PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ChatLakTurk Video Scripti :) facebook botlu + seolu + jquery admin onaylı yorum sistemli ( PHP )


Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

MehmetcanK
12-12-2010, 12:36:26
msn adresinizi ö.m atarmısınız

MehmetcanK
12-12-2010, 12:50:32
video linkini yapıştırıyorum bitti yazıyor ama eklenen video yok.

sorun çözüldü :)

solistbey
14-12-2010, 01:13:43
Paylasim icin cok tesekkürler footerdan linkinizi kaldirmiyorum.

ErN3sto87
15-12-2010, 00:08:56
Yönetim bölümünde nereye girsem giriş yetkiniz yok vs die hata veriyor.Sebebleri sizce ne olabilir daha önce karşılaşan varmı böle bir sorunla

herseysizinicin
15-12-2010, 00:35:46
Yönetim bölümünde nereye girsem giriş yetkiniz yok vs die hata veriyor.Sebebleri sizce ne olabilir daha önce karşılaşan varmı böle bir sorunla

ayar.php de başına www koyduysan öyle girebilirsin.

Masalsohbet
15-12-2010, 00:51:49
edit : hallettim , teşekkürler.

ErN3sto87
15-12-2010, 02:30:49
ayar.php de başına www koyduysan öyle girebilirsin.

halletim sorunu baştan yedekleyip ftp ye attım.

Masalsohbet
15-12-2010, 11:05:42
hocam şimdide bu hatayı alıyorum ?

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/sites/domains/siteadı.tk/public_html/izle.php on line 224

duskorc
15-12-2010, 14:17:51
Sitem hacklendi açık var heralde dikkat edin ben komple sildim. Sadece bu sitemin hacklenmiş olması ve hiçbir modifikasyon yapmamış olmam beni böyle düşünmeye sevk etti.

herseysizinicin
15-12-2010, 14:29:21
Sitem hacklendi açık var heralde dikkat edin ben komple sildim. Sadece bu sitemin hacklenmiş olması ve hiçbir modifikasyon yapmamış olmam beni böyle düşünmeye sevk etti.

açık yok dostum niye diyeceksin. benim bi sitem vardı wp kuruluydu ve her iki günde bir hackliyorlardı. ne zaman yenilesem bi bakıyorum yine hacklemişler , takıntı haline gelmişti. bunu kurdum yaklaşık 2 ay oldu dokunamıyorlar. tamam ilk sürümde açıklar vardı ama yeni sürümde onu düzelmişti chatlakturk. siz güncellemediyseniz olması muhtemel olan şey olmuş

saygılar.

duskorc
15-12-2010, 14:48:43
Güncellemesi varsa haberim yoktu , buradan indirmiştim geçen ay. Ben fikrimi söyledim , güvenli diyorsanız eyvallah derim . Bol hitli siteler dilerim :)

herseysizinicin
15-12-2010, 14:51:41
Güncellemesi varsa haberim yoktu , buradan indirmiştim geçen ay. Ben fikrimi söyledim , güvenli diyorsanız eyvallah derim . Bol hitli siteler dilerim :)

teşekkür ederim. güncelleme yapmıştı üç tane açık tespit edilmişti ve bunları kapatmıştı. şimdi çok güzel bi şekilde gidiyor. hatta sitemin biri si 5k+ oldu bu scriptle

iyi çalışmalar.

Beatboxing
16-12-2010, 04:11:11
arkadaşlar reklam yerleşim konusunda yardımcı olacak biri varmı bana hangi dosyada neyin altına konulacak kodlar vs vs.

herseysizinicin
16-12-2010, 09:11:53
arkadaşlar reklam yerleşim konusunda yardımcı olacak biri varmı bana hangi dosyada neyin altına konulacak kodlar vs vs.

deneme yanılma yöntemiyle yapacaksın. nereye koymak istiyorsan oraya gideceksin kodu ekleyeceksin. baktın olmadı bi üstüne veya bi altına bu şekilde yapacaksın. çünki bütün dosyaları editlemen gerek. yada tek bi klasörde toplarsın reklam dosyalarını sonra include yaparsın hiç uğraşmazsın sonra.

karapur
17-12-2010, 07:23:37
arakdaşlar şu facebook olayını çözemedm face botu çlşması için hostda ne özellgi olması lazım yardmcı olsn biri

bak hocam ornekle anlatım oncelıkle ındırecegın videonun sayfasına git örnek olarak verim. facede aramaya tarkan yaz tarkanın sıtesıne gir ordan videoları tıkla em bastakı videoyu tıkla yukardaki linki al
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=169245506448242 gibi

burdan /#! i sil gerisibi vıdeo botuna yapıstır yanı su hale getir
http://www.facebook.com/video/video.php?v=169245506448242
ekleyecektir sorun olursa pm at ordan anlatırım.

