Aspire
Koineks
  • 07-09-2006, 17:11:09
    #10
    1/2
    biraz enteresan bir arkadas biraz yardım ettim ama marez kurmak icin degil dogru yolu ogrettim aykut beyi yukletmeye calısıyorum biraz yardım edelim ama dogruya yonelik ne olacak bakalım pek kendi bişi yapamıyor işi bilmiyor bence webmasterlıktan cıksa daha iyi olacak.
  • Sponsor Reklam
  • 07-09-2006, 17:31:35
    #11
    1/2
    bir scripti kuracam dedim temayıda editle diyor tabikide yapmıcam ogrensin biraz zaten ona basıma bela oldu bari scripti kurayım bırakayım sizin yorumunuz kurmalımıyım sizce iyilik yapayım mı?
  • 07-09-2006, 17:34:36
    #12
    1/2
    yaw yanlışsa yeniyiz yanlış deyin hemen banlayın fln hey allahım ya ***** olayı ise www.emp3indir.com bu w-a-r-e-z mi bunu istedim warezin sorun çıkarcağını ysak odluğunu öğrenince
    Ne mutlu Türk'üm diyene!
  • 07-09-2006, 17:39:43
    #13
    1/2
    bu adam böyle geçen bi arkadaş adam gibi tavsiye ve nasihatta bulundu bastı fırçayı sen bana kimseyi örnek veremezsin falan diye ben yardım ederdim ama niyeyse içimden gelmiyo
  • 07-09-2006, 17:41:10
    #14
    1/2
    arkadasım sen bunumu istedin yalan soyleme bari istedin hayır istemedin ayrıca resmen bana tema yı yaz dedin
    ads baskasına verecem dedin tamam dedik scripti kurarım dedim iyilik yapalım dedik suc oldu ben arkadaslara sadece bahsediyorum seni tanısınlar kardes daha ne istiyorsun scriptini kuracam. arkadasa yardım etmiyecegim banlanmasını rica ediyorum webmaster forumunda işin yok senin resmen ***** kur diyon millete
  • 07-09-2006, 17:46:17
    #15
    1/2
    tyranid adlı üyeden alıntı
    bu adam böyle geçen bi arkadaş adam gibi tavsiye ve nasihatta bulundu bastı fırçayı sen bana kimseyi örnek veremezsin falan diye ben yardım ederdim ama niyeyse içimden gelmiyo
    tyranıd yanlışın var
    o tavsıyede bulunan arkdaş benım
    sebebıde muratla yanı deeds le 6 aylık sohbetımız var ben gözüm canım kardeşim derim
    oda abım der
    her zaman ona güzel bişeyler anlatmaya doğru bıldıgımı öğretmeye çalıştım ama
    vefa sadece istanbulda bı lisenın adıymış
    şükretmeden nasıl mutlu olabilirsiniz
  • 07-09-2006, 17:48:41
    #16
    1/2
    evet arkadas fazla anlamamıs seni demek Black boswer bende oyle dedim temayı yaz diyor banaenteresan bir kişilik
  • 07-09-2006, 17:59:03
    #17
    1/2
    iş o kadar o kadar karıştı herkez o kadar değiştirdiki işim yok diyenler siz ananızın karnındamı öğrendiniz öğrende gel diyeniniz olur öğrenme yolundayız siz napıyosunuz tecrube öğreniyoruz skystar abi allah razı olsun senden bedavaya kurarım dedin tamam dedim bende ama ben senden tema istedim zorla yapta yapmı dedim ne dediysem rica ettim yapacakların için teşekkür ettim ama ben öle illa temamı yaz dedim abi tamam saol vazgeçtim yarım istemiyorum saol yinede son olarak baron bey yaw kardeş sen işi bikemden neye atlıyon o konudada atlamıştın bi muhabbetimiz varki ben onunla öyle konuşuyorum dimi onur abide biliyorki aynı şeyleri o bana yapsa ki yaptı kız meselesi yine ben yanaştım barışmaya son olarak ne diyeyim ki her gelen kötülemek istiyo nedir bu kin nedir bu nefret anlamış değilim yardım artık istemiyorum sizin gibi yardım edipte burada yok etcem falan yazcaksanız kalsın ama yinede vaktinizi aldım saolun hadi allaha emanet olun...
    son olarak yok ilk bu siteyi istedin demişsin abi yeni gördüm abi w a ... olduğunu öğrenince vazgeçtimde www.emp3indir.com böyle bi tema kurabilirsin demedimmi abi allah avr doğru konu hadi allaah emanet.
    Ne mutlu Türk'üm diyene!
  • 07-09-2006, 18:13:49
    #18
    1/2
    sen benden tema istemedinmi ayrıca ben seni kotu lemiyorum usandırıyorsun ben sana para istemedim ama temada tema diye tutturdun loglar burda yalan degil neyse hadi canım sen site acma sakın valla herseyi beleshse getiriyon amac para degil rica etide ama biraz ögrenmesi lazım yani kendi yapması lazım bende yapa yapa ögrendim sordum az biraz bişiler ama bu kadar degil host bul dedim bulmadı ne yapayım ben bu arkadasa şimdi