Adsenseden Gelen İlginç Mail ?? - Google Fan Webmaster Forum
Google Fan Webmaster Forum  

Geri git   Google Fan Webmaster Forum > Google & Msn-Yahoo kardeşler > Google Adsense > Adsense ve Ben
Kayıt ol Articles Sosyal Gruplar Forumları Okundu Kabul Et

Adsense ve Ben Adsense ve Yaşamınıza etkileri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
  1  
Alt 20-02-2010, 01:24:03
 
Standart Adsenseden Gelen İlginç Mail ??

Hello,

It is our policy to respond to notices of alleged infringement that comply with the Digital Millennium Copyright Act (the text of which can be found at the U.S. Copyright Office website: http://www.copyright.gov/) and other applicable intellectual property laws. In this case, this means that if we receive proper notice of infringement, we will forward that notice to the responsible web site publisher.

To file a notice of infringement with us, you must provide a written communication (by fax or regular mail, not by email) that sets forth the items specified below. Please note that pursuant to that Act, you may be liable to the alleged infringer for damages (including costs and attorneys' fees) if you materially misrepresent that you own an item when you in fact do not. Accordingly, if you are not sure whether you have the right to request removal from our service, we suggest that you first contact an attorney.

To expedite our ability to process your request, please use the following format (including section numbers):

1. Identify in sufficient detail the copyrighted work that you believe has been infringed upon. For example, "The copyrighted work at issue is the text that appears on http://www.legal.com/legal_page.html."

2. Identify the material that you claim is infringing upon the copyrighted work listed in item #1 above. You must identify each page that allegedly contains infringing material by providing its URL.

3. Provide information reasonably sufficient to permit Google to contact you (email address is preferred).

4. Include the following statement: "I have a good faith belief that use of the copyrighted materials described above on the allegedly infringing webpages is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law."

5. Include the following statement: "I swear, under penalty of perjury, that the information in the notification is accurate and that I am the copyright owner or am authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed."

6. Sign the paper.

7. Send the written communication to the following address:

Google, Inc.
Attn: AdSense Support, DMCA complaints
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043

OR Fax to:

(650) 618-8507, Attn: AdSense Support, DMCA complaints

Regards,
The Google AdSense Team

bu hesabımda adsense banlanalı yıl oldu illegal bir blogumda yok ama sanırım uyarı anlamında bir mail.Tam tercüme edemedim..
Alıntı ile Cevapla


Sponsored Links
  2  
Alt 20-02-2010, 01:47:52
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Aynı mail bana da gelmiş. Ne ayak acaba.
Alıntı ile Cevapla


  3  
Alt 20-02-2010, 01:53:17
 
Standart

Allaha sukur bana gelen yok şimdilik
Alıntı ile Cevapla


  4  
Alt 20-02-2010, 02:12:56
Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
 
Standart

Sitenizde telif hakkı içeren bir yayın yapmışsınız.Muhtemelen kopyala yapıştır yapmışsınızdır.

O kaynağın sahibi http://www.copyright.gov/a başvurur,onlarda Google ya da her neyse orayı uyarır.Google'da sizi uyarır

Son bir kaç aydır özellikle çok yabancı site uyarı alıyor.Dikkat edin telif hakkından çok banlanan var.

O yazıda sizden imzalı,yeminli belge istiyorlar ki muhtemelen o içerik zaten sizin telifinizde değildir.Yani her ne ise o içerik kaldırın.Tek bir yazı ise hemen kaldırın ama siteniz komple telif hakkıni ihlal ediyorsa affetmezler.

Konu winston tarafından (20-02-2010 Saat 02:17:13 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla


  5  
Alt 20-02-2010, 11:01:14
 
Standart

Alıntı:
winston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sitenizde telif hakkı içeren bir yayın yapmışsınız.Muhtemelen kopyala yapıştır yapmışsınızdır.

O kaynağın sahibi http://www.copyright.gov/a başvurur,onlarda Google ya da her neyse orayı uyarır.Google'da sizi uyarır

Son bir kaç aydır özellikle çok yabancı site uyarı alıyor.Dikkat edin telif hakkından çok banlanan var.

O yazıda sizden imzalı,yeminli belge istiyorlar ki muhtemelen o içerik zaten sizin telifinizde değildir.Yani her ne ise o içerik kaldırın.Tek bir yazı ise hemen kaldırın ama siteniz komple telif hakkıni ihlal ediyorsa affetmezler.
iyide hangi site hangi yazı burada ki yazılarla alakam yok bu nasıl iş anlamadım :S
Alıntı ile Cevapla


  6  
Alt 20-02-2010, 11:07:13
 
Standart

Şöyle olabilir.ben blogspotta bir aralar şöyle bir domain açmıştım.

turkflickr.blogspot gibi ve uyarı maili gönderdiler.Telif hakkına giriyormuş.Bende sildim bloğu.
Alıntı ile Cevapla


  7  
Alt 20-02-2010, 11:10:10
 
Standart

Alıntı:
erhanby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöyle olabilir.ben blogspotta bir aralar şöyle bir domain açmıştım.

turkflickr.blogspot gibi ve uyarı maili gönderdiler.Telif hakkına giriyormuş.Bende sildim bloğu.
paşa benm o adresde blogum yok ki ve o adresi script kurarken hiç kullanmadım acaba komplo vs. anlamadım gitti.
Alıntı ile Cevapla


  8  
Alt 20-02-2010, 11:58:15
 
Standart

Mail atıp hangi site için uyarı aldığınızı sorabilirsiniz. Ona göre siteyi incelersiniz sonra.
Alıntı ile Cevapla


  9  
Alt 20-02-2010, 12:03:43
Üyeliği durduruldu
 
Standart

Bu açıklamaları yapan arkadaşlar acaba tüm metni okuyup öyle mi açıklama yaptınız yoksa Copyright yazısını görüp telif hakkıdır diye direk mi söylediniz merak ediyorum. Google seni uyarmak isterse site adresi falan yazar yani bana göre bu farklı bişey.
Alıntı ile Cevapla


  10  
Alt 20-02-2010, 12:27:34
 
Standart

sanırım size bilgilendirme yolluyorlar. Tam anlamadım ama kopyala yapıştır yaptığım/yapacağım içerikler sahibi tarafından telif haklı değildir. gibi bir yemin istiyorlar
Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Bookmarks
tesxc
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:55:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş

Hosting by Radore Hosting

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan R10.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. R10.net hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde R10.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
ARGUS_OK