Google 403 Hata Nedense zırt pırt çıkmaya başladı: (ayar falan değiştirmedim) Alıntı:
Üzgünüz...
... Ancak sorgunuz bir bilgisayar virüsü veya casus yazılım uygulamasına ait otomatik isteklere benziyor. Kullanıcılarımızı korumak için, talebinizi şu anda işleme koyamıyoruz.
Erişiminizi elimizden geldiğinde hızlı bir şekilde yenileyeceğiz, bu nedenle kısa bir süre sonra tekrar deneyin. Bu arada bilgisayarınıza veya ağınıza virüs bulaştığından şüpheleniyorsanız, sisteminizde virüs ve diğer sahte yazılımların bulunmadığından emin olmak bir virüs denetimcisi veya casus yazılım kaldırıcısını çalıştırabilirsiniz.
Bu hatayı sürekli alıyorsanız, Google çerezinizi silerek ve Google'ı yeniden ziyaret ederek bu sorunu çözebilirsiniz. Tarayıcıya özel talimatlar için lütfen tarayıcınızın online destek merkezine başvurun.
Eğer tüm ağınız etkilenmişse, daha fazla bilgi için Google Web Araması Yardım Merkezine gidin.
Verdiğimiz sıkıntı için özür dileriz. Umarız yakın zamanda sizi tekrar Google’da görebiliriz.
Aramaya devam etmek için, lütfen aşağıda gösterdiğiniz karakterleri yazın: | PArdon şurada varmış konu: :$ http://www.r10.net/yeni-baslayanlar/...am-sorunu.html
__________________
Senin geçtiğin dalgayla ben sörf yaparım.
Konu mobilist tarafından (23-04-2008 Saat 09:32:15 ) de değiştirilmiştir..
|