Masalsohbet
17-12-2010, 10:39:19
hocam sitemap sorunlu galiba , ne yapmalıyız ?
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <urlset xmlns="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84 http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84/sitemap.xsd">
^

ridoerdie
17-12-2010, 13:42:02
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> <urlset xmlns="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84 http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84/sitemap.xsd">

bunu sitemap.xsl nin üst satırındaki kodlamı değiştiricez,
değişitirmediğim halde sitemap çalışıyor güzel bi şekilde değiştirmek gereklimi yinede

BaNNeR
17-12-2010, 18:44:04
Nerede hata yapıyorum ,

http://img560.imageshack.us/img560/7793/videox.png (http://img560.imageshack.us/i/videox.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

BuRacK
17-12-2010, 20:10:09
Nerede hata yapıyorum ,

http://img560.imageshack.us/img560/7793/videox.png (http://img560.imageshack.us/i/videox.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Hocam site adresinide yazsaydınız ?

BaNNeR
17-12-2010, 21:35:52
Hocam site adresinide yazsaydınız ?

aralarda bosluk var

ridoerdie
17-12-2010, 23:28:10
sql u yüklediniz mi

herseysizinicin
17-12-2010, 23:48:07
arkadaşlar bu rastgele videolar hata vermeye başladı

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/vidyomus/public_html/rastgele-videolar.php on line 100

çözebilecek arkadaş varmı.

BaNNeR
18-12-2010, 11:59:34
sql u yüklediniz mi
evet

MehmetcanK
18-12-2010, 19:02:46
arkadaşlar bu rastgele videolar hata vermeye başladı

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/vidyomus/public_html/rastgele-videolar.php on line 100

çözebilecek arkadaş varmı.

msnden iletişime geç

CTEge
19-12-2010, 10:26:57
Scripti kullanmıştım güzel teşekkürler...

yildirimx
19-12-2010, 12:46:21
scripti kurdum ancak her anasayfa dışında her sayfa not found nedendir acaba?

örneğin yeni videolara tıkladığımda link/yeni-videolar die acılıyor bu şekil açıldıgında not found , link/yeni-videolar.php olarak kendım url gırdıgımde bi sorun yok


link vereyim ne demek istedigimi daha iyi anlıcaksınız sanırım

[


edit: sanırım server win oldugu için htaccess calıstırmıyor

Must4f4
19-12-2010, 16:37:24
video yüklü olan tüm kategorilerde şu hatayı veriyor.

Fatal error: Call to undefined function mb_substr() in /home/wwwizli/public_html/kategori.php on line 89

SrCn
20-12-2010, 18:26:30
google sitemapi onaylamıyor :S
çalışan bir sitemap ve rss yayınlarsanız çok makbule geçer

Asam
21-12-2010, 21:14:48
İnternet exlorerde de çalışsa çok güzel olurdu.

herseysizinicin
21-12-2010, 21:24:54
İnternet exlorerde de çalışsa çok güzel olurdu.

çalışıyor zaten.

Turkchat
25-12-2010, 14:50:49
Bendede arkadaştaki gibi hata verdi.
Herşey çalışıyor cok güzel admin den video ekleyince botlar ile kategoriler kısmında
public_html/video/kategori.php on line 89

yazıyor... neden olabilir?

Kadir TUTAK
28-12-2010, 18:11:40
hayellergercekolsun.com kuramadık :D

nickkabuletmiyo
28-12-2010, 22:40:27
benimde sitemap açılmıyor..

Kadir TUTAK
29-12-2010, 18:16:02
yokmu yardımcı olabilecek nerde hata yapıyoruz ?

Kadir TUTAK
29-12-2010, 18:44:01
Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

yonetim panelinden hangi sayfaya tıklarsam tıkliyim

Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

Bu çıkıyor.

herseysizinicin
29-12-2010, 20:37:26
Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

yonetim panelinden hangi sayfaya tıklarsam tıkliyim

Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

Bu çıkıyor.

ayar.php de site adını nasıl yazdıysan öyle girebilirsin.

yani başına www koyduysan öyle girebilirsin.

herseysizinicin
29-12-2010, 23:23:06
chatlakturk üstad yada bu işten anlayan arkadaşlar, bu videolar eklenirken mp4 ten sonrasıda ekleniyor o yüzden bazı videolar açılmıyor. bu konuda yapılabilecek olanlar nelerdir. botu editlemekmi gerek.

