![]() |
|
| |||||||
| İnternetten Para kazanma Sanatı internetten nasıl ve nerelerden alternatif para kazanabiliriz kategorisi |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri |
| | |||
| PARA KAZANMANIN EN KOLAY YOLU ARKADAS LAR MAIL BOXUMA GELEN BI MAIL DE YAZANLAR SUNLAR Merhabalar. Geçen ayki yapmış olduğumuz duyuru ile sistemimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 1 - 30 Kasım arası sisteme üye olan 837 kişi bizden TAM 26 MİLYAR KAZANDI. Şimdi Sıra Sizde. Evden, işten, ofisten kısacası internet bağlantınız olan her yerden sürekli para kazanmak istermisiniz? Artık para kazanmak çok kolay. Çünkü artık Kolay-Para.com var. Sürekli para kazanmak için sisteme kayıt ol. Gerekli programı indir, çalıştır ve sadece resimde yazan 8 haneli sayıları alttaki kutucuğa gir. Her girdiğiniz 10.000 sayı için 100 YTL kazanın. Hergün 10.000 sayı girin aylık 3.000 YTL net kazancınız olsun. %100 Garantili para kazanma sitesi. Mutlaka Denemelisiniz. Kazanmak için hemen tıkla: http://www.kolay-para.com bunlar kımdır nedır amacı nedır gercekten boyle bır kazanc varmı ama ıletısım bılgılerı yok hıc birşeylerı yok üyelık te banka hesab bılgısı maıl ve sıfre ıstıyorlar .. üç kagıtmıdır dolandırıcılıkmıdır ![]() bu program yukardakı kodları sureklı gırıyorsunuz baska bısıy yok 26 mılyar para dagıtmıslar sozde Whois Record <strong>Registration Service Provided By: </strong>Registration Service Provided By: isimtescil.net,En ucuz domain kaydı 1,5$,domain kayıt,isim tescil,web hosting,web tasarım,tasarım,sunucu hizmetleri Contact: +90.2163477272 Website: isimtescil.net,En ucuz domain kaydı 1,5$,domain kayıt,isim tescil,web hosting,web tasarım,tasarım,sunucu hizmetleri <br> <strong>Domain Adi: KOLAY-PARA.COM </strong> <strong>Bitis Tarihi: </strong>21-Oct-2008 <strong>Kaydedilme Tarihi: </strong> 21-Oct-2007 <strong>Domain Durumu: </strong> ACTIVE <br> <strong>DNS Sunucular: </strong><br> ns1.videopol.net ns2.videopol.net <br> <strong>Kaydedicinin Iletisim Bilgileri </strong><br> Kolay Para Kolay Para ( ist ist ,00000 TR Tel. +90.2120000000 Fax. +90.00000 <br> <strong>Yoneticinin Iletisim Bilgileri </strong><br> Kolay Para Kolay Para ( ist ist ,00000 TR Tel. +90.2120000000 Fax. +90.00000 <br> <strong>Teknik Yetkilinin Iletisim Bilgileri </strong><br> Kolay Para Kolay Para ( ist ist ,00000 TR Tel. +90.2120000000 Fax. +90.00000 <br> <strong>Odeme Yetkilisinin Iletisim Bilgileri </strong><br> Kolay Para Kolay Para ( ist ist ,00000 TR Tel. +90.2120000000 Fax. +90.00000 <br> bilgisis olan bı yardım etsın uckagıt var gıbı bunun altında |
| |||
| sistem ilk açıldığı sırada ben de kullandım ve birkaç kişiye dağıttım. hem kendim para aldım hem onlar aldı. sorun yok diyebilirim. |
| | |||
| guven kaybı olan sıtenın bu kodlardan ne karı var ? ve sıtelerınde bu konu ıle ılgılı hıcbır bılgı yok dogru duzgun sıtelerı yok. Valla tuhaf bısı bu kodların amacı nı merak ettım |
| |||
| Açıkcası sistemi incelemedim.. Ama ekteki resme bakılırsa büyük ihtimalle human computation yapıyorlar çünkü rakamlar girerek adamlar ne gibi bir gelir elde edebilir ki hadi reklam gösterseler bir nebze anlarımda. Human Computation mealen hani şu e-posta facebook vs. gibi sitelerde güvenlik numaraları var ya sistemde bulunanın insan mı yoksa botmu olduğunu belirleyen. İşte bunlar sayesinde örneğin 100 ytl'ye 100.000 ayrı e-posta hesabı vs. açıp Dünya'nın spamını yapabilirler. Ya da brute force(kaba kuvvet) ataklarında kullanabilirler ama bu zayıf bir ihtimal çünkü zor kırılıyor brute force ile şifreler veya hiç kırılmıyor. Dediğim gibi büyük ihtimalle spam için kullanacaklardır. Para verirler mi derseniz verebilirlerde vermeyebilirlerde yani bir spamcı için 100.000 ayrı hesap açma karşılığı 100 ytl çok cazip bir fiyat. Ya da facebookta 100.000 kişiye tanıtım mesajı atmak için çok uygun bence bir fiyat. Yasal mı derseniz hiç sanmıyorum sonuçta suç ortaklığı yapıyorsunuz ha Türkiye'de ne kadar bilişim yasaları uygulanıyor oda tartışılır ama hiç etik bir davranış değil. Tabi human computation hep kötü şeyler için kullanılmıyor mesela google'ın bir oyunu vardı hani resim etiketlemece oyunu onda da insan gücünü güzel bir şekilde resim aramalarını iyileştirmek için kullanıyorlar.
__________________ can.kucukyilmaz.org - Kişisel blogumsu. Konu romeocan tarafından (13-12-2007 Saat 16:41:54 ) de değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Bende dünden beri kullanıyorum bakalım güvenlik kodu resmine baktım hotmaile gidiyor yani hotmail hesabı açıyor
__________________ Rüyaları Gerçekleştirmenin En Kısa Yolu, Uyanmaktır MyBB Türkçe Yardım Forumları |
| |||
| Demekki hotmail hesabı açıyor. Geçen seneydi sanırım Yahoo ceo'su açıklama yaptı. Tamam diyor adam böyle aşabiliyor spamcılar hesapları fakat artık onlarda para harcıyor ve bir parçada olsa durduyor bu olayı diyor adam yani spam'ın durdurulması zor :S Bir ara bloguma bu konuda bir yazı yazayım bende brute force atakları ve insan bilgisayar kombinasyonu hakkında bir şeyler yazmayı düşünüyordum böyle bir makale gerekliymiş demekki.
__________________ can.kucukyilmaz.org - Kişisel blogumsu. Konu romeocan tarafından (13-12-2007 Saat 17:18:00 ) de değiştirilmiştir.. |
| ||||
| 2 saat önce üye kabulünü kapattılar 1 dk önceden site down oldu ![]()
__________________ Rüyaları Gerçekleştirmenin En Kısa Yolu, Uyanmaktır MyBB Türkçe Yardım Forumları |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Backorder Nedir Diye Merak Edenler. | INfOCUS | Makale & Çeviri yazılar | 37 | 07-06-2008 01:51:04 |
| Logo nedir ? Banner Nedir ? | JustGo | Tasarım- Logo- Template | 0 | 07-10-2007 21:04:49 |
| Bas konuş nedir? Budur! | saho | Cep Telefonları | 11 | 02-10-2007 10:10:56 |
| Bunlar nedir kimdir .. | myrize | Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler | 14 | 22-08-2007 14:24:50 |
| server nedir? | neo | Dedicated & Co-Location | 6 | 03-07-2005 15:21:35 |