Aspire
Koineks
  • 02-10-2017, 00:33:28
    #1
    1/2


    Merhaba arkadaşlar, gerçek hayatta yaptığım bu işi forumda da yapmaya karar verdim.
    Türkiye'de Pasaport kaydı yapmadan 4 ay kullanım süresi olan bu iPhone'lara çok ucuza sahip olabilirsiniz.
    Fiyatlar düşebilir veya yükselebilir ama güncel fiyat listesi şimdilik bu şekildedir;
    FİYATLAR
    iPhone 6 16 GB= 1000 TL
    iPhone 6 Plus 16 GB= 1400 TL
    iPhone 6S 16 GB= 1400 TL(Stok Var/Tüm Renkler)
    iPhone 6S PLUS 16 GB= 1800 TL(Stok Var/Rosegold)
    iPhone 6S 64 GB= 1800 TL
    iPhone 7 32 GB= 2300 TL(Stok Var/Gri/Gold/Siyah)
    iPhone 7 Plus 32 GB= 2650 TL(Stok Var/Rosegold/Gri/Siyah)
    iPhone 7 Plus 128 GB= 3000 TL(Stok Var/Gold/Siyah)
    Cihazlar kutusuzdur, A kalite bir şarj(orjinalden farksız, garantili ve arızada değişim hakkı mevcuttur) ve yan sanayi bir kulaklıkla birlikte gönderilecektir. Yazdığım fiyatlar bulunduğum şehirde verdiğim bayi fiyatıdır.
    Sipariş vermeden önce ürün rengi ve stok sorunuz. Şayet istediğiniz ürün elimde mevcutsa aynı gün saat 16.00'dan önce kargoya verilecektir.
    Henüz iPhone 8 için fiyat veremiyorum. Türkiye pazarına girdikten sonra stok ve fiyat bilgilerini konuya ekleyeceğim.
    NOT: Pasaport kayıt bedeli 300 TL'dir fiyata dahil değildir. Dileyen olursa pasaport kaydı da yapılıp fiyata eklenebilir.
    İLETİŞİM;
    Skype: makayweb
    WhatsApp veya Telefon: 532 164 8x 9x (pm ile öğreniniz.)
    SIKÇA SORULAN SORULAR
    Soru 1- Ürünler sıfır mı?
    Cevap 1- Evet ürünler sıfır ama kutusuz renk seçenekleri ve kapasite için stok sorunuz.
    Soru 2- Taksit var mı?
    Cevap 2- Şu an itibariyle böyle bir seçeneğimiz mevcut değil.
    Soru 3- Nasıl teslim alabilirim? Ödeme şeklini nasıl yapabilirim?
    Cevap 3- Bulunduğunuz şehire kargo yapılabilir, alıcıya aittir.
    Ödeme ise şimdilik sadece havale yoluyla yapılabilir.
    Önce ödeme ardından kargo yapılacaktır ve kargo bilgieri alıcıya aktarılacaktır.
    Soru 4- Garanti var mı? Takas var mı?
    Cevap 4- Ürünler yurtdışı cihazlarıdır ve garantilidir. Ancak Apple 15 Ocak 2017 tarihinden itibaren Türkiye'de geçerli olan
    "1 Yıl Uluslararası Garanti" olayını kaldırdı. Bu yüzden cihazlar Türkiye'de garantili değildir. Ama kişi cihazı teslim aldıktan sonra,
    test etmesi ve varsa bir sorunu gözlemleyebilmesi için 1-2 günlük garanti verilebilir.
    Şu an içinde takas tekliflerine kapalıyız şimdlik sadece satış yapılmakta.
    Soru 5- Elden teslimat var mı? Nereden elden teslim alabilirim?
    Cevap 5- Elden teslimat için sıkça pm ve mesaj atılmakta. Türkiye'nin farklı noktalarında eş/dost bulunmakta
    ama onları da bu teslimat için denk getirmek lazım. Ben Lefkoşa/Mardin/Ankara üçgeninde kaldığım için sabit bir yerim yok.
    Elden teslimatı sadece Konya ve Ankara için yapabilirim.
    Elden teslimatı güvenemediğinden dolayı isteyenler ise, dilerlerse getli satış açılır aradaki fark alıcıya yansıtılır.
    Ama dediğim gibi herhangi bir şüpheniz olmasın profilimi, sosyal medya hesaplarımı ve kişisel web sitemi inceleyebilirsiniz.
    Soru 6- Ürünlerin kapasitesi kaç GB?
    Cevap 6- iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus standart kapasiteleri 16 GB'tır.
    iPhone 7/7 Plus standart kapasiteleri 32 GB, iPhone 8/8 Plus ve iPhone X standart kapasitleri 64 GB'tır.
    Soru 7- iPhone 8/8 Plus ve iPhone X ne zaman gelecek ve fiyatları nelerdir?
    Cevap 7- Bu ürünler birkaç gün içerisinde elimizde olacak. Ama henüz Türkiye pazarına girmediği için
    fiyatlar yüksek olabilir, ki bu fiyat yine Türkiye fiyatının çok aşağısında olacaktır.
    Stok bilgisi konuya eklenecektir.
    Soru 8- Pasaport kaydı nasıl yapılır? Vizem bitti kayıt yapabilir miyim? Yurtdışına çıkmadan kayıt yapılabilir mi?
    Cevap 8-Pasaport kaydı e-devlet üzerinden kişinin "imei kayıt hakkı" varsa yapılabilir. Bu hak pasaport sahibinin
    iki yılda bir telefon kaydetmesiyle oluşur. Örneğin; pasaportunuz var ve 2016'nın Aralık ayında kayıt yaptınız,
    bir sonraki kayıt hakkınız 2018'in herhangi bir ayında başlar.
    Vizesi dolmuş pasaportla yurtdışına çıkamazsınız, şayet kullanılabilir pasaportunuz varsa ve son 120 gün içerisinde
    A ülkesinden Türkiye'ye giriş yaptıysanız telefonunuzu kaydedebilirsiniz. Bu da BTK'da "Yolcu beraberinde gelen cihaz" olarak kayıtlara geçer.
    Pasaport kaydı yapılan bir cihaz ömür boyu kayıtlı kalır, kvklı cihazdan farksız olur. Pasaport kaydı yapılan bir cihazın hiçbir riski olmaz.
    Referanslar;