Kadir TUTAK
30-12-2010, 18:00:03
aynı sorun bendede var sadece youtube videoları acılıyor :S

farukbugur
31-12-2010, 01:25:08
Herşey iyi güzelde biz güncellemeyi yaptık en sonki. onu yapmadan önce facede bir video eklenmişse daha önce eklemiyordu. Kayıt edilmiş zaten diyordu. Şimdi aynı videoları tekrar ekliyor. Denk gelen oldu mu?

kanisti
31-12-2010, 02:50:41
Arkadaşlar arama kutusunun altına 728*90 ve kategorilerin altına 160*600 reklam eklemek istiyorum bunu hangi dosyadan yaparız?
------------
NOT: 2 sitede script kurulu birinde facebook videoları beyaz kalıyor açılmıyor.Diğerinde sorun yok.Neden acaba?

Beatboxing
31-12-2010, 03:45:31
yaf arkadaşlar bu script sunucumu çok fena kastırıyor neden kaynaklandığını veya benden başka birilerininde başına geldiyse bu olay banada bi yardım edim lütfen.

HaLuq
01-01-2011, 00:12:51
Arkadaşlar arama kutusunun altına 728*90 ve kategorilerin altına 160*600 reklam eklemek istiyorum bunu hangi dosyadan yaparız?
------------
NOT: 2 sitede script kurulu birinde facebook videoları beyaz kalıyor açılmıyor.Diğerinde sorun yok.Neden acaba?

izle.php de bulunan player kodunu değiştir. önceki mesajlarda verilmişti incele...

webmaster52
01-01-2011, 16:49:17
ChatLakTurk Video Scripti için düzenlediğim temayı paylaşıyorum linkten konuya ulaşabilirsiniz.
http://www.r10.net/ucretsiz-scriptler/813295-chatlakturk-scripti-icin-yaptigim-temayi-paylasiyorum.html

herseysizinicin
02-01-2011, 11:55:39
bi yerde daha bi kaç tane player vardı onlarıda aldım paylaşayım dedim. alıntıdır.

https://www.4shared.com/flash/player.swf
https://www.rolution.com/flash/player.swf
https://media.dreamhost.com/mp4/player.swf
https://trafficology.s3.amazonaws.com/player.swf
https://www.whro.org/home/html/liver...ash/player.swf
https://adam.amnesty.org/tools/jwplayer/player.swf
https://publix.gestalten.com/__motion/player.swf?file=
https://www.daynex.com.tr/applicatio...yer/player.swf
https://www.capitaliq.com/media/3484/player.swf
https://www.day.com/etc/designs/day/swf/player.swf
https://mymccann.net/video/wp-conten...ets/player.swf
https://www.vsimedia.com/florence/video/player.swf
https://www.prestocard.ca/wcm/player.swf
https://secure.dobgm.gov.tr/opera2009/images/player.swf

yunuslp
02-01-2011, 17:31:43
videolar bir türlü açılmıyor playerdamı bir sorun var acaba

edit

sorun çözüldü player danmış

Anıl
04-01-2011, 01:12:21
Edit : Hallettim... :)

AlacakaranLik
04-01-2011, 13:39:55
s.a 2 sorunum var 1.cisi videoları izleyemiyorum player sorunu galiba onu nasıl kuracam siteye

2.nci ise facebook videobotu hakkında

botda hata alıyorum nasıl halledicem kod altta
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/alemport/public_html/video/yonetim/facebook-botu.php:1) in /home/alemport/public_html/video/yonetim/facebook-botu.php on line 3

herseysizinicin
04-01-2011, 13:46:31
s.a 2 sorunum var 1.cisi videoları izleyemiyorum player sorunu galiba onu nasıl kuracam siteye

2.nci ise facebook videobotu hakkında

botda hata alıyorum nasıl halledicem kod altta

1.nci sorun cevabı : izle php yi aç ve sonu player.swf olan linkleri bul ve iki mesaj aşağıda paylaştığım player linklerinden biriyle değiştir. tahmini 4 tane olması gerek aynı linkten.

