Dikkat! Gumblar.cn den sonra şimdi de Martuz.cn - Sayfa 3 - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Hi Tech & Teknoloji Güncel > Güvenlik
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Güvenlik Virus worm spyware security protection, en son çıkan açıklar ve yamaları, güvenlik dünyasından en son haberler.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  21  
Alt 20-05-2009, 02:21:30
 
Standart

benim hala düzelmemiş şimdi bende avast la deniyeceğim nod32 fıs çıktı bende de
__________________
Dumanalti.com tekrar yayında
Alıntı ile Cevapla


Sponsored Links
  22  
Alt 20-05-2009, 02:30:18
 
Standart

Kaspersky uyarı vermiyor mu?
Alıntı ile Cevapla


  23  
Alt 20-05-2009, 02:34:17
 
Standart

Alıntı:
McCOY35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim hala düzelmemiş şimdi bende avast la deniyeceğim nod32 fıs çıktı bende de
Alıntı:
zoizo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaspersky uyarı vermiyor mu?
Kaspersky ve Nod32 uyarı vermiyor malesef. Avast kurmalısınız.
Alıntı ile Cevapla


  24  
Alt 20-05-2009, 03:01:40
 
Standart

avast verdi verilen uyarılardaki bütün kodları sildim hatta 3yada 4 tanede js dosyayısını tamaman sildim sistem wodpressti umarım sorun yaşamam
__________________
Dumanalti.com tekrar yayında
Alıntı ile Cevapla


  25  
Alt 20-05-2009, 04:47:27
 
Standart

Herkez web sitesinden silmeyi söylüyor, tamam web sitesinden sileriz Avast ile fakat bu kalıcı bi çözümmü? Avast bilgisayardaki virüsüde siliyormu ?
Alıntı ile Cevapla


  26  
Alt 20-05-2009, 04:55:54
 
Standart

Virüs olan site adresini buraya yazarak veya özel mesaj yoluyla gönderir misiniz? Kaspersky ve kullandığım firewall yazılımı yakalıyor mu merak ediyorum.
Alıntı ile Cevapla


  27  
Alt 20-05-2009, 05:01:42
CTK CTK isimli üye çevrimiçidir (Online)
 
Standart

Kaspersky bu virüsü yakalıyor, hemen absorbe ediyor.
Bir arkadaşımın sitesindeki Webloader scriptine bulaşmıştı, sorunu çözemedim için komple scripti kaldırıp WP kurdum. Bu virüsün tam olarak nereden bize bulaştığını çözmek mümkün değilmi arkadaşlar.
Alıntı ile Cevapla


  28  
Alt 20-05-2009, 05:08:16
Üyeliği durduruldu
 
Standart

http://www.r10.net/webmaster-genel-k...un-cozumu.html
Alıntı ile Cevapla


  29  
Alt 20-05-2009, 11:50:34
 
Standart

Birde es geçilen bir şey var. Bu virüs sadece WP ye bulasmıyor. Böyle bir izlenim olusmus. Yanlış..
Alıntı ile Cevapla


  30  
Alt 21-05-2009, 12:28:52
 
Standart

Evet benim sitemdede mevcut ve şuan saldırgan olarak bildirilmiş site ibaresi var. Php ile yazılmış özel bir script. Nasıl kurtarılacak bu site...
Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Bookmarks
tesxc
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK