![]() |
![]() |
| |||||||
| Link Borsası Ücretli link alım-satım işleri |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| |||
| Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi oyunara.net sitesinin sahibi baris kullanıcı adlı forum üyesi webmaster@bizimmekan.com msn adresli kişi link dolandırıcılığı yapmaktadır. Bir arkadaşım bu dolandırıcıdan link almıştı banada göstermişti bak buradan link aldım v.s diye. Bende oyun ve oyunlar diye aratmış sıralaması iyiymiş, 3 aylık 100 ytl ye iyi almışsın demiştim. Sonradan, yani 100 ytl gittikten sonra tesadüf eseri bu kişinin dolandırıcılık yaptığını anladım. Şimdi soru şu; Yaptığı dolandırıcılık nedir? Öncelikle OYUN ARA - bedava oyunlar oyun indir adresine giriyoruz ve aşağıda link satışı yaptığı yerleri görüyoruz resimdeki gibi: http://img511.imageshack.us/my.php?i...8194784pz7.jpg Aaaa ne kadar cici dimi? Bir çok oyun ve oyunlar kelimesinden link satılmış, ama sitesi o kadar kaliteki o kadar çok link satmasına rağmen nasıl oluyorsa oyun ve oyunlar kelimesinde birinci sayfada! Ama gerçekten siz bu adamın google tarafından indexlenmiş ve sıralamamıza katkı sağlayacak sayfadan mı link alıyoruz? İşte bütün mesela bu! Hemen bakalım google cache resmi bize ne gösteriyor bu durum ile ilgili; Öncelikli oyunara.net in cache sayfasına giriyoruz, cici linklerimiz aşağıda duruyor değil mi? Ahh şu oyunara.net sahibi ne kadar temiz bir insan değil mi? Bir de salt metin sürümüne tıklayalım bakalım durum nedir? Hooppp tıklıyoruz ve tata tanam! Karşımıza hiç bir link çıkmıyor şuradaki gibi Tabiki kendine verdiği linkler hariç, artık nedense!)ImageShack - Hosting :: 90628249yh7.jpg Ayrıca salt metin sürümünce geçmeden linklerin kısmına sağ tıklayıp özellikler dediğinizde inc/sayac6.asp göreceksiniz Bu sayfa google bota farklı okutuluyor. Vay anasını sayın seyirciler, baksanıza aldığınız linkler yok ortada değil mi? Halbuki biz oyun ve oyunlar kelimesinde ilk sayfada olan bir siteden 3 aylığı 100 ytl den üstelik tüm site sayfalarından link almıştık değil mi?Eee bu linkler nereye kaçmış peki ? ![]() Deminde söylediğim gibi linkler inc/sayac6.asp adresinde ve bu sayfa google bot a farklı okutuluyor size farklı gözüküyor. Peki bu açıklamalarım yetmedi diyelim, yok canım sen yanlış anlamışsındır dediniz diyelim. Hani yüzlerce ytl niz boşuna gitmiştir psikolojisi ağır gelmiştir hemen savunma mekanizması çalışmaya başlamıştır. Peki o zaman niye cache sayfasında sadece kendine verdiği linkler gözüküyor?Ayrıca isterseniz sitelerden kontrol ettirin bakalım backlink aldığınız yerlerde bu site çıkıyor mu?Tabiiiii kiii hayırr!! Beyler, bayanlar.Ladies and Gentlemen; Şu an sitede 27 tane link var, 3 aylık 100 ytl den görünen hesapla 2 milyar 700 ytl(yeni para ile 2.700 ytl ve yıl başından itibaren 2.700 Tl) miktarında bir dolandırıcılık söz konusu. Üstelik bu site bildiğim kadarı ile bir iki yıldır link satıyor. Ayrıca aynı dolandırıcılık BIZIMMEKAN Bedava Sohbet Odaları Chat adresi içinde geçerli. Yani ortada en az 4 milyar (4.000 ytl, 4.000 tl) dolandırıcılık söz konusu. Bahsi geçen kişinin hesap bilgilerini v.s dolandırılan arkadaşlarda buraya yazarak reklam edebilirler. Peki ben bu adama düşman mıyım da buralara yazdım, ya da ben kazık mı yedim? Hayır. Peki neden buraya yazdım? Çünkü bu tür dolandırıcıları görünce artık sinirim tepeme çıkıyor. Siz sitenizi bir sıra üste çıkarıcam diye didinin, gecenizi gündüzünüze karıştırın ve belkide okul harçlıklarınızdan kısıp bu adi insana 100 ytl yollayın ve karşılığında bir hiç alın. Eminim biraz vicdanı olan insan benim gibi yapardı. Haydi hayırlı traşlar... Konu tungakan tarafından (04-10-2008 Saat 02:31:13 ) de değiştirilmiştir.. |
| |||
| Birilerinin bu tekere çomak sokması lazımdı değil mi ![]() Buda linkleri başka sayfadan verdiğini kanıtlayan başka bir resim; ImageShack - Hosting :: oyunarmt8.jpg Konu tungakan tarafından (03-10-2008 Saat 04:22:02 ) de değiştirilmiştir.. |
| |||
| Bunlarda, bu adi herife kanıp link alan siteler, tanıyanlar sahiplerini uyarsın; kraloyun.gen.tr - kral oyun noktaoyun.com - oyunlar fixoyun.com - oyun roketoyun.com - oyun oyun.trsohbet.com - oyun oyunneed.com - çocuk oyunları 1oyunoyna.com - oyun oyna arabaoyunlarim.com - araba oyunları oyunola.com - oyunlar oyunvitrini.com - oyun oyunambari.com - oyunlar giysioyunlari.com - giysi giydirme oyunları oyunarti.com - oyun oyungemisi.biz - oyun gemisi zuperoyun.com - oyun oyunsekeri.com - oyunlar suursuz.com - kral oyun tembeltavuk.com - kral oyunlar bedavaoyun.biz - bedava oyunlar oynatsak.com - barbie oyunları oyun60.com - kız oyunları oyunofisi.com - oyunlar ben10oyun.com - Ben 10 oyunlar sungerboboyunlari.com - Sünger Bob Oyunları yenioyunlar1.com - Yeni Oyunlar gamecr.com - kral oyun kraloyuna.net - kraloyun |
| |||
| Bunun adı hırsızlıktır başka hiçbirşey değil.Şu forumda dolandırıcılık yapıp milletin parasını çalanlardan hiçbir farkı yoktur bu şahısın.Üstelik bence daha da tehlikelidir. Yazıklar olsun demek istiyorum kendisine |
| ||||
| Alıntı:
__________________ 0 çıkışlı 1 yıllık pr1 oyun sitesinden 3 aylık link 10 ytl |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Öneri: Link alımında dolandırıcılığı önlemek | maniakcoder | Forumda | 1 | 01-09-2008 20:23:22 |
| www.mostfavorableoffer.com yayın hayatına başladı, ingilizce yayın yapmaktadır. | enuygunteklif | Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler | 0 | 30-06-2008 14:37:22 |
| Barış Host | TaRiKkK87 | Nasıl Bilirsiniz | 0 | 15-05-2008 12:06:09 |
| Cem Karaca & Barış Manço | Mike | Off-Topic | 4 | 11-02-2008 05:17:07 |
| Barış AKARSU Fan | voldemort67 | Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler | 4 | 25-01-2008 19:27:13 |