2.nci sorun cevabı : o hata veren satırı bul ve başına @ işaretini koy sorun düzelecektir.

yani admin klasörünün içindeki facebook-botu.php dosyasını aç 3. satırın en başına @ işareti koy

örnek

session_start() böyle iken
@session_start() böyle olacak.

AlacakaranLik
04-01-2011, 14:06:32
herseysiziniçin kardeş ben yapamadım şu deiğini izle.php sen yaparmısın dur link verem düzenleye bilirmisin ? izle.php (http://www.alemportal.net/izle.rar)

herseysizinicin
04-01-2011, 14:11:06
herseysiziniçin kardeş ben yapamadım şu deiğini izle.php sen yaparmısın dur link verem düzenleye bilirmisin ? izle.php (http://www.alemportal.net/izle.rar)

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/uzs91aax/izle.rar.html

albakalım.

AlacakaranLik
04-01-2011, 14:15:50
herseysiziniçin kardeş çok teşekkür ederim yanlız youtubeden çektiğim videolar izlenmiyor maynetten çektiğimi izletti site adresimi versem bi baksan hata nerde en baştakiler mynet video altakiler youtube videositem (http://www.alemportal.net/video)

herseysizinicin
04-01-2011, 16:49:06
herseysiziniçin kardeş çok teşekkür ederim yanlız youtubeden çektiğim videolar izlenmiyor maynetten çektiğimi izletti site adresimi versem bi baksan hata nerde en baştakiler mynet video altakiler youtube videositem (http://www.alemportal.net/video)

bende izleniyor sorun göremedim.

AlacakaranLik
04-01-2011, 16:55:41
biraz geç oldu ama hepsi izlenio demi youtubedekilerde felan ? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ayrıca

herseysizinicin
04-01-2011, 17:10:05
biraz geç oldu ama hepsi izlenio demi youtubedekilerde felan ? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ayrıca

rica ederim izleniyor sorun göremedim ben. sadece otomatik açılmıyor youtube videoları onuda zaten chatlakturk paylaşmıştı. ara mesajları kontrol et.

AlacakaranLik
04-01-2011, 18:25:58
ya aslında bi sorum daha olacak biliyorum çok oldum ama facebook videolarını çekerken bitti yazıyor ama video yok neden ?

boystar
09-01-2011, 14:47:55
Öncelikle scripti yapıp ücretsiz paylaştığın için teşekkür ederim. Ancak scriptin cacheleri çok bozuk. Çok fazla trafik harcar.

herseysizinicin
09-01-2011, 15:03:29
Öncelikle scripti yapıp ücretsiz paylaştığın için teşekkür ederim. Ancak scriptin cacheleri çok bozuk. Çok fazla trafik harcar.

bu scriptle neredeyse 10k hitim var. harcadığı trafik 35-40 gb. civarı

boystar
09-01-2011, 16:46:42
bu scriptle neredeyse 10k hitim var. harcadığı trafik 35-40 gb. civarı

sürekli 200 - 250 online ile denedim site açılmayacak kadar yavaşladı. Aylık 400 gb trafik zor yetiyordu. Benzer videolar kısmındaki cachelerde büyük sorun var.

herseysizinicin
09-01-2011, 20:03:55
sürekli 200 - 250 online ile denedim site açılmayacak kadar yavaşladı. Aylık 400 gb trafik zor yetiyordu. Benzer videolar kısmındaki cachelerde büyük sorun var.

valla hocam bilmiyorum. ben 10 k hit alıyorum günlük harcadığım trafik dediğim gibi 35-40 gb. civarı

farukbugur
10-01-2011, 23:30:00
Ben bu yorum karakter sorunu için verilen dosyaları yükledim. 50 lerdeydi sanırım ama düzelmedi. Sağlam dosyaları olan varmı?

herseysizinicin
11-01-2011, 16:11:15
arkadaşlar kendi kullandığım video önü reklam uygulamasını paylaşıyorum.

bu bende olmadı , şu olmadı, bu olmadı diye gelmeyin çünki benim kullandığım şekil bu şekil. eğer olmazsa bi aşağı bi yukarı deneme yanılma şeklinde yapabilirsiniz

<div class="i-ust-izle"><ul class="cstabs">
<li><a href="<?php echo $domain;?>/<?php echo $idx;?>/<?php echo sef($adi);?>.html"><?php echo $adi;?></a></li>
</ul><div class="benzer-v-baslik">Benzer videolar</div></div>
<div class="orta-ic-izle">
<div class="video-izle">

