Google Telif Hakkı Uyarısı - Bu bir şikayet mi - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  
herşeyi sana yazdım

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Google Adsense > Adsense ve Ben
KEY
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Adsense ve Ben Adsense ve Yaşamınıza etkileri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 20-04-2011, 10:36:32
 
Standart Google Telif Hakkı Uyarısı - Bu bir şikayet mi

Hello,

Google has been notified, according to the terms of the Digital Millennium
Copyright Act (DMCA), that some of your webpages allegedly infringe upon
the copyrights of others. The notice that we received is attached to this
e-mail. Please note that we have disabled ad-serving to the URLs of the
allegedly infringing webpages, which may be found at the end of this
message.

The DMCA is a United States copyright law that provides guidelines for
online service provider safe harbor in case of copyright infringement. If
we do not receive a counter-notification from you within 10 days, we may
revoke your AdSense approval. If we did not do so, we may be subject to a
claim of copyright infringement, regardless of its merits. See
http://www.educause.edu/issues/dmca.html for more information about the
DMCA, and
http://www.google.com/support/bin/st....cs&ts=1114905 for the
information that Google AdSense requires in order to process a DMCA
complaint.

Google can restore ad-serving to the affected URLs upon receipt of a
proper counter notification pursuant to sections 512(g)(2) and 3) of the
DMCA.

To expedite our ability to process your counter notice, please use our
online form at
https://www.google.com/adsense/suppo...e=dmca_counter.
Submitting a notice online ensures the quickest handling and processing of
your request.

If you have legal questions about this notification, you should retain
your own legal counsel. If you have any other questions about this
notification, please let us know.

- The affected URLs are listed below:

xxx.com/genclerbirligi-trabzonspor-canli-izle-20-mart-2011/



Arkadaşlar Adsense böyle bir mail yollamış,telif hakkından bahsediliyor. Metin neden ingilizce içerikli. Birde bana bildirdiği sayfamda telif hakkı içeren bir yayın yok. Canlı izle yazdım fakat, yayın yok. Neden böyle bir uyarı geldi. Bunun için ne yapabilirim. Sitenin banlandığı anlamına mı geliyor? Belirtilen ve benzer sayfaları kaldırdım siteden. Nereye ne şekilde geri dönüş yapmalıyım ?
__________________
MutLuyken Söz Verme, Üzgünken Cevap Verme, Öfkeliyken Karar Verme..
Alıntı ile Cevapla
  2  
Alt 20-04-2011, 10:54:23
 
Standart

Aynı durum şuan bende de var bu formu doldurmak gerekiyormuş araştırmama göre ama çoğu kişi geçersiz tıklamadan banlandığı için telif hakkında bizim gibi domain ban yiyen az oyuzden türkçe bilgi yok fazla ben bulamadım bu formu doldurdum değişikllkleri yaptıkdan sonra

http://www.google.com/support/bin/re...roduct=adsense

ama 5 gün oldu hala geri dönüş olmadı dün yine yolladım formu ama hala cevap yok beyefendilerin keyfi olacakda forma bakıp geri dönecekler...
Alıntı ile Cevapla
  3  
Alt 20-04-2011, 11:03:53
 
Standart

hocam formu doldururuken dijital imza böölümü var oraya ne yazacağız? ne yazdımsa kabul etmiyor? Bir de o hocam sitenizde adsense görünüyor mu şu an?
__________________
MutLuyken Söz Verme, Üzgünken Cevap Verme, Öfkeliyken Karar Verme..
Alıntı ile Cevapla
  4  
Alt 20-04-2011, 11:10:13
 
Standart

yok reklamlar engellendi 3 domain de benim , ben digital imza bölümüne adım soyadımı yazdım ama adamlar 5 gündür geri dönmedi ingilizcem olsa ingilizce yazsam belki daha çabuk dönerlerdi ama ingilizce yok o yuzden açıklamayı ingilizce yapamadım
Alıntı ile Cevapla
  5  
Alt 20-04-2011, 11:12:59
 
Standart

ad soyad yaziyorum ne yazdiysam kabul etmiyor imzayı, zorunlu alanları doldurun diyor. anlaşılan herfin biri şikayet etmiş. Ya arkadaşım nasıl iş yapıyorlar, telif hakkı yok, var diye banlıyorlar
__________________
MutLuyken Söz Verme, Üzgünken Cevap Verme, Öfkeliyken Karar Verme..
Alıntı ile Cevapla
  6  
Alt 20-04-2011, 11:51:48
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Digital imza demek ad soyad demek değildir.. İnternet ortamında ıslak imza atmaktır. sonradan benim haberim yoktu demeyesiniz diye istiyor. Digital imzanızı ya ptt şubelerinden yada cep operatörlerinizden alacaksınız.. cepten nasıl alınıyor bilmiyorum ama ptt den 1 tl karşılığında alıp kendinize bir şifre oluşturuyorsunuz. O şifre sizin imzanız oluyor
Artık devlet işlemlerinin çoğu bu imzayı istiyor..
Alıntı ile Cevapla
  7  
Alt 20-04-2011, 12:31:39
 
Standart

Hocam doğrudurda ben ismimi soyadımı yazdım kabul etti doğrudur ıslak imza farklıdır ama geri dönsünler yeter imza sorun oldu diye adsenseden 5 gündür cevap çıkmadı 2 sefer yolladım formu
Alıntı ile Cevapla
  8  
Alt 20-04-2011, 13:12:16
 
Standart

Digiturkwebtv platformu şikayette bulunmuş. Şikayet formu ekte var. Fakat sitemden canlı maç yayını yapılmadı hiçbir zaman. Sanırım bir ara google'da üst sıralarda çıktı. Bu adamlar da ilk 3 sıradaki siteyi şikayet etmişler. Diğer siteler de mail ekinde var. Sanırım biz şimdi telif hakkı olmadığını, ,iddianın asılsız olduğunu belirtmemiz için formu doldurup göndermemiz gerekiyor. Şimdi ingilizcem de yok. Yazamam. Google belirtilen içeriğin sayfadan kaldırıldığını ya da iddianın asılsız olduğunu kabul etmemi. Açılacak olası bir davada tüm sorumluluğu kabul etmemi istiyor. Şimdi bunları yaptığımda ban açılır mı? Şu anda sitede hala reklamlar görünüyor. Fakat 1-2 güne kadar görünmeyecektir. Acaba digiturk platformuyla irtibata geçsek, bu sorunu düzeltebilir miyiz. Başına böyle bir şey gelen var mıdır? Site genel blog ve hiti de çok yüksek. Bir bakıma benim can damarım.
__________________
MutLuyken Söz Verme, Üzgünken Cevap Verme, Öfkeliyken Karar Verme..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Bookmarks

Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:23:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252