Dedibox Hk. Bilgilendirme - Sayfa 4 - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Domain & Hosting firmaları > Dedicated & Co-Location
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Dedicated & Co-Location Dedicated & Co-Location sorunları, Şirketler yorumlar

Like Tree15Beğeniler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  31  
Alt 07-02-2012, 23:41:18
SOFTLAYER-OVH-REDSTATION
 
Standart

Alıntı:
bildev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genel Bilgilendirme amaçlı olmasada , anlayamadığım yada yanlış anladığım (aşağıda belirteceğim) bir husus var. kim firma ,kim büyük, kim küçük, kimin adresi var ,kim vergi veriyor ,kim tostcu kim 16-22 yaş aralığnda bu işi yapıyor....
bu arada şirket'in sermayesi önemli bir şey değildir kurulum esnasında istediğiniz miktarı siz belirlersiniz örneğin 5000 yada 1 milyon(en azından ltd lerde böyle)
gibi konulara hiç girmeyeceğim.

bilgilendirme yazısında 250 limiti aştık o yüzden sunucuları taşıyoruz demişsiniz anladığım kadarırla. farzedin ben bir dc den sunucu kiralıyorum limitim 250 ben 250 ye gelince yada aşınca "Hop Dur" mu derler yoksa sen 250 oldun yada aştın hesapları iptal et mi bu ilk sorum.

diğer soruda yukarıdaki alıntıda yer alıyor. Dedibox bu tip "bayilikleri" iptal mi ediyor? ve teminatlı bayilik sistemine mi geçti "250 000 Euro"

yazdıklarınızdan ben bunu anlıyorum. bu sektörde biri olmadığım için nasıl işler bu işler bilmiyorum fakat yazılanlardan ben bunu çıkarıyorum.
Hesabımızdaki sunucuların hiç biri iptal edilmedi ama yeni sipariş verme hakkımız dolmuştu, ilk etapta olayı geçen ay yüksek oranda server kiralandı ondan sandık, ama cuma günü gerçeği öğrendik hiç bir yeni siparişimiz panelimize eklenmeyecekti (250.ooo€ onlara ödemeden) ve elimizde ki tüm müşterileri böyle tuhaf prensipleri olan bir d.c de tutup onlara para kazandırmak istemediğimiz için hepsinin iptal pdf çıktısı bu sabah iadeli taahhütlü olarak paris'de ki veri merkezine gönderildi, ayrıca dedibox/online.net bu tarz bir çalışmayı ilk bizimle denedi onlarda hatalarını 250 server birden iptal edilince anlayacaklardır. Bize sadece dedikleri iptal için ayın 20 sine kadar iptal formlarını yollayın ve iptal işleminizi onaylayıp serverlarınızı kapatalım şeklinde oldu. Birde bu ayki fatura bedelini fransada ki banka hesabımızdan çkemişler, şimdi yeni fransa d.c miz ovh, dedibox kendi vatandaşlarına hizmet versin, herşeyin hayırlısı bizim bir kaybımız olmadı açıkcası.

Dip Not : Dedibox'da ödemeler server siparişinde peşin olarak alınmaz 1 ay boyunca sipariş verilir, panele eklenip müşteriye teslim edilir ve ay başında toplam size fatura çıkar buda Fransa banka hesabınızdan çekilir, eğerki istenen teminatı yatırsaydık o zaman limitsiz miktarda sunucu kiralamaya devam edecektik. Onlar da kendilerini sağlama almak istediler bir anda biz fazla server siparişi verince. Kredi kartları risk yönetimi gibi bir bölümleri varmış demekki.
project2007 and bildev like this.
__________________
WNLServers.Net.Tr - WNLServers.Com - WNLServers.De - WNLServers.Fr - Y.S : 1956 - Since 2003-2012

Konu CnCServer tarafından (07-02-2012 Saat 23:49:01 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  32  
Alt 08-02-2012, 02:14:23
cSh cSh isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
 
Standart

Bu rakam çok büyük bi rakam lafta gibi gözükse de bu yükün altına girmek saçma olur
Benim merak ettiğim bir nokta var ovh firmasında kendine ait sunucularım var çok şükür ancak bilindiği üzere Türk vatandaşlarına verilmiyor bu online.net aynı sistemlemi çalışıyor yoksa kredi kartı bilgileri yazılarak sunucu siparişinde bulunabiliyormuyuz ? Özel mesajla soracaktım konuyu baltaladıysam kusura bakmayın...
Alıntı ile Cevapla
  33  
Alt 08-02-2012, 02:36:40
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

WNLServers
facebook sayfanıza giriş yaptığımda
WNLSERVERS İNTERNET HİZM. TİC. LTD. ŞTİ.
Yazıyor

