HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası amacınızda pek başarılı olacağınızı zannetmiyorum.
Sitenizdeki konu başlıklarındaki tüm kelimelerin ilk karakteri büyük harf ile yazılmış.
Kusura bakmayın. Şu cümleyi geçen gün de kullanmak kısmet olmuştu.
"Bir adam ayakkabıdan anlamıyorsa ve sırf parası ile ayakkabıcı açarsa o adam batar."
Son olarak, zoints kurulumunda hata yapmışsınız. Ya da eksik yaptığınız ayarlar var. Türkçe karakter kullanılan başlıkların adreslerinde sorun var. Sayfa açılıyor açılmasına ama, sonuç olarak döndürülmesi gereken karakterler döndürülmüyor.
Örneğin : /yata-351-t-252-rk-231-emizi-baltal-305-yor-t2191.html
Ayakkabıcı yakıştırması güzel olmuş. Tabirinize göre ayakkabıcı değilim. Zaten ağkümemiz çok yeni. Bizimle birlikte olacak ayakkabıcı arkadaşlarımız var. Ben ise ayakkabıcı değil ayakkabıcılığa özenmiş onu en iyi şekilde sunmaya çalışan biriyim.
Başlıklarla ilgili açıklamanın kaynağı burada
Bu bağlantı ise başlıklarda baş harflerin büyük başlamasına bir örnek
Eski konular ile son bu gün ve dün açılan konuları karşılaştırırsanız eski konularda Türkçe karakter sorunu olmadığını dün ve bugün açılan konularda sorun olduğunu görürsünüz. Dün sürüm güncellemesi yapıldı. Karakter eşleştirmede bulunan bazı karakterler silinmiş bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bundan sonra açılan konularda böyle bir sorun olmayacak
HitcH adlı üyeden alıntı:
Şimdi farkettim de, Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşamanıza rağmen, Türkiye Cumhuriyeti başbakanına, hükümetine bile saygınız yok.
(Alttaki bağlantılara tıklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.)
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz, kimliğinizin arkasında "Dini" yazan kısımın altına bakmanızı öneririm.
Size iyi propagandalar diliyorum.
Belirttiğiniz kurumla ilgili ağkümemizde bulunan yazılarda şahsa hakaret yoktur. Yaptıklarını eleştirebiliriz, bize göre ya da yazara göre yanlıştır. Bu bizim şahısların görevlerine saygısız olduğumuzu göstermez. Bizim görüşümüz bu şekildedir.
Kimliğimle hiç bir sorunum yok. Kimliğimdeki tüm bilgiler beni en doğru şekilde yansıtır ve bundan gurur duyarım.