
04-02-2012, 13:47:26
|
| |
Alıntı: onrkzmz Nickli Üyeden Alıntı
Ancak anlayamadığım konu şu, 45000 hit için 104 sayım hiç de mantıklı bir durum değil. Sistemimiz şu an en düşük %39, en yüksek %99 oranında sayım yapıyor. Gelen ziyaretçinizin kalitesine göre değişmekte. Ancak sizin verdiğiniz rakam %0.002 ye denk geliyor.
Buradan çıkartacağım sonuç Reklam74 sitenize hiç sayım yapmamış olacağıdır. Reklam kodunun düzgün bir şekilde eklendiğine emin misiniz? Ayrıca reklam kodunda değişiklik yaptığınızda veya reklam kodunuzu onaylanmamış bir siteye eklediğinizde sayım yapılmayacağını da unutmayın.
Konuyla ilgili Reklam74 Destek üzerinden yaşadığınız sorunu iletirseniz eğer yardımcı olacağımıza emin olabilirsiniz. | Evet hocam ark. haklı bende kullanmaya başladım bir kaç gündür
Arkadaşlarlada deniyoruz.. onlar siteye giriyor ve rakam değişmiyor.. tıklıyorlar yine değişmiyor sadece test amaçlı.. gerçekten bir sayım problemi var. Sorun bizde değil sitedeki reklam kodunun aynısını koyduk..
Sizinle iletişime geçersek sorunsuz bir çalışma yaşanırsa bütün sitelerimi bu reklam sistemine geçirebilirim.. İletişim adresinizi pm olarak atarsanız sevinirim.
Konu Mete2008 tarafından (04-02-2012 Saat 13:57:42 ) değiştirilmiştir..
|