Web sayfanda sahış firma bilgileri yazıyor
http://www.wnlservers.com/v1/kurumsal.php
Firma Adı – İletişim
WNLSERVERS - ELİT DİZAYN İNTERNET HİZM.
Telefon : 0 212 327 88 70


Banka bilgilerindede şahıs adı yazıyor
http://www.wnlservers.com/v1/banka.php
Ş.Orkun AFACAN


İmzana bold ile Since 2003 Yazmışsın ancak
imzanda yer alan tüm domainleri check ettiğimde en eski domainCreation date: 20 Oct 2009 22:08:51

Hizmet almak istedim ancak yazdıklarınız birbirleri ile çelişiyor
bir açıklık getirirseniz sevinirim....
__________________

Alıntı ile Cevapla
  34  
Alt 08-02-2012, 06:42:54
 
Standart

Dedibox bu konuda kendine göre haklı olabilir. Bundan önce eğerki ellerinde toplu stok oluşup durduysa sıkıntıya düşmüşlerdir ona göre hareket ediyorlardır. Müşterilere yedek taşırken Allah kolaylık versin ne diyelim. İstenmeyen durumlar çıkabiliyor ortaya.
__________________
Web Hosting Dedicated Server Vps
Alıntı ile Cevapla
  35  
Alt 08-02-2012, 08:11:46
SOFTLAYER-OVH-REDSTATION
 
Standart

Alıntı:
The_Ptah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
WNLServers
facebook sayfanıza giriş yaptığımda
WNLSERVERS İNTERNET HİZM. TİC. LTD. ŞTİ.
Yazıyor

Web sayfanda sahış firma bilgileri yazıyor
http://www.wnlservers.com/v1/kurumsal.php
Firma Adı – İletişim
WNLSERVERS - ELİT DİZAYN İNTERNET HİZM.
Telefon : 0 212 327 88 70


Banka bilgilerindede şahıs adı yazıyor
http://www.wnlservers.com/v1/banka.php
Ş.Orkun AFACAN


İmzana bold ile Since 2003 Yazmışsın ancak
imzanda yer alan tüm domainleri check ettiğimde en eski domainCreation date: 20 Oct 2009 22:08:51

Hizmet almak istedim ancak yazdıklarınız birbirleri ile çelişiyor
bir açıklık getirirseniz sevinirim....
Elitdizayn.net ide kontrol ettinizmi? Etmediyseniz bakın isterseniz... http://www.whois.com.tr/index.php?q=elitdizayn.net

Alan Adı, IDN, IP, E-posta adresi, bağlantı ( link ), …
Elitdizayn.net Siteye git (yeni sayfada/sekmede)
Durum

Kullanımda.
Bitiş Tarihi 20.11.2014
Oluşturulma Tarihi 20.11.2004
__________________
WNLServers.Net.Tr - WNLServers.Com - WNLServers.De - WNLServers.Fr - Y.S : 1956 - Since 2003-2012

Konu CnCServer tarafından (08-02-2012 Saat 08:26:22 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
  36  
Alt 08-02-2012, 08:15:56
SOFTLAYER-OVH-REDSTATION
 
Standart

Alıntı:
ronin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dedibox bu konuda kendine göre haklı olabilir. Bundan önce eğerki ellerinde toplu stok oluşup durduysa sıkıntıya düşmüşlerdir ona göre hareket ediyorlardır. Müşterilere yedek taşırken Allah kolaylık versin ne diyelim. İstenmeyen durumlar çıkabiliyor ortaya.
Hayır üstadım şu ana kadarki ilk bayi tarzında onlarla çalışan biziz, daha önce tahminimce hep şahıslar server almış ve onlarında 5 yada 10 gibi bir sınırlamaları bulunmakta, şu an ellerinde stokda var ama biz şu an sipariş geçtiğimizde malesefki panele server eskiden otomatik eklenirdi şu an eklenmiyor bu durum üstüne zaten telefon açıp bilgi aldık ve yukarda bizden istenen sürprizle karşılaştık, bu ay ki faturalarını da aldılar serverlarda kapanınca bankadaki blokeli teminattaki paramız çözülecek ve artık orasını tarihe gömeceğiz. Bir arkadaş kredi kartından çekiliyormu demiş yukarda onada açıklama yapayım kredi karttan çekilmiyor domain harici sadece banka ( Fransa bankası harici kabul edilmiyor ) üzerinden ödeme alıyorlar. " 01 décembre 2011 8359,17 € Réglé par Prélèvement " gibi.
__________________
WNLServers.Net.Tr - WNLServers.Com - WNLServers.De - WNLServers.Fr - Y.S : 1956 - Since 2003-2012
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:45:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252