• 12-09-2005, 20:37:18
    #1
    1/2
    ARkadaşlar şu sonuçlara bir bakarmısnız. Çok az kazanıyorum.
    09 Eylül 2005 Cuma 2.232 187 8,4% USD 4,67 USD 10,41
    10 Eylül 2005 Cumartesi 2.564 120 4,7% USD 2,57 USD 6,59
    11 Eylül 2005 Pazar 2.610 120 4,6% USD 2,37 USD 6,19
    12 Eylül 2005 Pazartesi 750 33 4,4% USD 1,50 USD 1,13
    arkadaşlarım 100 tıka 35-50 USD arası kazanırken ben neden bu kadar az kazanıyorum. Bir de bir sorum olacak. Ben iframe ile iyi para kazandıran reklamları çıkartmak iştiyorum. Örneğin spam otel reklamları iyi kazandırıyor diyelim.

    www.siteismi.com/spam.asp diye sayfa hazırlıyorum. meta ve titleyide ona göre ayarlıyorum. direk adrese girdiğimde spam ile ilgili reklamlar çıkıyor ama iframe açtığımda ve sitenin anasayfasına eklediğimde içerik reklamı çıkıyor. ben mi ayarlıyamıyorum. yardımcı 9olursanız sevinirin.
  • Sponsor Reklam
  • 12-09-2005, 20:50:32
    #2
    1/2
    Yardımc ıoluncak bişey yok, yapmaya çalıştığın şey zaten "HİLE" oldugu için yapamamış olman iyi olmuş aslında..
  • 12-09-2005, 20:53:47
    #3
    1/2
    1incisi arkadaslarin 100tika 35-50USD kazaniyor olabilir bende kazancam bende kazancam diye neden ugrasiyorsunki ?

    ben mesela dun :
    13.872 284 2,0% USD 2,22 USD 30,83
    olmus ben simdi o zaman burda baslik acim bende 284tik ile yuksek almak istiyorum diye sonucta 30kazanmisim Allah bereket versin bazen yukseliyor reklam ortalamasi ayni tik ile 50$ aliyorum ornek :
    14.838 260 1,8% USD 4,05 USD 60,17

    bunlari dusunecegine 1sitemden diceksin kazaniyorum 8-10 2-3tane yaparsin saglam kazanirsin oke arkadasim sen bakma baskasina ne kazaniyormus filan sen yabanci onemli siteler kazan zaten gerisi gelir hit olduktan sonra kozlar senin elinde .
    Svet je lep kada sanjamo
  • 12-09-2005, 20:58:59
    #4
    1/2
    kos haklı, reklam ortalaması cok dusuyor zaman zaman, ben bi ara toplamda az hit ve tıka karsın tık ort. sını 0.50 civarında tutmusken, hitim ve tıklarım arttıgı gunden itibaren inanılmaz bi dusus oldu ve nerdeyse son 10 gundur, tık basına 0.05 hatta altında aldıgım zamanlar bile oluyo diyebilirim.
    Araştırma yaptım, sitelerimde 2-3 aydır standart çıkan reklamlar gosterim sayım arttıgında sanki yer yarıldı ve içine girdi, sonra ben de senin gibi uğraşım dedim baktım, olmayacak bende ne olursa olsun dedim... zaten su ara netede pek giremiyomö, 3-5 oluyo bisiler.. bizde isterdik 30 - 35 dolar ama olmuyosa kasmayacan :P
    İngilizce Yeminli Tercüman
  • 12-09-2005, 21:09:25
    #5
    1/2
    emrah kardesim istersen yollim sana burdan 10-20tik
    Svet je lep kada sanjamo
  • 12-09-2005, 23:18:58
    #6
    1/2
    buna duşuk demışsın ya helal olsun cipher ben 250 tı ka 8 doalr ancak alıyorum ısyanım sanadır
  • 13-09-2005, 08:06:43
    #7
    Guest
    1/2
    ya halinize sukredin 17 tik 0.19 usd
  • 13-09-2005, 09:03:53
    #8
    1/2
    Arkadaşlar kısa yoldan zengin olmanin yollarini aramayin. Azla Kanaat Etmeyen Çoğu buLamaz.. Gözümüzü Para hırsı bürümesin lütfen..Zamanla Elbette artacaktir..
  • 13-09-2005, 09:10:06
    #9
    1/2
    +1 takilin.net
    evet ama kazanmak için biraz akıl lazım
    keyword , indexli sayfa , hit.
    - Interactive Project Production
    Project Planning, Management, Design, Software, Development, Marketing, Reporting

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319