<script>
window.setTimeout("document.getElementById('reklami').style.display = 'none';document.getElementById('kendisi').style.di splay = '';",10000);
</script>
<div id="reklami">
<div align="right"><font face="Arial" style="font-size: 10pt; font-weight: 550"><a href="#" onclick="document.getElementById('reklami').style.display = 'none';document.getElementById('kendisi').style.di splay = '';">
<font color="#FF0000">Reklamları Geç»</font></a></font></div>
<center>
<font color="#FF0000">
<font face="Arial" style="font-size: 9pt; font-weight: 550"><b>Video Hazırlanıyor Lütfen 10 Sn. Bekleyin.</b><br>
</font><img border="0" src="<?php echo $domain;?>/images/ajaxloader.gif" width="128" height="15"><br><br>
BURAYA REKLAM KODU GELECEK
</font> </center>
</div>
<div id="kendisi" style="display:none";>

<?php

if ($kontrol=='http') {
$kontrol2=mb_substr($link,0,18,'UTF-8');
if ($kontrol2=='http://www.youtube') {
?>
<script type='text/javascript' src='<?php echo $domain;?>/player/swfobject.js'></script>

<div id='mediaspace'>This text will be replaced</div>
<script type='text/javascript'>
var so = new SWFObject('<?php echo $domain;?>/player/player.swf','ply','525','380','9','#000000');
so.addParam('allowfullscreen','true');
so.addParam('allowscriptaccess','always');
so.addParam('wmode','opaque');
so.addVariable('file','<?php echo $link;?>');
so.addVariable('autostart','true');
so.write('mediaspace');
</script>

<?php
}else{
?>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="525" height="380" id="Untitled-1" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="movie" value="https://www.4shared.com/flash/player.swf?file=<?php echo $link;?>&image=<?php echo $resim;?>&logo=<?php echo $domain;?>/player/videologo.gif&autostart=true&type=video" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<embed src="https://www.4shared.com/flash/player.swf?file=<?php echo $link;?>&image=<?php echo $resim;?>&logo=<?php echo $domain;?>/player/videologo.gif&autostart=true&type=video" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="525" height="380" name="mymovie" align="middle" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />
</object>

<?php
}
}else{
echo $link;
}
?>
</div>
</div>

Afrail
12-01-2011, 23:20:31
admin paneline giriş yapınca hata alıyorum ayar.php den değiştiriyorum yine olmuyor neden olabilir sizce

Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

herseysizinicin
12-01-2011, 23:23:51
admin paneline giriş yapınca hata alıyorum ayar.php den değiştiriyorum yine olmuyor neden olabilir sizce

Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur.

ayar.php ye nasıl yazdıydan domaini öyle giriş yapmak zorundasın. yani başına www koyduysan bunu koyarak giriş yapabilirsin.

Afrail
12-01-2011, 23:26:00
sorunu buldum arkadaşlarlar firefox dan kaynaklanıyor explorer ile girince sorun olmadı

herseysizinicin
03-08-2012, 00:32:42
arkadaşlar bot isteyen olursa makul fiyata verebilirim.

yakarbey
03-08-2012, 07:54:44
arkadaşlar bot isteyen olursa makul fiyata verebilirim.

Ne Botu Acaba ? Hangileri Var?

herseysizinicin
03-08-2012, 09:06:53
Ne Botu Acaba ? Hangileri Var?

chatlakturk scriptinin facebook botu.

yakarbey
03-08-2012, 09:18:51
turkvideyo.com hocam bu siteye üyelik facebook ile bağlantı felan gibi şeyler eklense ve izlesene botu mynet bot var çalışmıyor yapılsa kaça yapılır yapabilirmisin ? ne tavsiye edersiniz siteyi biraz uğraşmak için yani biraz birşeyler öğrenmek uğraşmak için kurdum yeni bi scriptmi tavsiye edersiniz bunu mu yaptırayım ? yardımcı olabilirmisiniz ?

herseysizinicin
03-08-2012, 09:25:22
turkvideyo.com hocam bu siteye üyelik facebook ile bağlantı felan gibi şeyler eklense ve izlesene botu mynet bot var çalışmıyor yapılsa kaça yapılır yapabilirmisin ? ne tavsiye edersiniz siteyi biraz uğraşmak için yani biraz birşeyler öğrenmek uğraşmak için kurdum yeni bi scriptmi tavsiye edersiniz bunu mu yaptırayım ? yardımcı olabilirmisiniz ?

bu konuda size yardımcı olamayacağım. kusura bakmayın. ben chatlakturkun scriptini kullanıyorum. gayet başarılı.

bot olarakta sadece otomatik ekleyen facebook botu var.

yakarbey
03-08-2012, 09:27:57
bu konuda size yardımcı olamayacağım. kusura bakmayın. ben chatlakturkun scriptini kullanıyorum. gayet başarılı.

bot olarakta sadece otomatik ekleyen facebook botu var.

