi whois yaptım ve çok şaşkınım
-------------------------------------------------------
Whois Record
** Registrant:
Caner Bardakci
22492731156
Diyarbakir,
Turkiye
+ 90-442-2488491-
+
** Administrative Contact:
Nick Handle : fbc6-metu
Person : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI Temsilcisi
Organization Name : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI
Address : Bulgurlu Mah. Selvili sok. No .14 Kat 1
Camlica-Uskudar
Istanbul,
Turkiye
Phone : + 90-216-3299393-
Fax : + 90-216-3292333
** Technical Contact:
Nick Handle : fbc6-metu
Person : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI Temsilcisi
Organization Name : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI
Address : Bulgurlu Mah. Selvili sok. No .14 Kat 1
Camlica-Uskudar
Istanbul,
Turkiye
Phone : + 90-216-3299393-
Fax : + 90-216-3292333
** Billing Contact:
Nick Handle : fbc6-metu
Person : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI Temsilcisi
Organization Name : FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI
Address : Bulgurlu Mah. Selvili sok. No .14 Kat 1
Camlica-Uskudar
Istanbul,
Turkiye
Phone : + 90-216-3299393-
Fax : + 90-216-3292333
** Domain Servers:
ns1.indir21.com
ns2.indir21.com
** Additional Info:
Created on..............: 2007-Apr-10.
Expires on..............: 2008-Apr-09.
-------------------------------------------------
bu şekilde çıktı bu FBS BILISIM COZUMLERI TICARET LIMITED SIRKETI isimtescil.net adresinin değilmi eğer gerçektende orada çalışan personelin işi ise sitelerimin güvenliğinden kusku duymaya başladım 2 sene önce böyle bişi başıma gelmişti. turkticaret.net adresinde çalışan bir personel yapmıştı yapacağını ama iş işten geçmişti işten atılmıştı ama iş işten geçmişti. nediyorsunuz bu konuya sizce bir alakası varmı yoksa komplomu bu
