Adsense Hesabımı Bedavaya Veriyorum Sizden Tek Bişey İstiyorum - Sayfa 2
Google Fan Webmaster Forum

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > >

Google Adsense Google Adsense bilgi paylaşım platformu

Konu Kapatılmıştır
LinkBack Seçenekler
  10  
Alt 07-09-2006, 17:11:09
Üyeliği durduruldu
 
Standart
biraz enteresan bir arkadas biraz yardım ettim ama marez kurmak icin degil dogru yolu ogrettim aykut beyi yukletmeye calısıyorum biraz yardım edelim ama dogruya yonelik ne olacak bakalım pek kendi bişi yapamıyor işi bilmiyor bence webmasterlıktan cıksa daha iyi olacak.

Konu SkyStar10 tarafından (07-09-2006 Saat 17:13:10 ) değiştirilmiştir..
Sponsored Links
  11  
Alt 07-09-2006, 17:31:35
Üyeliği durduruldu
 
Standart
bir scripti kuracam dedim temayıda editle diyor tabikide yapmıcam ogrensin biraz zaten ona basıma bela oldu bari scripti kurayım bırakayım sizin yorumunuz kurmalımıyım sizce iyilik yapayım mı?
  12  
Alt 07-09-2006, 17:34:36
 
Standart
yaw yanlışsa yeniyiz yanlış deyin hemen banlayın fln hey allahım ya ***** olayı ise www.emp3indir.com bu w-a-r-e-z mi bunu istedim warezin sorun çıkarcağını ysak odluğunu öğrenince
______________________________________________________

Kaybeden beklentisi olandır
  13  
Alt 07-09-2006, 17:39:43
Üyeliği durduruldu
 
Standart
bu adam böyle geçen bi arkadaş adam gibi tavsiye ve nasihatta bulundu bastı fırçayı sen bana kimseyi örnek veremezsin falan diye ben yardım ederdim ama niyeyse içimden gelmiyo
  14  
Alt 07-09-2006, 17:41:10
Üyeliği durduruldu
 
Standart
arkadasım sen bunumu istedin yalan soyleme bari istedin hayır istemedin ayrıca resmen bana tema yı yaz dedin
ads baskasına verecem dedin tamam dedik scripti kurarım dedim iyilik yapalım dedik suc oldu ben arkadaslara sadece bahsediyorum seni tanısınlar kardes daha ne istiyorsun scriptini kuracam. arkadasa yardım etmiyecegim banlanmasını rica ediyorum webmaster forumunda işin yok senin resmen ***** kur diyon millete

Konu SkyStar10 tarafından (07-09-2006 Saat 17:45:08 ) değiştirilmiştir..
  15  
Alt 07-09-2006, 17:46:17
 
Standart
Alıntı:
tyranid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu adam böyle geçen bi arkadaş adam gibi tavsiye ve nasihatta bulundu bastı fırçayı sen bana kimseyi örnek veremezsin falan diye ben yardım ederdim ama niyeyse içimden gelmiyo
tyranıd yanlışın var
o tavsıyede bulunan arkdaş benım
sebebıde muratla yanı deeds le 6 aylık sohbetımız var ben gözüm canım kardeşim derim
oda abım der
her zaman ona güzel bişeyler anlatmaya doğru bıldıgımı öğretmeye çalıştım ama
vefa sadece istanbulda bı lisenın adıymış
______________________________________________________

şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  16  
Alt 07-09-2006, 17:48:41
Üyeliği durduruldu
 
Standart
evet arkadas fazla anlamamıs seni demek Black boswer bende oyle dedim temayı yaz diyor banaenteresan bir kişilik
  17  
Alt 07-09-2006, 17:59:03
 
Standart
iş o kadar o kadar karıştı herkez o kadar değiştirdiki işim yok diyenler siz ananızın karnındamı öğrendiniz öğrende gel diyeniniz olur öğrenme yolundayız siz napıyosunuz tecrube öğreniyoruz skystar abi allah razı olsun senden bedavaya kurarım dedin tamam dedim bende ama ben senden tema istedim zorla yapta yapmı dedim ne dediysem rica ettim yapacakların için teşekkür ettim ama ben öle illa temamı yaz dedim abi tamam saol vazgeçtim yarım istemiyorum saol yinede son olarak baron bey yaw kardeş sen işi bikemden neye atlıyon o konudada atlamıştın bi muhabbetimiz varki ben onunla öyle konuşuyorum dimi onur abide biliyorki aynı şeyleri o bana yapsa ki yaptı kız meselesi yine ben yanaştım barışmaya son olarak ne diyeyim ki her gelen kötülemek istiyo nedir bu kin nedir bu nefret anlamış değilim yardım artık istemiyorum sizin gibi yardım edipte burada yok etcem falan yazcaksanız kalsın ama yinede vaktinizi aldım saolun hadi allaha emanet olun...
son olarak yok ilk bu siteyi istedin demişsin abi yeni gördüm abi w a ... olduğunu öğrenince vazgeçtimde www.emp3indir.com böyle bi tema kurabilirsin demedimmi abi allah avr doğru konu hadi allaah emanet.
______________________________________________________

Kaybeden beklentisi olandır
Sponsored Links
  18  
Alt 07-09-2006, 18:13:49
Üyeliği durduruldu
 
Standart
sen benden tema istemedinmi ayrıca ben seni kotu lemiyorum usandırıyorsun ben sana para istemedim ama temada tema diye tutturdun loglar burda yalan degil neyse hadi canım sen site acma sakın valla herseyi beleshse getiriyon amac para degil rica etide ama biraz ögrenmesi lazım yani kendi yapması lazım bende yapa yapa ögrendim sordum az biraz bişiler ama bu kadar degil host bul dedim bulmadı ne yapayım ben bu arkadasa şimdi
Konu Kapatılmıştır


Seçenekler



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:27:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş
Tüm genel soru(n) için detay & Ban Sorunları için ban reklam
radore
Datacenter
Google+

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
GOOGLE PLAY'den
indirebilirsiniz
APP STORE'dan
indirebilirsiniz
aşk

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314