    BFK adlı üyeden alıntı
    Muhammed hocam ile gerek satın alma öncesinde, gerek satın alma sürecinde sık sık telefonda konuştuk. Kendisi çok cana yakın ve ilgili birisi. Ödeme konusunda sıkıntı çıkarmadığı gibi istediğim rengide ödeme gelene kadar benim için ayırdı. Telefon bugün öğlen elime ulaştı ve detaylı bir şekilde inceleme şansım oldu. Herşey sıkıntısız, iCloud bağlantısını yaptım, yedeklemeler ve iOS 11 güncellemeleri halledildi. Facetime ve iMessage sorunsuz kullanılıyor. Uygun fiyata iPhone 6S sahibi olduk Tekrardan teşekkür ediyorum
    dezda adlı üyeden alıntı
    Bir arkadaşım için kendisiyle iletişime geçmiştim. Bugün arkadaşım aradı 6s telefonunun geldiğini söyledi.
    Teşekkürler ederim

    YouTube vLog, Teknoloji ve Eğitim Kanalım Muhammed AKAY
  • En Çok Beğeni Alan Cevaplar
    • Benzeri konularda ağzımız çok yandığından, ürünlerin temin ediliş şeklini, belgelerini, hangi ödeme araçları ile satın aldığınızı gösteren detayları tarafıma özenle ulaştırdıktan sonra konunuzu aktif edeceğim.
      Forumun huzuru, üyelerin ticaret güvenliği açısından bu denli büyük ticaretlerde uygulamaya çalıştığım/çalıştığımız bir metottur.
      We Love R10!

      Ekleme; Üye tarafımıza ticaret esnasında aldığı ve yaptığı havaleleri dekont olarak iletmiş, çoğunlukla ürünleri elden temin ettiğini dile getirmiştir.
  • Sponsor Reklam
  • 02-10-2017, 00:38:14
    #2
    1/2
    Fiyatlar uygun mesajım bulunsun alıcı olabilirim
  • 02-10-2017, 00:41:56
    #3
    1/2
    Hocam bayi fiyatıdır derken? Bu fiyatlardan perakende satış yapıyor musunuz?
  • 02-10-2017, 00:43:31
    #4
    1/2
    D3LpHi adlı üyeden alıntı
    Fiyatlar uygun mesajım bulunsun alıcı olabilirim
    Tabii ki ne zaman isterseniz.
    Kdrncr adlı üyeden alıntı
    Hocam bayi fiyatıdır derken? Bu fiyatlardan perakende satış yapıyor musunuz?
    Evet ister tek cihaz ister 3-4 cihaz dahi alsanız fiyatlar aynı hocam ve gayet uygunlar. Tabii çok aşırı siparişiniz olursa örneğin "50 adet iPhone 6" daha iyi fiyat verebilirim.
    YouTube vLog, Teknoloji ve Eğitim Kanalım Muhammed AKAY
  • 02-10-2017, 00:48:03
    #5
    1/2
    Cihazlar sıfır mı kullanılmış mı? Ayrıca refurbished ürün mü? Detaylı bilgi verirseniz almak isterim.

    Bir de 6s 64gb için renk seçenekleri nelerdir?
  • 02-10-2017, 00:48:25
    #6
    1/2
    Fiyatlar gayet uygun hocam, hayırlı satışlarınızın olması dileğiyle.
  • 02-10-2017, 00:51:37
    #7
    1/2
    Hangi ilde elden alabiliriz hocam?
    Birde uluslararası garanti durumu oluyor mu?
    Sıfır ama kutusuz sanırım son olarak renk seçim imkanı var mı?
    Maaşı alınca bir tane düşünebilirim.
    Ünye
  • 02-10-2017, 01:10:34
    #8
    1/2
    Ipod adlı üyeden alıntı
    Hangi ilde elden alabiliriz hocam?
    Birde uluslararası garanti durumu oluyor mu?
    Sıfır ama kutusuz sanırım son olarak renk seçim imkanı var mı?
    Maaşı alınca bir tane düşünebilirim.
    Sıkça sorulan sorulara bakabilirsiniz.

    mertmerdane adlı üyeden alıntı
    Fiyatlar gayet uygun hocam, hayırlı satışlarınızın olması dileğiyle.
    Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    Cankat adlı üyeden alıntı
    Cihazlar sıfır mı kullanılmış mı? Ayrıca refurbished ürün mü? Detaylı bilgi verirseniz almak isterim.

    Bir de 6s 64gb için renk seçenekleri nelerdir?
    Cihazlar sıfır, değişim cihazı değiller yurtdışından gelmekte ve Avrupa cihazları.
    YouTube vLog, Teknoloji ve Eğitim Kanalım Muhammed AKAY
  • 02-10-2017, 01:21:23
    #9
    1/2
    Türkiye'de 4 ay kullanım süresi olan bu iPhone'lara çok ucuza sahip olabilirsiniz. Derken anlayamadım orayı hocam