Videolarda Sorun Çıkmıyormu ? Bildiğim Kadarıyla FaceBook Patlıyormuş Videolar Sitenizi Pm Atabilirmisiniz Baka Bilirmiyim ?

herseysizinicin
03-08-2012, 09:33:40
Videolarda Sorun Çıkmıyormu ? Bildiğim Kadarıyla FaceBook Patlıyormuş Videolar Sitenizi Pm Atabilirmisiniz Baka Bilirmiyim ?

pm gönderildi. bu arada facebook bu hocam, kalkar bütün sistemi değiştirir ona kimse bişe yapamaz. ama yaklaşık bir senedir ben bu botu kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. videoların açılmama olayına gelince düzgün bir player ve facele.php koyarsanız sorunsuz çalışacaktır.

Mr.Facebook
04-08-2012, 10:33:11
Teşekkürler bunu arıyordum bende :)

by_cincik
30-01-2013, 23:39:50
Scripti indiremedim. Linkleri yenileyebilirmisiniz.

riset
31-01-2013, 03:29:27
konu toz toprağa karısmıs, adam link soruyo halen... tarihine baktınmı konunun arkadasım?

by_cincik
31-01-2013, 11:31:51
arkadaşım sonuçta demo adresi çalışıyor. Yapımcısı linki yenileyebilir

ChatLakTurK
31-01-2013, 15:00:38
http://www.ziddu.com/download/12437672/ChatLakTurk-Video-Sitesi.zip.html

scriptin o zaman ki hali çalışmayan kısımları olabilir. ( facele.php ) gibi, onuda forumdaki güncel facele.php ile değiştirirsiniz

by_cincik
01-02-2013, 13:26:00
http://www.ziddu.com/download/12437672/ChatLakTurk-Video-Sitesi.zip.html

scriptin o zaman ki hali çalışmayan kısımları olabilir. ( facele.php ) gibi, onuda forumdaki güncel facele.php ile değiştirirsiniz

Teşekküğr ederim. Kurdum ancak sitemap güncellemede hata veriyor.
facele gibi yani facebook botu çalışmasada olur.
Ayrıca kontrol etmek istersen vidyovi.com/videoizle dizinine taşıdım.

Sitemap Pingleme bölümü
http://webmaster.live.com/ping.aspx?siteMap=http://vidyovi.com/sitemap.xml Thanks for submitting your sitemap. -----------------------------------
-------------------

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /home/vidyovic/public_html/yonetim/sitemapipingle.php on line 37

Warning: file_get_contents(http://api.moreover.com/ping?u=http://vidyovi.com/sitemap.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/vidyovic/public_html/yonetim/sitemapipingle.php on line 37
http://api.moreover.com/ping?u=http://vidyovi.com/sitemap.xml -----------------------------------
-------------------
http://search.yahooapis.com/SiteExplorerService/V1/updateNotification?appid=YahooDemo&url=http://vidyovi.com/sitemap.xml The following errors were detected: The service has been shut down. For further details, please see the Deprecated Services blog post http://developer.yahoo.com/blogs/ydn/posts/2010/08/api_updates_and_changes -----------------------------------
-------------------
http://www.google.com/webmasters/tools/ping?sitemap=http://vidyovi.com/sitemap.xml
Sitemap Notification Received

Your Sitemap has been successfully added to our list of Sitemaps to crawl. If this is the first time you are notifying Google about this Sitemap, please add it via http://www.google.com/webmasters/tools/ so you can track its status. Please note that we do not add all submitted URLs to our index, and we cannot make any predictions or guarantees about when or if they will appear. -----------------------------------
-------------------

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /home/vidyovic/public_html/yonetim/sitemapipingle.php on line 37

Warning: file_get_contents(http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http://vidyovi.com/sitemap.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/vidyovic/public_html/yonetim/sitemapipingle.php on line 37
http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http://vidyovi.com/sitemap.xml -----------------------------------
-------------------

herseysizinicin
22-11-2013, 16:01:58
yav arkadaşar yokmu bu scriptin facebook botunu düzeltecek bi hayırsever.