Aspire
Koineks
  • 10-04-2007, 22:53:32
    #10
    1/2
    aktanrikulu adlı üyeden alıntı
    İnsanları hak etmedikleri parayı kazanmaya teşvik etmişsin.
    Senin burada anlattığın şey rakibi az olan, para kazandırma ihtimali yüksek olan kelimeleri bulmak ve Google Adsense sistemi üzerinden para kazanmak.
    Bu mantıkla yapılan bir web sitesi ziyaretçisine hiçbir şey kazandırmaz. Site sahibi Adsense'den kazanıyorsa da o paraya ben "helal" demem.
    Ayrıca sen "orijinal içerik" kavramının ne anlama geldiğini de bilmiyorsun.
    Ama sen www.google-nasil-kandirilir.com diye bir site yapıp bu makaleyi yayınlasaydın işte o zaman içeriğin özgün olurdu! Herkes bildiği konuda ya da ziyaretçisine fayda sağlayabildiği konuda site yapmalı. Eğer sen de bu işten anladığını düşünüyorsan insanları doğru yönlendirmelisin.
    Bence forum imzandaki "süperimmmm" kelimesinin başına <del> sonuna da </del> koy. Daha anlamlı olacak.
    neyi anlamadın ben onu anlamadım Ben diyorumki hem ziyaretçilere bişey verin bunu yaparkende iyi kazanabileceğiniz kounları seçin.( bence bidaha oku )
    süperimmmmmm Yaşasın Ben!
  • Sponsor Reklam
  • 10-04-2007, 23:13:53
    #11
    1/2
    iyi bir ingilizce gerek bunun için
  • 10-04-2007, 23:34:01
    #12
    1/2
    baris333 adlı üyeden alıntı
    neyi anlamadın ben onu anlamadım Ben diyorumki hem ziyaretçilere bişey verin bunu yaparkende iyi kazanabileceğiniz kounları seçin.( bence bidaha oku )
    Gerçekçi olalım, kim ziyaretçiye bir şeyler verecek kadar neyi biliyor? Bu başlıktakine benzer yazıları okuyarak bu işlere başlayan çok sayıda genç var. Dikkatli yazalım. İnsanlara önce umut sonra bunalım vermeyelim.

    Ben neden bunları yazıyorsam !?
    İnternette herkes kendi bacağından asılır
  • 10-04-2007, 23:40:28
    #13
    1/2
    aktanrikulu adlı üyeden alıntı
    Gerçekçi olalım, kim ziyaretçiye bir şeyler verecek kadar neyi biliyor? Bu başlıktakine benzer yazıları okuyarak bu işlere başlayan çok sayıda genç var. Dikkatli yazalım. İnsanlara önce umut sonra bunalım vermeyelim.
    Ben neden bunları yazıyorsam !?
    İnternette herkes kendi bacağından asılır
    Nekadar emek okadar köfte Ziyaretciye bişey vermeden zaten kazanmayı düşünen bu işe girmesin. Ha ingilizce sitede ha türkce sitede.İlla ingilizce olmasına da gerek yok bunu gidin türkce kelimelere uyarlıyın (+zaten türkce sitelere hit toplamak daha kolay ingilizce sitene 100 hit cekmekle tükce sitene 1000 hit cekmek aynı uğraşı gerektiriyor ona görede aynı parayı alıyorsunuz)
    süperimmmmmm Yaşasın Ben!
  • 11-04-2007, 00:46:17
    #14
    1/2
    arkadaşım konu uzun. okudum ama anlamadım. benim program sitem var. ben bu siteden nasıl çok kazanırım onun hesabını yapıyorum. ben adsenseden fazla para alayım diye dandik site açmak istemiyorum. eğer gayri yasal yollardan para kazanmaya kalkarsan unutma bunun zararı googleye değil reklam verene olur.
  • 11-04-2007, 00:57:31
    #15
    1/2
    Adam bişeyler anlatmış gerçektende süper anlatmış adsensenin püf noktalarını deşifre etmiş kırk dereden su getiriyorsunuz ben barışa katılıyorum birebir tecrübe ile sabittir kendim de yaşadım


    orjinal içerik bulamayorsunuz bahane
    backlink bulamıyorsun bahane
    bu ne ya insanlar gün gelecek r10 a bişey yazmayacaklar mesela artık ben vazgeçmek üzereyim

    tanımıyorum seni ama emeğine saylık barışş

    adsense budur kısaca ;bu şu demek para getiren site yap yukarıya çıkart para kazan bu kadar basit.

    bu da zor geliyorsa bakın şunu yapabilirsiniz adsenseden para kazananları bul onları yıldır mazeretler bul doğrulara çamur at bu da güzel bi yöntem

    saygılarımla
    Program uygulama indir
  • 11-04-2007, 01:13:51
    #16
    1/2
    çamur atmak değil amaç tabii ki.zaten teşekkür ediyoruz yazılar için ama acemilerin yapabileceği iş değil bu yöntem. kendimden biliyorum. olmuyor. toplist eklemekle backlink kazanmak yetmez ingilizce sitede. önce yabancı forumlara üye olacaksın. çevre edineceksin. link satın alman gerektiğini öğreneceksin. içeriğin özgün olmasından daha önemli olan bol içeriktir. biz nasıl Türkçe siteye 1000 sayfayı bir haftada koyuyorsak, yabancılar da bunu kendi dillerinde yapabiliyorlar. yarışmamız içerik açısından mümkün değil. 100 sözcüğü 1 dolara yazanlar var ve işleri başlarından aşkın. bizse 0.5 dolara link satamıyoruz kendi aramızda.

    denedim o yüzden yazıyorum. bu iş bu kadar basit değil. dünyada en çok aratılan 200 sözcükten biriyle ilgili site yapmıştım. ilk ondaki siteden backlink bile aldım. ama nereye kadar. Türkçe bir siteye bir günde 200 backlink bulabiliriz ama ingilizcede bunu yapmak için onların ortamına girmek lazım önce.

    başta da söylediğim gibi, bu yöntem profesyoneller için idealdir.onlar da biliyorlar neyin ne olduğunu. adamın zaten pr 6 site sayfa sayısı belli değil, ilk güncellemede en dandik sayfayı pr 4 yapabiliyorlar. ama yeni başlayanlar için bu mümkün değil.

    yeni başlayanlar, amaçları para kazanmaksa, geyik konularla işe başlamalıdır, oyun gibi, bebek isimleri gibi.
  • 12-04-2007, 02:14:30
    #17
    1/2
    eline sağlık
    Reklav.com.tr Google Partner | işimdüstü.com